SZUKAM....

olivkap

#6181636 Napisano: 08.04.2016 11:02:19
cc_investigator napisał(a):

Mam nowy starterek nju, został doładowany kwotą 5 zł (czyżbym powinna 10 załadować jak w orange?) i ciągle nie mogę wysyłać smsów premium... Czy ktoś poratuje dobrą radą?

Trzeba doładować starter za 10 zł emotka
0 0

aerdna

#6181649 Napisano: 08.04.2016 11:41:01
Szukam na czy paragonie z Selgros wskazany jest numer karty klienta, tak jak w przypadku Makro ?
0 0

oryginalny80

#6181657 Napisano: 08.04.2016 11:53:23
Szukam co kupić, lub ile dać kasy dla chrześnicy z okazji 18-tych urodzin. Nie rozpieszczałem jej przez ostatnie lata prezentami, a z drugiej strony ostatnio dokładam do konkursów, więc z kasą krucho emotka Ile wypada dać by wilk był syty i mój portfel z owieczki cały?
0 0

danaaa

#6181674 Napisano: 08.04.2016 12:18:35
Szukam informacji, czy po wysłaniu zgłoszenia na loterię VISA otrzymujecie zwrotki na maila? 
0 0

estrelitta

#6181676 Napisano: 08.04.2016 12:20:38
danaaa napisał(a):

Szukam informacji, czy po wysłaniu zgłoszenia na loterię VISA otrzymujecie zwrotki na maila? 

tak
0 0

joan

#6181683 Napisano: 08.04.2016 12:29:03
oryginalny80 napisał(a):

Szukam co kupić, lub ile dać kasy dla chrześnicy z okazji 18-tych urodzin. Nie rozpieszczałem jej przez ostatnie lata prezentami, a z drugiej strony ostatnio dokładam do konkursów, więc z kasą krucho emotka Ile wypada dać by wilk był syty i mój portfel z owieczki cały?

To zależy, czym się interesuje. Wg mnie fajnym prezentem byłaby np. karta podarunkowa do sklepu odzieżowego / sportowego.
0 0

danaaa

#6181686 Napisano: 08.04.2016 12:32:43
estrelitta napisał(a):

danaaa napisał(a):

tak

A kiedy wysyłałaś?
Ja wysłałam pierwszego dnia 06.04 i wtedy przyszła zwrotka. Natomiast na wysłane wczoraj wieczorem i dzisiaj brak.

Już widzę w w wątku Dyskusje o innych konkursach że nie tylko ja mam problem.
0 0

aerdna

#6181694 Napisano: 08.04.2016 12:47:04
danaaa napisał(a):

estrelitta napisał(a):

danaaa napisał(a):

tak

A kiedy wysyłałaś?
Ja wysłałam pierwszego dnia 06.04 i wtedy przyszła zwrotka. Natomiast na wysłane wczoraj wieczorem i dzisiaj brak.

Ja słałam wczoraj wieczorem i zwrotki miałam od razu.
0 0

oryginalny80

#6181700 Napisano: 08.04.2016 12:53:12
joan napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

To zależy, czym się interesuje. Wg mnie fajnym prezentem byłaby np. karta podarunkowa do sklepu odzieżowego / sportowego.

Taki ze mnie fajny wujek, że nie mam pojęcia czym się interesuje, ale mam karty podarunkowe do Decathlon, więc lekko nakieruje jej zainteresowania w stronę sportu emotka
0 0

danaaa

#6181704 Napisano: 08.04.2016 13:01:04
aerdna napisał(a):

danaaa napisał(a):

estrelitta napisał(a):

danaaa napisał(a):

tak

A kiedy wysyłałaś?

Ja słałam wczoraj wieczorem i zwrotki miałam od razu.

aerdna, elwira652 
Dziękuję za odpowiedź. 
Napisałam do nich przed chwilą na adres podany na stronie loterii, że nie dostałam zwrotki.
0 0

jokan

#6181705 Napisano: 08.04.2016 13:02:09
lily91 napisał(a):

Czy dostał ktoś już zwrot kosztów opieki weterynaryjnej z Wiem Jak Karmić?

ja dopiero zamierzam wyslac im, a wysylalas fakturę czy jakiś prosty rachunek?
0 0

Gość: zwierzyniec

#6181709 Napisano: 08.04.2016 13:09:54
oryginalny80 napisał(a):

Taki ze mnie fajny wujek, że nie mam pojęcia czym się interesuje, ale mam karty podarunkowe do Decathlon, więc lekko nakieruje jej zainteresowania w stronę sportu emotka

Wcale nie musisz jej skłaniać do zainteresowania sportem, a może się obrazi i popadnie w anoreksję emotka .
Zerknij, jakie tam są np. kurtki /stale je reklamują w TV/ i rzeczywiście można je zmieścić w torbie, gdy za  gorąco. Często są w cenowej promocji - np. konkretny kolor http://www.decathlon.pl/Kupowac/x-light
Jest bielizna, kostiumy kąpielowe, polary itp, wcale nie musi kupować  sportowych emotka .Myślę, że z bonów do Decathlona powinna być zadowolona emotka
0 0

Gość: zwierzyniec

#6181711 Napisano: 08.04.2016 13:17:35
jokan napisał(a):

lily91 napisał(a):

ja do nich pisałam czy uwzględnią zakup np. repelentów, badanie krwi: odpowiedzieli, że: "Jeśli tylko rachunek będzie z lecznicy weterynaryjnej, to tak. Zwracamy koszty usług dostępnych tylko w placówkach weterynaryjnych."
Wystarcza paragon fiskalny emotka
0 0

malenka

#6181714 Napisano: 08.04.2016 13:20:32
zwierzyniec napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

Wcale nie musisz jej skłaniać do zainteresowania sportem, a może się obrazi i popadnie w anoreksję emotka .
Zerknij, jakie tam są np. kurtki /stale je reklamują w TV/ i rzeczywiście można je zmieścić w torbie, gdy za  gorąco. Często są w cenowej promocji - np. konkretny kolor http://www.decathlon.pl/Kupowac/x-light
Jest bielizna, kostiumy kąpielowe, polary itp, wcale nie musi kupować  sportowych emotka .Myślę, że z bonów do Decathlona powinna być zadowolona emotka

To ja się wypowiem, jako przeciwwaga dla Decathlonu. Własnie dostałam kartę i nie widzę tam nic, ale to absolutnie nic dla siebie, bo sportowych ciuchów mi nie trzeba. Nie każdemu taki prezent podpasuje. Mieliśmy ostatnio dwie osiemnastki i jedna rodzina robiła zrzutę żeby kupić solenizantce aparat fotograficzny. W drugiej rodzinie każdy sam wybierał prezent, ale w większości była to kasa w kopercie i widać było, że solenizantowi taka forma bardziej odpowiadała, bo mógł sobie kupić jakąś wypasioną kartę graficzną do komputera. Najlepiej będzie chyba jeśli delikatnie podpytasz jej rodziców/ rodzeństwo i w ten sposób dowiesz się co ją interesuje, bo karta do Decathlonu może być dla dziewczyny wymarzonym prezentem, ale może też być wielkim rozczarowaniem. 
0 0

trampek,

#6181717 Napisano: 08.04.2016 13:29:14
Hej mam pytanie ile kosztuje actimel w C4 na konkurs? bede wdzieczna za odp emotka
0 0

defed

#6181718 Napisano: 08.04.2016 13:32:47
trampek, napisał(a):

Hej mam pytanie ile kosztuje actimel w C4 na konkurs? bede wdzieczna za odp emotka

u mnie cena regularna 2x4,99=9,98
w ubiegłym tygodniu była promo 7,48 za 2 op. , nie wiem jak teraz
0 0

oryginalny80

#6181720 Napisano: 08.04.2016 13:39:26
malenka napisał(a):

To ja się wypowiem, jako przeciwwaga dla Decathlonu. Własnie dostałam kartę i nie widzę tam nic, ale to absolutnie nic dla siebie, bo sportowych ciuchów mi nie trzeba. Nie każdemu taki prezent podpasuje. Mieliśmy ostatnio dwie osiemnastki i jedna rodzina robiła zrzutę żeby kupić solenizantce aparat fotograficzny. W drugiej rodzinie każdy sam wybierał prezent, ale w większości była to kasa w kopercie i widać było, że solenizantowi taka forma bardziej odpowiadała, bo mógł sobie kupić jakąś wypasioną kartę graficzną do komputera. Najlepiej będzie chyba jeśli delikatnie podpytasz jej rodziców/ rodzeństwo i w ten sposób dowiesz się co ją interesuje, bo karta do Decathlonu może być dla dziewczyny wymarzonym prezentem, ale może też być wielkim rozczarowaniem. 

Już kiedyś ktoś pisał jaką miał niespodziankę, gdy podarował nie ten aparat którego się ktoś spodziewał (słynna akcja z mężem i biletami do kina zamiast aparatu) więc wolę nie ryzykować emotka Dam 200 zł i kartę na 100 zł, bo więcej nie mam chwilowo, ale jak Smolar w końcu odblokuje lub wylosuje jakieś mój numer w loterii lub innym konkursie, to jeszcze jej coś odpale emotka
0 0

malenka

#6181722 Napisano: 08.04.2016 13:42:51
oryginalny80 napisał(a):

malenka napisał(a):

Już kiedyś ktoś pisał jaką miał niespodziankę, gdy podarował nie ten aparat którego się ktoś spodziewał (słynna akcja z mężem i biletami do kina zamiast aparatu) więc wolę nie ryzykować emotka Dam 200 zł i kartę na 100 zł, bo więcej nie mam chwilowo, ale jak Smolar w końcu odblokuje lub wylosuje jakieś mój numer w loterii lub innym konkursie, to jeszcze jej coś odpale emotka

Pamiętam tamtą akcję i mam nadzieję, że to był tylko niechlubny wyjątek, a nie norma w dzisiejszych czasach. U nas na szczęście były same uściski wdzięczności i próbna sesja rodzinna  emotka
0 0

trampek,

#6181726 Napisano: 08.04.2016 13:49:22
defed napisał(a):

trampek, napisał(a):

u mnie cena regularna 2x4,99=9,98
w ubiegłym tygodniu była promo 7,48 za 2 op. , nie wiem jak teraz

dziękuję emotka
0 0

lily91

#6181731 Napisano: 08.04.2016 13:58:14
jokan napisał(a):

lily91 napisał(a):

Zwykłe paragony odesłałam emotka  Czekam już jakieś 3 tygodnie i ciekawa jestem jak długo jeszcze...
0 0