Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jokan
Postów 8821
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
Gość: zwierzyniec
Jeśli chcesz kupić karmę, transporter, akcesoria ;-: - wcześniej zapytaj, jaki będzie wydruk na paragonie
joan
Postów 18742
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
No bez jaj, żeby na 3 dni przed końcem konkursu nie można było wysłać zgłoszenia
oryginalny80
Postów 516
Data rejestracji 19.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: brudny
joan
Postów 18742
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
I właśnie stąd się bierze ten nonsens sześciu stówek: nikt nie protestuje. Uważam, że to jest bolączka Polaków, owo "zastaw się, a postaw się". Mnie by było w d* ćma, co mówią ciotki czy sieć, każdy daje tyle, ile ma. A jeśli by kto mi robił wyrzuty (chociaż takich odważnych nie znam, hehe), przypomniałabym mu przypowieść o wdowim groszu
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edit. Sprawdziłam, wysłało i podziękowało.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
W rodzinie mojego męża (dość majętnej), chrzestny standardowo z kieszeni na 18-tkę wyciąga 1000 zł; ewentualnie może jakiś upominek dorzucić jak chce - przydałoby się.
I nikogo to nie interesuje, że my kurna, na debecie jedziemy... A potem teściowa z miną osoby, której synowa ma węża w kieszeni, daje moim dzieciom po 500 i mega.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
edzia21
Postów 9850
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
joan
Postów 18742
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Już działa, ale ładuje się dosyć długo, więc lepiej ślij jak najszybciej, bo kto wie, może się jeszcze wysypać.
oryginalny80
Postów 516
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Data rejestracji 14.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W ubiegłym roku chrześnica męża dostała na 18-stkę 200pln i bombony.
W tym roku moja chrześnica dostanie na komunię sztabkę 2g AU i pralinki Lindor
(a od chrzestnego dostanie prezent za ok. 2 tysie i wcale nie jest mi głupio
Nie stać nas na samodzielne prezenty typu laptopy, prawo jazdy, skutery czy nawet samochody
joan
Postów 18742
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Krejzol z Ciebie!
Dziwne jest trochę to, że z okazji jubileuszu słowo podarować zamienia się w oczekiwać / żądać. Kiedy w społeczeństwie nastąpiła taka mutacja światopoglądowa?
defed - bardzo fajny ten pomysł ze sztabką, ja bym se ją zostawiła na zawsze
defed
Postów 4825
Data rejestracji 14.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a smak pralinek klasyczny, w czerwonym opakowaniu - sama lubię
joan
Postów 18742
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Uff, to dobrze, te czerwone są chyba najsmaczniejsze
oryginalny80
Postów 516
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps. Smolar wysłuchał moich wcześniejszych narzekań, i uraczył piłką z loterii Warka w biedrze, choć zbytnio to mojego stanu konta nie podniosło, ale i tak dzięki Ci Smolarze☺
golocia
Postów 257
Data rejestracji 18.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9850
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I nie piszę tego, żeby się "chwalić", a przedstawić jedynie błędność tych rozważań.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
harnas
Postów 498
Data rejestracji 27.06.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olunka
Postów 8523
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
\"...To piosenka, która mówi