Pomocy!!!!

Gość: hrabiazenhorst

#1843132 Napisano: 29.09.2008 10:33:16
madzia34 napisał(a):

ja też nie moge wejsć na batony,bu:(

Zawsze coś muszą skichać emotka jak ktoś coś sie dowie prosze o PW emotka
0 0

Gość: tunezja

#1844257 Napisano: 29.09.2008 03:28:42
Kochani, czy bywa to osoba znająca się na komórkach? Na komputerach i ich systemach też...
Biorę udział w konkach Gazety Wyborczej, pt: Co jest grane. Już dwa razy rzekomo wygrałam, ale tylko do mnie nie dotarła zwrotna odpowiedź z tym komunikatem?
Moja komórka nie sprawia mi żadnych problemów, otrzymuję smsy z różnych miejsc, jak wygrywam też.
Za pierwszym razem gość od konkursów, był zdziwiony, że nie dostałam potwierdzenia o wygranej.
Coś mi się wydaje, że facet kręci,może filmy rozdaje znajomym..., poniżej przedstawiam co pisze:
Pani Kasiu, jeszcze raz serdecznie przepraszam za komplikacje. U nas
wszystko było ok. Dostaliśmy Pani SMS. Wygrała Pani. Na pani numer
wysłaliśmy info. Nagroda jest do odebrania w redakcji GW w Toruniu (pon - pt, 10 - 15). Film czeka. Miłego oglądania. Poniżej pani Nazwisko wśród innych zwycięzców.

Z przykrością informuję, że jest brak współpracy pani telefonu z naszą
platformą jest sytuacją kłopotliwą również dla nas. Przykro mi, ale nie potrafimy rozwiązać tego problemu. Komunikacja między innymi numerami telefonu, także z tej samej sieci działa bez zarzutu. W związku z zaistniałą sytuacją oczywiście czeka na Panią film Co z oczu to z serca w naszej toruńskiej redakcji. Jeżeli zamierza Pani dalej brać udział w naszych zabawach, uprzejmie proszę o ignorowanie przychodzących komunikatów. Pani SMS-y docierają do naszej bazy, wszystko widzimy jak należy i bierze Pani udział w losowaniach. Za niedogodności gorąco przepraszam.

Czy takie sytuacje są możliwe?
Bardzo proszę pomóżcie mi to zrozumieć...
Pozdrawiam!
0 0

rwas

#1844293 Napisano: 29.09.2008 03:36:47
czy ktos pospieszy z pomocą i wyjasni łopatologicznie stronke z batonami,ciagle błędny kod wyskakuje
0 0

Gość: jkkp

#1844308 Napisano: 29.09.2008 03:41:05
rwas napisał(a):

czy ktos pospieszy z pomocą i wyjasni łopatologicznie stronke z batonami,ciagle błędny kod wyskakuje

PW. emotka
0 0

malenka89

#1844757 Napisano: 29.09.2008 05:45:51
Szukam osoby, która sprawdzi moje zadanie z marketingu i podopisuje tego wszystkiego co mi brakuje (a mam wrażenie, że sporo tego jest)...
W zamian dam strój kąpielowy z Triumpha emotka
PW emotka
0 0

Gość: puchatka

#1844759 Napisano: 29.09.2008 05:46:51
A ja mam pytanie tego typu ... wyskoczyło mi na stronie Warki, że wygrałam BLUZÊ emotka

czy może ktoś zdradzić gdzie ja mam podać dane emotka emotka emotka
0 0

Gość: nineczka17

#1844765 Napisano: 29.09.2008 05:48:24
puchatka napisał(a):

A ja mam pytanie tego typu ... wyskoczyło mi na stronie Warki, że wygrałam BLUZÊ emotka

wg regulaminu dzwonia do 3 dni
pilnuj telefon moga juz jutro zadzwonic emotka
gratulacje! emotka
0 0

Gość: puchatka

#1844788 Napisano: 29.09.2008 05:55:14
nineczka17 napisał(a):

puchatka napisał(a):

wg regulaminu dzwonia do 3 dni
pilnuj telefon moga juz jutro zadzwonic emotka
gratulacje! emotka

dzięki kochana emotka emotka emotka

teraz marzy mi się tylko wyjazd na któryś z meczy ... boooziu, po EURO czuję głód wielkiego stadionu i wielkiego kibicowania emotka emotka emotka
0 0

annb

#1844805 Napisano: 29.09.2008 06:01:26
nie wiecie czy z Komputer Świata przesyłają mail z potwierdzeniem udziału w testowaniu sprzętu czy po prostu ślą?I w jakim czasie?
0 0

Gość: tunezja

#1844963 Napisano: 29.09.2008 07:01:39
Kochani, czy bywa to osoba znająca się na komórkach? Na komputerach i ich systemach też...
Biorę udział w konkach Gazety Wyborczej, pt: Co jest grane. Już dwa razy rzekomo wygrałam, ale tylko do mnie nie dotarła zwrotna odpowiedź z tym komunikatem?
Moja komórka nie sprawia mi żadnych problemów, otrzymuję smsy z różnych miejsc, jak wygrywam też.
Za pierwszym razem gość od konkursów, był zdziwiony, że nie dostałam potwierdzenia o wygranej.
Coś mi się wydaje, że facet kręci,może filmy rozdaje znajomym..., poniżej przedstawiam co pisze:
Pani Kasiu, jeszcze raz serdecznie przepraszam za komplikacje. U nas
wszystko było ok. Dostaliśmy Pani SMS. Wygrała Pani. Na pani numer
wysłaliśmy info. Nagroda jest do odebrania w redakcji GW w Toruniu (pon - pt, 10 - 15). Film czeka. Miłego oglądania. Poniżej pani Nazwisko wśród innych zwycięzców.

Z przykrością informuję, że jest brak współpracy pani telefonu z naszą
platformą jest sytuacją kłopotliwą również dla nas. Przykro mi, ale nie potrafimy rozwiązać tego problemu. Komunikacja między innymi numerami telefonu, także z tej samej sieci działa bez zarzutu. W związku z zaistniałą sytuacją oczywiście czeka na Panią film Co z oczu to z serca w naszej toruńskiej redakcji. Jeżeli zamierza Pani dalej brać udział w naszych zabawach, uprzejmie proszę o ignorowanie przychodzących komunikatów. Pani SMS-y docierają do naszej bazy, wszystko widzimy jak należy i bierze Pani udział w losowaniach. Za niedogodności gorąco przepraszam.

Czy takie sytuacje są możliwe?
Bardzo proszę pomóżcie mi to zrozumieć...
Pozdrawiam!
0 0

Gość: postscript

#1845684 Napisano: 30.09.2008 07:40:49
tunezja napisał(a):

A jaki masz telefon? Czasem takie rzeczy są możliwe. Telefonów jest tyle typów...
Ja w Co jest grane (edycja wrocławska) biorę udział regularnie i wygrałem tam już kilkadziesiąt razy, choć ostatnio coraz rzadziej. Zraża mnie to, że odbiór jest w redakcji (muszę dojeżdżać) i że sms musi dotrzeć o określonej godzinie. Przy czym nie wiadomo, jakim zegarem się oni kierują. Próbuję z różnymi stacjami radiowymi, bo z zegarem atomowym nie udało mi się nigdy, ale to i tak kwestia szczęścia.
0 0

Gość: anet1979

#1845714 Napisano: 30.09.2008 07:52:28
daisy08 napisał(a):

Dlaczego nie moge się zalogować na www.wyborybatonow.pl?
Wpisuje nr telefonu i hasło i pisze mi, że błedny kod. Jaki kod? gdzie go wpisać?

tam gdzie jest hasło to trzeba wpisać kod z opakowania.oczywiscie po zarejstrowaniu sie.
0 0

Gość: agusik89

#1845823 Napisano: 30.09.2008 08:27:29
Chcesz dostac darmową mp3kę? wejdz na www.zamba.pl/reg/inv/24961 i zaloguj sie!!!Wystarczy zaprosić 30 znajomych i odtwarzacz należy do Ciebie!! PAMIETAJ BY DODAć FOTKÊ !

PROSZÊ O POMOC W KONKURSIE !! ZOSTAŁO MI 27 OSOB A S¡ JESZCZE DO ROZDANIA 93 MP3KI !! LOGUJCIE SIE!!
0 0

Gość: eje

#1845880 Napisano: 30.09.2008 08:51:19
anet1979 napisał(a):

daisy08 napisał(a):

Wpisuje nr telefonu i hasło i pisze mi, że błedny kod. Jaki kod? gdzie go wpisać?

tam gdzie jest hasło to trzeba wpisać kod z opakowania.oczywiscie po zarejstrowaniu sie.

dokładnie, nie zapominajcie o zarejestrowaniu się najpierw
0 0

Gość: jazda

#1846029 Napisano: 30.09.2008 09:25:49
eywa napisał(a):

swibek napisał(a):

daisy020 napisał(a):

swibek napisał(a):

w tym plusie to jest tak.. ze trza bylo nowe konto zalozyc.. tzw profil czy cos.. i do tego podlaczyc dopiero te stare z miasta plusa.. wiec byc moze te stare loginy i hasła nie łapią się.. spróbujcie na nowo załozyć (login moze przyjąc ten sam), podpiac tamto konto.. potem mozna chyba pozmieniac dane.. wiem, że ja tak robiłam bo potem zapominałam, które to hasło było.. emotka

zgadza się tylko że ja wykorzystałam stary login i hasło - można. ja postępowałam zgodnie z instrukcjami na stronie odnośnie założenia konta czyli w tym wypadku jakby odnowienia konta. nie jest tak trudno - dacie radę emotka

no dokładnie.. czyli właśnie to założenie jakby nowego to jest odnowienie.. ja juz dobrze nie pamiętam bo to tak daaawno było.. emotka

powiązałam z kontem z miasta plusa starym i już działa emotka dziękuje za pomoc emotka emotka

tylko ze ja dopiero niedawno zakładałam konto..a wczeniej nie miałam...wiec nie bardzo wiem co zrobić aby normalnie działały konkursy na plusie emotka
0 0

samantha22

#1846050 Napisano: 30.09.2008 09:39:14
mam ten sam problem, dlatego spasowałam z konkami u nich emotka
0 0

Gość: chlebe

#1846614 Napisano: 30.09.2008 01:24:34
eje napisał(a):

anet1979 napisał(a):

daisy08 napisał(a):

dokładnie, nie zapominajcie o zarejestrowaniu się najpierw

A jesli sie trafi to po jakim czasie wysylaja maila?
0 0

Gość: swibek

#1847100 Napisano: 30.09.2008 04:29:30
jazda napisał(a):

eywa napisał(a):

swibek napisał(a):

daisy020 napisał(a):

swibek napisał(a):

w tym plusie to jest tak.. ze trza bylo nowe konto zalozyc.. tzw profil czy cos.. i do tego podlaczyc dopiero te stare z miasta plusa.. wiec byc moze te stare loginy i hasła nie łapią się.. spróbujcie na nowo załozyć (login moze przyjąc ten sam), podpiac tamto konto.. potem mozna chyba pozmieniac dane.. wiem, że ja tak robiłam bo potem zapominałam, które to hasło było.. emotka

zgadza się tylko że ja wykorzystałam stary login i hasło - można. ja postępowałam zgodnie z instrukcjami na stronie odnośnie założenia konta czyli w tym wypadku jakby odnowienia konta. nie jest tak trudno - dacie radę emotka

no dokładnie.. czyli właśnie to założenie jakby nowego to jest odnowienie.. ja juz dobrze nie pamiętam bo to tak daaawno było.. emotka

powiązałam z kontem z miasta plusa starym i już działa emotka dziękuje za pomoc emotka emotka

tylko ze ja dopiero niedawno zakładałam konto..a wczeniej nie miałam...wiec nie bardzo wiem co zrobić aby normalnie działały konkursy na plusie emotka

samantha22 napisał(a):

mam ten sam problem, dlatego spasowałam z konkami u nich emotka

a zakładałyście jeszcze w mieście plusa czy już na tej nowej stronie? wystarczy rejestracja ze strony głównej.. po aktywacji linka mozna podpiąc stare i nowe konta z miasta plusa.. jest tam taka opcja.. wpisuje się wtedy ten stary login i hasło i powinno działać.. próbowac do skutku!! emotka
0 0

Gość: raf08

#1847266 Napisano: 30.09.2008 05:29:58
rwas napisał(a):

Ja tez mam ten problem. Kto pomoże??
0 0

samantha22

#1847269 Napisano: 30.09.2008 05:32:35
raf08 napisał(a):

rwas napisał(a):

Ja tez mam ten problem. Kto pomoże??

wysyłasz kod sms
przychodzi hasło
rejestrujesz sie na str batonów - wpisujesz nr tel, hasło z smsa i @
na @ przychodzi potwierdzenie
potwierdzasz i wsio
jak chcesz grac na str
wpisujesz nr komórki i kod z batona i klikasz ok przed pełną godziną
po ok 1.05min przychodzi potwierdzenie na @ o wygranej - jeśli sie wygrało

i to tyle emotka
0 0