Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: spineczka
wlasnie dostałam sms od delmy ze wygrałam toster. udział brałam w pierwszym tygodniu promocji - myslalam ze juz nic nie wygram... w sumie zapomniałam o tym konkursie. paragony mam ale nie pamietam jakie kody z opakowan wysyłała...czy oni uwaznie sprawdzaja te kody?? miał ktos pdoobno sytuacje? bo opakowąń po delmie mam kilka ale ktore sa wygrane nie wiem
agusiac87
Postów 1798
Data rejestracji 09.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tak nie mialam ale może najlepiej wysłać wszystkie kody ?? <mysli>
Gość: annaroza
Tym co dzwonili na infolinię odpowiadali, żeby wysłać wszystkie opakowania i paragony.
Gość: rachel
Gość: nineczka17
http://konto.gazeta.pl/konto/0,0.html
Gość: klaudiag19
doszla nagroda
krzysieq
Postów 230
Data rejestracji 02.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kobitka89
skiperro
Postów 104
Data rejestracji 04.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co z nimi zrobisz ich nie interesuje
dzięki wielkie
pat4
Postów 225
Data rejestracji 04.04.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
errare humanum est...| każde życie jest ważne...
Gość: barcza
u mnie jednego brak
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kto mi przetłumaczy zwrot:
to work your way up the ladder
będę wdzięczna
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: fenel
Żeby pracowac po swojemu wejdź na drabinę.
W moim odczuciu:
Żeby pracować na swój sposób zajmij leprze stanowisko.
work-praca your-Twoja way-droga up-do góry/wyżej ladder-drabina ... hmmm to co napisałaś to całe zdanie ?? nie wiem jak to wszystko połączyć
ooo też tak myslałam ale głupio brzmi, pewnie to jakieś przysłowie albo powiedzenie
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm... myślałam nad zwrotem piąć się po szczeblach kariery albo cos w tym stylu ale nie jestem pewna
Gość: fenel
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:)