Pomocy!!!!

Gość: puchatka

#1835571 Napisano: 25.09.2008 06:20:24

puchatka napisał(a):

Czy znajdzie się jakaś dobra duszyczka i wygra dla mojego faceta na urodziny bluzę Warki ???

Próbuję, próbuję i nic emotka emotka emotka

bardzo proszę emotka

0 0

Monika11

#1835642 Napisano: 25.09.2008 06:44:50
Szukam osoby która reklamowała ostatnio krzesła z tatry- proszę o kontakt gdzie można reklamowąc-o ile jeszcze mozna emotka
0 0

Gość: piter0073

#1835787 Napisano: 25.09.2008 07:12:52
pilnie potrzebuje adresu na jaki wysyla sie paragon i etykiete z hellmansa. prosze o kontakt!
0 0

Gość: daw22

#1837247 Napisano: 26.09.2008 08:49:17
pomocy
dzwonili do mnie ze wygrałam w tesco nagrode trzecią koszulke.ale niewiem co to był za konkurs i z czym paragon mam wysłać.wie ktoś
0 0

iszhara

#1837258 Napisano: 26.09.2008 08:51:12
daw22 napisał(a):

pomocy
dzwonili do mnie ze wygrałam w tesco nagrode trzecią koszulke.ale niewiem co to był za konkurs i z czym paragon mam wysłać.wie ktoś

konkurs Radwańska
0 0

Gość: puchatka

#1837262 Napisano: 26.09.2008 08:52:20
Czy znajdzie się jakaś dobra duszyczka i wygra dla mojego faceta na urodziny bluzę Warki ???

Próbuję, próbuję i nic emotka emotka emotka

bardzo proszę emotka emotka emotka
0 0

Gość: nice

#1837265 Napisano: 26.09.2008 08:52:37
daw22 napisał(a):

pomocy

tam trzebabyło kupić produkty procter&gamble tj. H&S, always, gilette itd.
link do regulaminu
http://www.tesco....-radwanska/index.php
0 0

Gość: daw22

#1837385 Napisano: 26.09.2008 09:33:23
nice napisał(a):

daw22 napisał(a):

pomocy

tam trzebabyło kupić produkty procter&gamble tj. H&S, always, gilette itd.
link do regulaminu
http://www.tesco....-radwanska/index.php

dzieki bardzo,fajnie ze paragon mi zniknął.to bylo tak dawno
0 0

Gość: jazda

#1837904 Napisano: 26.09.2008 01:40:12
nie wie ktoś co trzeba zrowbić by mozna było wziąć udział w konkursach na plusie? jestem zalogowana,a gdy chce wejść w jakiś konkurs,wtedy strona logowania otwiera mi sie od nowa! z tym że tym razem nie jestem w stanie się zalogować bo mi sie wogole nie łączy z kolejną stroną! POMOCY emotka
0 0

samantha22

#1837913 Napisano: 26.09.2008 01:42:40
jazda napisał(a):

nie wie ktoś co trzeba zrowbić by mozna było wziąć udział w konkursach na plusie? jestem zalogowana,a gdy chce wejść w jakiś konkurs,wtedy strona logowania otwiera mi sie od nowa! z tym że tym razem nie jestem w stanie się zalogować bo mi sie wogole nie łączy z kolejną stroną! POMOCY emotka

tez tak mam , już dałam sobie spokój z konkami na plusie emotka
0 0

#1837928 Napisano: 26.09.2008 01:47:18
samantha22 napisał(a):

jazda napisał(a):

ale przecież ktoś musi brać tam udział...a ja też mam ochote dać sobie spokój..juz tyle razy próbowalam emotka
0 0

Gość: amif

#1837969 Napisano: 26.09.2008 02:04:07
szukam informacji w jaki sposób reklamować na poczcie fakt, że nie dostałam poleconej przesyłki
wygrałam w konkursie Delektynki wyjazd do Warszawy, nie otrzymałam informacji na temat tego spotkania wysłane były listem poleconym - do dzisiaj nie doszły a ja straciłam udział w imprezie
wartość nagrody 1530zł - nie odpuszcze im!
0 0

iszhara

#1837971 Napisano: 26.09.2008 02:07:44
amif napisał(a):

szukam informacji w jaki sposób reklamować na poczcie fakt, że nie dostałam poleconej przesyłki
wygrałam w konkursie Delektynki wyjazd do Warszawy, nie otrzymałam informacji na temat tego spotkania wysłane były listem poleconym - do dzisiaj nie doszły a ja straciłam udział w imprezie
wartość nagrody 1530zł - nie odpuszcze im!

Wydaje mi się że to firma Delecta powinna reklamować jak wysyłała poleconym to ma na to odpowiedznie dokumenty - Ty możesz tylko tam dzwonić czy aby napewno wysłali tę przesyłkę do Ciebie...
0 0

golcia20

#1837999 Napisano: 26.09.2008 02:21:15
jazda napisał(a):

samantha22 napisał(a):

jazda napisał(a):

ale przecież ktoś musi brać tam udział...a ja też mam ochote dać sobie spokój..juz tyle razy próbowalam emotka

ja też próbowałam, ale mam tak samo jak Ty emotka
0 0

Gość: nineczka17

#1838012 Napisano: 26.09.2008 02:29:03
golcia20 napisał(a):

jazda napisał(a):

samantha22 napisał(a):

jazda napisał(a):

u mnie to samo poddalam sie
emotka
0 0

Gość: swibek

#1838072 Napisano: 26.09.2008 03:14:57
nineczka17 napisał(a):

golcia20 napisał(a):

jazda napisał(a):

samantha22 napisał(a):

jazda napisał(a):

emotka

dziwne? emotka mam konto na plusie, loguję się normalnie i wchodzęw konkursy na ich stronie i wszystko gra.. emotka nie wiem jaki konkretnie macie komunikat?? może jakos pomogę? będę za jakąś godzinkę dostępna..
0 0

samantha22

#1838112 Napisano: 26.09.2008 03:34:32
swibek napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

golcia20 napisał(a):

jazda napisał(a):

samantha22 napisał(a):

jazda napisał(a):

emotka

dziwne? emotka mam konto na plusie, loguję się normalnie i wchodzęw konkursy na ich stronie i wszystko gra.. emotka nie wiem jaki konkretnie macie komunikat?? może jakos pomogę? będę za jakąś godzinkę dostępna..

komunikat: zaloguj sie emotka
0 0

#1838143 Napisano: 26.09.2008 03:51:21
polega to na tym że gdy kliknie się na ikonkre konkursu od nowa pojawia się strona logowania. wpisuje login i hasło.. naciskam przycisk i od nowa wyskakuje strona logowania ;/ chociaż wszystkie dane są poprawne emotka
0 0

Gość: eywa

#1838185 Napisano: 26.09.2008 04:06:09
jazda napisał(a):

polega to na tym że gdy kliknie się na ikonkre konkursu od nowa pojawia się strona logowania. wpisuje login i hasło.. naciskam przycisk i od nowa wyskakuje strona logowania ;/ chociaż wszystkie dane są poprawne emotka

tak samo mam odkąd strona plusa się kiedyś zmieniła emotka
0 0

Gość: swibek

#1838465 Napisano: 26.09.2008 06:48:32
w tym plusie to jest tak.. ze trza bylo nowe konto zalozyc.. tzw profil czy cos.. i do tego podlaczyc dopiero te stare z miasta plusa.. wiec byc moze te stare loginy i hasła nie łapią się.. spróbujcie na nowo załozyć (login moze przyjąc ten sam), podpiac tamto konto.. potem mozna chyba pozmieniac dane.. wiem, że ja tak robiłam bo potem zapominałam, które to hasło było.. emotka
0 0