SZUKAM....

maa

#6601079 Napisano: 17.05.2019 23:18:44
szukam podpowiedzi jak utrafić bluzę na Oreo.
2 nkba, brucee 0

nkba

#6601082 Napisano: 17.05.2019 23:21:40
maa napisał(a):

I ja poproszę emotka Cudem trafiłam jedną na początku promki, a Córci się tak spodobała, że chciałaby jeszcze jedną... Ja ucelowac nie mogę emotka
1 brucee 0

agakaz2

#6601095 Napisano: 18.05.2019 07:55:10
nkba napisał(a):

maa napisał(a):

I ja poproszę emotka Cudem trafiłam jedną na początku promki, a Córci się tak spodobała, że chciałaby jeszcze jedną... Ja ucelowac nie mogę emotka

ja mam wygrane z godzin 6:42, 11:45, 10:41
staram się wklepać kod o tych porach i wygrana jest
2 brucee, nkba 0

nkba

#6601101 Napisano: 18.05.2019 09:30:15
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

maa napisał(a):

Ja wiem, że przed majem sprawdzało się nadawanie kilku (np. ja zgłaszałam 3) zgłoszeń jedno po drugim, nawet w porach dziennych, całkiem zwyczajnych; niestety - teraz w maju u mnie nic to nie daje. Ludzie tu piszą, że wygrywają rankiem lub w nocy, ale nie wiem, czy to skutkuje, bo ja nie mogę w tych porach teraz, w maju, ustrzelić także nic. 

To też jedna z moich metod emotka Ale w moim przypadku mało skuteczna emotka
1 brucee 0

nkba

#6601102 Napisano: 18.05.2019 09:31:09
agakaz2 napisał(a):

nkba napisał(a):

maa napisał(a):

ja mam wygrane z godzin 6:42, 11:45, 10:41
staram się wklepać kod o tych porach i wygrana jest

Dziękuję emotka
1 brucee 0

moskala22

#6601124 Napisano: 18.05.2019 10:40:43
Ja wygrałam 2 dni pod rząd bluzy Oreo kodami z Oreo brownie wysłanymi koło południa. Teraz niestety już to mi nie wychodzi
1 brucee 0

Gość: kermit

#6601129 Napisano: 18.05.2019 11:09:25
bruce napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Ja wygrałam 2 dni pod rząd bluzy Oreo kodami z Oreo brownie wysłanymi koło południa. Teraz niestety już to mi nie wychodzi

Ja wygrywałam każdym rodzajem, tymi cienkimi Oreo - też, lecz dużo wcześniej. Koniec kwietnia, jak i teraz - maj, są dosłownie oblężone.  emotka

Bo rodzaj ciastek nie ma tu żadnego znaczenia. Nagrody nie są przecież przypisane do kodów, to są zwykłe bramki.
1 brucee 0

masza

#6601141 Napisano: 18.05.2019 12:14:30
rare85 napisał(a):

W tesco JOG SKYR MIX

A marka? Bo  regulaminie jest wyraźny zapis o marce, czyli Piątnica.  W którymś ze sklepów jest w opisie, że to z Piątnicy?

w Twoim Markecie jest , ale myślę , że nazwa SKYR wystarczy emotka
0 0

rare85

#6601146 Napisano: 18.05.2019 12:23:13
masza napisał(a):

rare85 napisał(a):

W tesco JOG SKYR MIX

A marka? Bo  regulaminie jest wyraźny zapis o marce, czyli Piątnica.  W którymś ze sklepów jest w opisie, że to z Piątnicy?

"Jeżeli z treści dowodu dokonania Zakupu promocyjnego nie wynika, iż Uczestnik dokonał zakupu
Produktu/Produktów (np. z uwagi na niejednoznacznie określoną nazwę produktu na dowodzie zakupu
lub brak marki zakupionego produktu), wówczas Organizator ma prawo zażądać od Uczestnika
przedstawienia w przeciągu maksymalnie 7 dni kalendarzowych Dowodu Zakupu promocyjnego, na
którym znajdować się będzie adnotacja dokonana przez przedstawiciela punktu sprzedaży detalicznej,
potwierdzająca fakt zakupu Produktu spełniającego warunki Regulaminu (poprzez odręczny wpis
wskazujący pełną nazwę/markę zakupionego Produktu, tj. „Skyr Piątnica”

Chyba SKYR nie wystarczy, bo praktycznie każda marka, która ma w ofercie SKYR jest tak opisana na paragonie np. SKYR firmy FruVita w Biedronce,
0 0

cleo25

#6601148 Napisano: 18.05.2019 12:24:37
masza napisał(a):

rare85 napisał(a):

W tesco JOG SKYR MIX

W Biedronce też jest jogurt skyr, ale marki FruVita. Sama nazwa skyr może nie wystarczyć, bo skyr to ogólna nazwa serka typu islandzkiego. Ja kupowałam w Leclerku, opis "Piątnica skyr".  Oczywiście nic nie trafiłam.
0 0

masza

#6601150 Napisano: 18.05.2019 12:30:03
cleo25 napisał(a):

masza napisał(a):

rare85 napisał(a):

W tesco JOG SKYR MIX

W Biedronce też jest jogurt skyr, ale marki FruVita. Sama nazwa skyr może nie wystarczyć, bo skyr to ogólna nazwa serka typu islandzkiego. Ja kupowałam w Leclerku, opis "Piątnica skyr".  Oczywiście nic nie trafiłam.

FruVita to wiadomo, ze marka wlasna biedronki
Ja mam paragon z żabki- jog. Skyr wan 330 i gram
0 0

rare85

#6601156 Napisano: 18.05.2019 12:58:44
masza napisał(a):

cleo25 napisał(a):

masza napisał(a):

rare85 napisał(a):

W tesco JOG SKYR MIX

No właśnie o tym mowa, że tu też nie ma nazwy marki, czyli Piątnica
0 0

azaflora

#6601160 Napisano: 18.05.2019 13:07:23
rare85 napisał(a):

masza napisał(a):

cleo25 napisał(a):

masza napisał(a):

rare85 napisał(a):

W tesco JOG SKYR MIX

Lokalna, podwarszawska sieć marketów
"Piątnica Jogurt SKYR"
0 0

as32572

#6601162 Napisano: 18.05.2019 13:21:29
Poza Biedronką i Lidlem, chyba nie ma jogurtów SKYR innych niż Piątnica, więc wydaje mi się że opis SKYR powinien wystarczyć. 
1 mia 0

nanajka81

#6601179 Napisano: 18.05.2019 16:35:22
bruce napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Ja wygrywałam każdym rodzajem, tymi cienkimi Oreo - też, lecz dużo wcześniej. Koniec kwietnia, jak i teraz - maj, są dosłownie oblężone.  emotka
Myślę, że po ostatecznym zakończeniu akcji i wysłaniu wszystkich nagród, będzie wysyp sprzedawanych (sama też pewnie coś ogłoszę, od Córy zależy, co sobie wybierze, no i od kurierów - kiedy mi wreszcie wygrane przywiozą), a i ich ceny spadną wtedy diametralnie. emotka  Na razie organizator określa ich ceny na ponad 60 zł.  emotka

Szczerze to bym nie dała 60 zł za bluzę z ciasteczkiem!!! Udało mi się ją wygrać i wg mnie ona przez ten obciachowy nadruk warta dużo mniej niż organizator określa. Za 60 zł można kupić sobie markową i nie wyróżniającą się. Tą którą mam będę nosiła po domu...
1 brucee 0

edzia21

#6601183 Napisano: 18.05.2019 16:48:10
azaflora napisał(a):

rare85 napisał(a):

masza napisał(a):

cleo25 napisał(a):

masza napisał(a):

rare85 napisał(a):

W tesco JOG SKYR MIX

Lokalna, podwarszawska sieć marketów
"Piątnica Jogurt SKYR"

Paragony paragonami, opisy opisami...czy ktoś "wydrapał" już coś w tej loterii? emotka  Na forum nic w oko mi nie wpadło.
0 0

mm.ii

#6601203 Napisano: 18.05.2019 19:26:24
Szukam kodu rabatowego na flixbus

Może ktoś ma i nie będzie mu potrzebny... emotka
0 0

szaradzista1

#6601224 Napisano: 18.05.2019 21:31:35
Próbuję wpisać cokolwiek do formularza zgłoszeniowego Luksja ( loteria) i nic nie wchodzi.
Nie mogę napisać ani jednej litery.
Czy ktoś też tak ma?
0 0

szukajacykonkursow

#6601234 Napisano: 18.05.2019 23:05:37
szaradzista1 napisał(a):

Próbuję wpisać cokolwiek do formularza zgłoszeniowego Luksja ( loteria) i nic nie wchodzi.
Nie mogę napisać ani jednej litery.
Czy ktoś też tak ma?

Może masz nieaktualną przeglądarkę.Korzystasz z komputera czy smatrfonu?
0 0

halliday

#6601247 Napisano: 18.05.2019 23:46:55
Czy w plusie/plush do odblokowania smsów premium wystarczy doładowanie 5zł czy trzeba za 10zł?
0 0