SZUKAM....

calliope

#6194443 Napisano: 10.05.2016 15:29:01
Czy dostał już ktoś zwrot z Tortex?
0 0

tereniagno

#6194574 Napisano: 10.05.2016 18:56:59
Kto wie jak zablokować natrętny numer,który wydzwania na każdym telefonie non stop,oczywiście naciągacze,niczym wróżbita Maciej.Wydzwaniają z nagraniem nawet późno wieczorememotka Najpierw przychodzi sms,a potem dzwonią emotka Kiedyś ktoś mi napisał,ale nie mogę teraz tego poszukaćemotka
0 0

monnikk

#6194600 Napisano: 10.05.2016 19:22:12
Czy ktoś mógłby mi napisać w jakim mieście jest wysyłana paczka sprzątaczka? Mam awizo na przesyłkę, która jak się okazuje zaginęła, a chyba tylko na to czekam.
0 0

joan

#6194601 Napisano: 10.05.2016 19:23:54
tereniagno napisał(a):

Kto wie jak zablokować natrętny numer,który wydzwania na każdym telefonie non stop,oczywiście naciągacze,niczym wróżbita Maciej.Wydzwaniają z nagraniem nawet późno wieczorememotka Najpierw przychodzi sms,a potem dzwonią emotka Kiedyś ktoś mi napisał,ale nie mogę teraz tego poszukaćemotka

Ciężka sprawa z nimi, bo czasami nawet nie wiesz, że bierzesz udział w konkursie, którego są częścią. A jeśli ich zablokujesz, możesz nie dostać info o wygranej.

Ja się z tymi ciu* jakoś nauczyłam zyć, od czasu do czasu gram i właściwie zawsze wygrywam - taka nagroda za przyjęcie spamowania na klatę emotka
0 0

defed

#6194608 Napisano: 10.05.2016 19:30:27
calliope napisał(a):

Czy dostał już ktoś zwrot z Tortex?

2016-04-26 dostałam zwrot, a maila o pozytywnej weryfikacji otrzymałam 2016-04-11
0 0

constanza

#6194613 Napisano: 10.05.2016 19:38:51
Szukam kogoś z nad morza lub znającego okolice Ustki. Potrzebuje sie dostać do Ustki, pociągu z Warszawy brak emotka  moze są jakies lokalne ze Supska czy z jakiegoś innego okolicznego miasta?bo juz nie wiem czy faktycznie nic tam nie jeździ czy ja nie umiem znaleźć. Jak nie to pozostaje autobus tylko pytanie skąd ze Slupska czy są moze jakies lepiej skomunikowane z Ustka miejscowości?
0 0

joan

#6194616 Napisano: 10.05.2016 19:46:04
constanza napisał(a):

Szukam kogoś z nad morza lub znającego okolice Ustki. Potrzebuje sie dostać do Ustki, pociągu z Warszawy brak emotka  moze są jakies lokalne ze Supska czy z jakiegoś innego okolicznego miasta?bo juz nie wiem czy faktycznie nic tam nie jeździ czy ja nie umiem znaleźć. Jak nie to pozostaje autobus tylko pytanie skąd ze Slupska czy są moze jakies lepiej skomunikowane z Ustka miejscowości?

Rzeczywiście dziwna sprawa, jakby zniknął dworzec PKP w Ustce. Pociągi na pewno tam jeździły, dziwna sytuacja, że system teraz nic nie wyszukuje...
0 0

stefania7

#6194619 Napisano: 10.05.2016 19:49:31
constanza napisał(a):

Tu masz rozkład jazdy pociągów z Ustki http://rozklad-pk...de=yes&start=yes
czyli coś jeździ, skoro jadą w jedną, to jadą pewnie i w drugą stronę emotka  Tylko z tego co widzę, to one kursują w sezonie wakacyjnym. Teraz pewnie jakieś pksy ze Słupska czy coś podobnego.
0 0

shell

#6194620 Napisano: 10.05.2016 19:52:15
stefania7 napisał(a):

constanza napisał(a):

Tu masz rozkład jazdy pociągów z Ustki http://rozklad-pk...de=yes&start=yes
czyli coś jeździ, skoro jadą w jedną, to jadą pewnie i w drugą stronę emotka  Tylko z tego co widzę, to one kursują w sezonie wakacyjnym. Teraz pewnie jakieś pksy ze Słupska czy coś podobnego.

Poszukaj w Słupsku busów. Tych małych. Na stronie Słupska pewnie będą ogłoszenia, że kursują. Dodatkowo:
Jest taka strona e-podroznik czy coś takiego - spróbuj tam wpisać interesujące Cię połączenie. Może Cię to poratuje.
0 0

constanza

#6194625 Napisano: 10.05.2016 20:01:04
Pociągi z Ustki widziałam ale wszystkie w wakacje a ja musze pod koniec maja jechać emotka  w wakacje to mam nawet tani i bezpośredni pociąg od siebie. Busy pewnie jakies są ale nie znoszę nimi podróżować i jeszcze z walizkami, z przesiadkami..szukałam jakiejś wygodniejszej opcji ale dzięki za chęć pomocy emotka
0 0

dede

#6194628 Napisano: 10.05.2016 20:05:07
Orientuje się ktoś może ile jest czasu na zwrot w Tesco. Chciałabym oddać torebkę  emotka
0 0

trojan

#6194631 Napisano: 10.05.2016 20:08:53
dede napisał(a):

Orientuje się ktoś może ile jest czasu na zwrot w Tesco. Chciałabym oddać torebkę  emotka

tu masz informacje:

W przypadku, gdy nabyty produkt nie spełnia Państwa oczekiwań mogą Państwo dokonać jego zwrotu zgodnie z zasadami oferty zwrotu
towarów pełnowartościowych. Klienci sieci Tesco (Polska) Sp. z o.o. mogą
dokonać zwrotu wszystkich zakupionych w sklepach TESCO* towarów, z
wyjątkiem artykułów wykluczonych, w terminie 30 dni od daty zakupu. W
przypadku zwrotu towarów żywnościowych dodatkowym kryterium jest termin
przydatności do spożycia – zwrotu towaru żywnościowego można dokonać
maksymalnie w ostatnim dniu jego terminu przydatności do spożycia.
Możliwość zwrotu towaru jest dobrowolnym uprawnieniem przyznanym przez
TESCO dla swoich Klientów i w żaden sposób nie wyklucza możliwości
zgłoszenia reklamacji na pozostałych zasadach.

Zwrotu towaru pełnowartościowego na niniejszych zasadach można dokonać:

a. w sklepie TESCO, w którym dany towar został zakupiony*;
b. w dowolnym hipermarkecie TESCO;
c. w supermarkecie TESCO, pod warunkiem, że zwracany towar znajduje się w ofercie handlowej danego sklepu.

Aby dokonać zwrotu, należy łącznie spełnić następujące warunki:

• dowód zakupu (paragon fiskalny, faktura VAT),
  • towar jest w oryginalnym, niezniszczonym opakowaniu fabrycznym,
  • towar jest w komplecie (także z dodatkowym wyposażeniem, np. pilotem, kablami),
  • produkt żywnościowy w terminie przydatności do spożycia,
  • towar nie nosi śladów użytkowania,
  • karta gwarancyjna jest niepodstemplowana.
Produkty wykluczone z oferty: alkohol, papierosy, wybrane produkty RTV/AGD**
* Oferta nie dotyczy sklepów partnerskich TESCO express, zlokalizowanych przy stacjach paliw ORLEN.
** Szczegółowe informacje dotyczące oferty znajdują się w regulaminie
lub w Punkcie Obsługi Klienta w każdym sklepie.

0 0

dede

#6194634 Napisano: 10.05.2016 20:17:48
Dziękuję trojan :)
0 0

Gość: ewikewik

#6194642 Napisano: 10.05.2016 20:24:25
Szukam konsultantek Avon, Oriflame, które mają jakieś zapasy towaru w domu.
0 0

slonecznik1309

#6194645 Napisano: 10.05.2016 20:27:13
dochodzą Wam maile z ponymanii i nerfmanii? u mnie wróciły, a wysłałam wczoraj ;(
0 0

marla

#6194648 Napisano: 10.05.2016 20:30:36
Szukam kogoś kto się wybiera na wakacje do Grecji lub Turcji. Miałabym sprawę. PW
0 0

marzennia111

#6194658 Napisano: 10.05.2016 20:47:35
Czy dostał z Was ktoś wiadomość o przesyłce z pocztexu nadana w Poznaniu???
0 0

oryginalny80

#6194663 Napisano: 10.05.2016 21:02:22
constanza napisał(a):

Jeździ kilka autobusów do Ustki, więc spokojnie dojedziesz (Przystanki masz zaraz przy dworcu PKP) Jak będziesz miała więcej czasu do odjazdu, to polecam najstarszą pizzę w kraju (50 metrów od przystanku) albo kawke z kolegą z forum emotka
0 0

tereniagno

#6194665 Napisano: 10.05.2016 21:09:42
joan napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Ciężka sprawa z nimi, bo czasami nawet nie wiesz, że bierzesz udział w konkursie, którego są częścią. A jeśli ich zablokujesz, możesz nie dostać info o wygranej.

Ja się z tymi ciu* jakoś nauczyłam zyć, od czasu do czasu gram i właściwie zawsze wygrywam - taka nagroda za przyjęcie spamowania na klatę emotka

Rozumiem wszystko,ale nie 5x dziennie tez sam sms,że za chwilę zadzwonią,a potem dzwonią i nie wiesz czy to z jakiegoś konka.czy spam.To jest wkurzające,a tym bardziej wieczorem emotka
0 0

termitek99

#6194670 Napisano: 10.05.2016 21:21:35
Szukam na jaki numer dzwonicie do Media Contact? Mail mi wraca od nich - przepełniona skrzynka.
0 0