Visa Konkursy

martunik3

#6000075 Napisano: 02.04.2015 16:05:12
tel. przed chwilą z 29-go   emotka  
0 0

fryteczka

#6000076 Napisano: 02.04.2015 16:05:49
renatak0 napisał(a):

30.03 karty rozdane

juz wczoraj emotka

9 zdj. 1 w galerii i na tym koniec..

jakby mniej dawali do galerii ostatnio czy mi sie wydaje?
0 0

martunik3

#6000077 Napisano: 02.04.2015 16:07:50
oni sami sobie nas "wytresowali" pod względem fotek emotka
0 0

Gość: trampek

#6000078 Napisano: 02.04.2015 16:07:59
Mam pytanko bo nie wiem czy gdzieś wydrukuje bo mi się tusz skonczył oświadczenie, a mam to co wysylałam wczesniej myslicie ze jak korektorem poprawie date to bedzie ok bo dane takie same jak wcześniej?
0 0

Gość: usmiech

#6000083 Napisano: 02.04.2015 16:12:17
Po jakim czasie dzwonili do Was ponownie na nieodebrane? Rano nie zdążyłem odebrać i do tej pory głucho...

No w końcu się doczekałem:)
0 0

martunik3

#6000092 Napisano: 02.04.2015 16:27:35
bzowapani napisał(a):

9 zdj. 1 w galerii i na tym koniec..

jakby mniej dawali do galerii ostatnio czy mi sie wydaje?

a ja zauważyłam, że im mniej daję zgłoszeń, tym częściej jestem w galerii

z wczoraj 1/1 emotka
0 0

wioleczka83

#6000096 Napisano: 02.04.2015 16:46:46
mam pytanie czy kartę trzeba odebrac osobiscie gdy przyjedzie kurier czy moze ktoś inny ją odebrać??????
0 0

Gość: usmiech

#6000097 Napisano: 02.04.2015 16:54:30
wioleczka83 napisał(a):

mam pytanie czy kartę trzeba odebrac osobiscie gdy przyjedzie kurier czy moze ktoś inny ją odebrać??????

Wyraźnie podkreślają w rozmowie, że osobiście.
0 0

visserarthur

#6000133 Napisano: 02.04.2015 18:03:19
usmiech napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

Niby o tym mówią, ale to od kuriera zależy, czy da się podpisać za kogoś...
0 0

defed

#6000135 Napisano: 02.04.2015 18:10:02
visserarthur napisał(a):

usmiech napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):mam pytanie czy kartę trzeba odebrac osobiscie gdy przyjedzie kurier czy moze ktoś inny ją odebrać??????

Trzeba się w takim razie dowiedzieć jaki kurier będzie wozićemotka  Tylko najpierw muszę znowu wygrać, żeby miła Pani z Visy zadzwoniła do mnie emotka
A w sumie jeszcze nigdy mi żaden kurier nie odmówił wydania paczki, nawet jak była na inne nazwisko...  emotka
0 0

nanajka81

#6000139 Napisano: 02.04.2015 18:16:12
defed napisał(a):

visserarthur napisał(a):

usmiech napisał(a):

napisał(a):wioleczka83 napisał(a):mam pytanie czy kartę trzeba odebrac osobiscie gdy przyjedzie kurier czy moze ktoś inny ją odebrać??????

Trzeba się w takim razie dowiedzieć jaki kurier będzie wozićemotka  Tylko najpierw muszę znowu wygrać, żeby miła Pani z Visy zadzwoniła do mnie emotka
A w sumie jeszcze nigdy mi żaden kurier nie odmówił wydania paczki, nawet jak była na inne nazwisko...  emotka

ja sie pytalam jaki to kurier bedzie wozil ale Pani powiedziala ze nie ma pojecia. Mam nadzieje ze jakis ludzki i ze wczesniej da znac ze jedzie i wiezie a nie dopiero jak bedzie przed plotem emotka
0 0

Gość: elbowndg

#6000141 Napisano: 02.04.2015 18:20:45
defed napisał(a):

visserarthur napisał(a):

usmiech napisał(a):

napisał(a):wioleczka83 napisał(a):mam pytanie czy kartę trzeba odebrac osobiscie gdy przyjedzie kurier czy moze ktoś inny ją odebrać??????

Gwarantuje ze ŻADEN kurier nie wyda karty obcej osobie. W rozmowie wyraznie podkresla Pani ze trzeba podac adres gdzie osobiscie odbirze sie paczke. Tak wiec nie ma na co liczyc. Kurier tez nie wyda.
0 0

petunija1

#6000143 Napisano: 02.04.2015 18:22:52
Nie chce być wredna,ale patrzeć już nie mogę na zdjęcia napisów VISA z tych różnych paskudztw.
To normalnie patent jak "Dodaj do ulubionych"emotka
0 0

aurorcia

#6000145 Napisano: 02.04.2015 18:28:18
elbowndg napisał(a):

defed napisał(a):

visserarthur napisał(a):

napisał(a):usmiech napisał(a):

napisał(a):napisał(a):wioleczka83 napisał(a):mam pytanie czy kartę trzeba odebrac osobiscie gdy przyjedzie kurier czy moze ktoś inny ją odebrać??????

Gwarantuje ze ŻADEN kurier nie wyda karty obcej osobie. W rozmowie wyraznie podkresla Pani ze trzeba podac adres gdzie osobiscie odbirze sie paczke. Tak wiec nie ma na co liczyc. Kurier tez nie wyda.

A ja Ci powiem, że wyda i w poprzednich konkursach Visy też wydał emotka
0 0

visserarthur

#6000147 Napisano: 02.04.2015 18:30:33
elbowndg napisał(a):

defed napisał(a):

visserarthur napisał(a):

napisał(a):usmiech napisał(a):

napisał(a):napisał(a):wioleczka83 napisał(a):mam pytanie czy kartę trzeba odebrac osobiscie gdy przyjedzie kurier czy moze ktoś inny ją odebrać??????

Nie gwarantuj, bo nie takie numery z kurierami się wywijało...
0 0

#6000149 Napisano: 02.04.2015 18:34:49
visserarthur napisał(a):

elbowndg napisał(a):

defed napisał(a):

napisał(a):visserarthur napisał(a):

napisał(a):napisał(a):usmiech napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):wioleczka83 napisał(a):mam pytanie czy kartę trzeba odebrac osobiscie gdy przyjedzie kurier czy moze ktoś inny ją odebrać??????

Chyba ze sie ma znajomego badz podplaci sie emotka  Ja raz dzwonilam do firmy kurirerskiej to powiedzieli ze nie ma takiej opcji nawet aby ktos inny odebral przesylke.
0 0

#6000150 Napisano: 02.04.2015 18:47:17
A sluchajcie. Czy z telefonu mozna dodac prace? Pracujac na androidzie ?
0 0

martunik3

#6000151 Napisano: 02.04.2015 18:49:03
elbowndg napisał(a):

visserarthur napisał(a):

elbowndg napisał(a):

napisał(a):defed napisał(a):

napisał(a):napisał(a):visserarthur napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):usmiech napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):wioleczka83 napisał(a):mam pytanie czy kartę trzeba odebrac osobiscie gdy przyjedzie kurier czy moze ktoś inny ją odebrać??????

Chyba ze sie ma znajomego badz podplaci sie emotka  Ja raz dzwonilam do firmy kurirerskiej to powiedzieli ze nie ma takiej opcji nawet aby ktos inny odebral przesylke.

Kurier tylko patrzy, aby paczkę zostawić pierwszej lepszej osobie, którą zastanie. Uczcie tak wszystkich - po lekarzy do kurierów na łapówki emotka emotka
0 0

visserarthur

#6000155 Napisano: 02.04.2015 19:00:24
E tam, moi kurierzy są raczej nauczeni i zostawiają, gdzie wiedzą, że mogą, a jak pojawi się nowy, to trzeba go dobrze poinstruować, bo ze strachu też byle gdzie nie zostawi (=np. u nieodpowiedniego sąsiada)
0 0

nanajka81

#6000167 Napisano: 02.04.2015 19:54:47
visserarthur napisał(a):

E tam, moi kurierzy są raczej nauczeni i zostawiają, gdzie wiedzą, że mogą, a jak pojawi się nowy, to trzeba go dobrze poinstruować, bo ze strachu też byle gdzie nie zostawi (=np. u nieodpowiedniego sąsiada)

zazdroszcze takich kurierow. U mnie juz dwa razy zdarzylo sie ze rzucili paczke za plot i odeszli w sina dal. Z jedna paczka rozprawil sie pies szwagierki - zostaly po niej strzępy (no i dwa kosmetyki uwalone w blocie - byly szklane wiec nie zezarl) 1 uratowala tesciowa. Na kurierow naskarzylam do centrali ale nic to nie dalo. Ludze sie ze jednak karty od VISY beda wozic inni kurierzy niz DPD/DHL.
0 0