Pomocy!!!!

Gość: kobitka89

#1918871 Napisano: 31.10.2008 06:33:10
ziolko napisał(a):

kobitka89 napisał(a):

fenel napisał(a):

Dosłownie:
Żeby pracowac po swojemu wejdź na drabinę.
W moim odczuciu:
Żeby pracować na swój sposób zajmij leprze stanowisko.

ooo też tak myslałam ale głupio brzmi, pewnie to jakieś przysłowie albo powiedzenie emotka

hmmm... myślałam nad zwrotem piąć się po szczeblach kariery albo cos w tym stylu ale nie jestem pewna emotka

też może być nie zawsze tłumaczenie dosłowne jest tym prawidłowym
0 0

ziolko

#1918878 Napisano: 31.10.2008 06:35:44
kobitka89 napisał(a):

ziolko napisał(a):

kobitka89 napisał(a):

fenel napisał(a):

Dosłownie:
Żeby pracowac po swojemu wejdź na drabinę.
W moim odczuciu:
Żeby pracować na swój sposób zajmij leprze stanowisko.

ooo też tak myslałam ale głupio brzmi, pewnie to jakieś przysłowie albo powiedzenie emotka

hmmm... myślałam nad zwrotem piąć się po szczeblach kariery albo cos w tym stylu ale nie jestem pewna emotka

też może być nie zawsze tłumaczenie dosłowne jest tym prawidłowym

czyli może być idiom, a tego nie da się dosłownie przetłumaczyć..

dzięki wszystkim emotka
0 0

samantha22

#1920209 Napisano: 01.11.2008 06:27:26
emotka kupiłam na allegro telefon( nie był drogi, no ale kasa na ulicy nie leży emotka ) , w opisie aukcji było napisane że jest w sprawny itd. Nie dość ze tel przyszedł chyba po miesiacu - po interwencji telefonicznej, to kazało sie, że ładowarka przyszła w dwóch częściach, pourywane kable a przez telefon nic nie słychac emotka dzwoniłam do gościa, ale nie odbiera telefonu, na @ też nie odpisuje emotka co teraz moge zrobic, oprócz wystawienia mu negatywa?
0 0

Gość: puchiko

#1920223 Napisano: 01.11.2008 06:31:25
samantha22 napisał(a):

emotka kupiłam na allegro telefon( nie był drogi, no ale kasa na ulicy nie leży emotka ) , w opisie aukcji było napisane że jest w sprawny itd. Nie dość ze tel przyszedł chyba po miesiacu - po interwencji telefonicznej, to kazało sie, że ładowarka przyszła w dwóch częściach, pourywane kable a przez telefon nic nie słychac emotka dzwoniłam do gościa, ale nie odbiera telefonu, na @ też nie odpisuje emotka co teraz moge zrobic, oprócz wystawienia mu negatywa?

napisz do Allegro, oni muszą mieć sposób na takich Allegrowiczów btw. ile on miał komentarzy ?
0 0

samantha22

#1920243 Napisano: 01.11.2008 06:36:10
puchiko napisał(a):

samantha22 napisał(a):

napisz do Allegro, oni muszą mieć sposób na takich Allegrowiczów btw. ile on miał komentarzy ?

5 - wszystkie pozytywne
emotka no i mój negatyw emotka
0 0

Gość: hittmanka

#1920275 Napisano: 01.11.2008 06:49:48
Witajcie emotka
Mam strasznie głupie pytanie... ps. nie jestem blondynką emotka
Widziałam w autobusie jak jakaś laska grała w Tekkena czy cuś. Chodzi mi o to, że bardzo to coś mi się spodobało... fajna grafika, na środku duży, wyraźny wyświetlacz a po bokach kilka przycisków... to coś miało około 15-20 cm długości i ok 7 wysokości... to nie był klasyczny gameboy... jak to się może nazywać? Chciałam poszukać na Allegro ale nie mam pojęcia pod jakim hasłem emotka
0 0

Gość: haz0r

#1920287 Napisano: 01.11.2008 06:56:23
hittmanka napisał(a):

Witajcie emotka
Widziałam w autobusie jak jakaś laska grała w Tekkena czy cuś. Chodzi mi o to, że bardzo to coś mi się spodobało... fajna grafika, na środku duży, wyraźny wyświetlacz a po bokach kilka przycisków... to coś miało około 15-20 cm długości i ok 7 wysokości... to nie był klasyczny gameboy... jak to się może nazywać? Chciałam poszukać na Allegro ale nie mam pojęcia pod jakim hasłem emotka

Może PSP Sony ?

http://photos04.a.../471/73/50/471735007
0 0

Gość: hittmanka

#1920292 Napisano: 01.11.2008 07:00:00
dzięki
hittmanka napisał(a):

Witajcie emotka

emotka Właśnie o to mi chodziło... sama nie wpadłabym na tą nazwę. Jeszcze raz dzięki za pomoc... Szuni też emotka
0 0

Gość: puchiko

#1920485 Napisano: 01.11.2008 08:40:48
samantha22 napisał(a):

puchiko napisał(a):

samantha22 napisał(a):

5 - wszystkie pozytywne

taa i dam sobie głowę uciąć, że te dwa to ma za kupienie czegoś, masz szansę wykorzystać opcje rozwiązywanie sporów czy cos takiego
0 0

samantha22

#1920560 Napisano: 01.11.2008 09:22:20
puchiko napisał(a):

samantha22 napisał(a):

puchiko napisał(a):

samantha22 napisał(a):

5 - wszystkie pozytywne

taa i dam sobie głowę uciąć, że te dwa to ma za kupienie czegoś, masz szansę wykorzystać opcje rozwiązywanie sporów czy cos takiego

i tak trzeba bedzie zrobić, nie bedzie mnie jakiś burak w konia robić emotka
0 0

Gość: klawisz

#1922530 Napisano: 03.11.2008 11:23:02
Bardzo potrzebuje czwartkowej Wyborczej a szczególnie dodatku:

http://img219.ima...?image=szukamez7.jpg
0 0

targicola

#1923048 Napisano: 03.11.2008 03:33:17
Czy wiecie coś na temat podkładek z bonduella?Czy jesszcze są? Wczoraj i dziś posłałem eski i dostałem tylko podziękowanie za smsa i info,że regulamin jest na ich stronie?Ani słowa czy trafione czy też nie;.Prosze o info zorientowane osoby.
0 0

Gość: aneczka155

#1923106 Napisano: 03.11.2008 04:02:15
Szukam osoby,która prześle mi piosenke Bobry w Sieci (wykonawca: Róże Europy) na mejla.Bardzo proszę!
0 0

targicola

#1923179 Napisano: 03.11.2008 04:37:23
targicola napisał(a):

Czy wiecie coś na temat podkładek z bonduella?Czy jesszcze są? Wczoraj i dziś posłałem eski i dostałem tylko podziękowanie za smsa i info,że regulamin jest na ich stronie?Ani słowa czy trafione czy też nie;.Prosze o info zorientowane osoby.

pytanie nieaktualne. podkładki są tylko o z 0 pomyliłem emotka
0 0

Gość: dziub4

#1923188 Napisano: 03.11.2008 04:46:26
samantha22 napisał(a):

puchiko napisał(a):

samantha22 napisał(a):

puchiko napisał(a):

samantha22 napisał(a):

5 - wszystkie pozytywne

kupilam kiedys na allegro 5 procesorow koles upieral sie ze sa sprawne, po przyslaniu okazalo sie ze ani jeden nie dziala emotka koles sie wypieral i smial sie prosto do sluchawki. Zglosilam sprawe Allegro o oszustwo. Nawet nie sprawdzili czy one faktycznie nie dzialaja, po 2 dniach od zgloszenia sprawy zadzwonil koles od tych prockow i placzacym glosem blagal o napisanie do allegro ze sprawa juz zalatwiona emotka kase oddal i kazal procki zatrzymac emotka Oni maja sposoby na takich wiec jak ktos was oszuka to nie siedzcie cicho emotka
0 0

Gość: ewazraju

#1923207 Napisano: 03.11.2008 04:58:41
samantha22 napisał(a):

puchiko napisał(a):

samantha22 napisał(a):

puchiko napisał(a):

samantha22 napisał(a):

5 - wszystkie pozytywne

może mogę przysłużyć się dobra radą kupującym na Allegro.
Jestem Super Sprzedawca i mam ponad 2 tysiące pozytywnych komentarzy. 0 negatywnych!
Ten tytuł przyznawany jest przez Allegro po to, by Kupujący miał pewność uczciwej transakcji pod każdym względem. Dokonując zakupu u osób z 5 komentarzami właściwie sami się podkładamy.
Ten sam asortyment wystawia najczęściej kilku Sprzedających. Radze wybierać tych z największą liczbą komentarzy.
Oszustami na Allegro najczęściej wcześniej czy póżniej zajmuje się policja, więc jest nadzieja, że nieuczciwy sprzedawca będzie musiał naprawić szkody.
0 0

Gość: annaroza

#1923408 Napisano: 03.11.2008 07:22:33
Czy jak ktoś wygrał z lwa leona okularki, to może jeszcze grać o koszulki i kapcie? Wcześniej nie doczytałam regulaminu, a tak mi teraz wychodzi emotka I czy można to jakoś obejść? Moje dziewczyny bardzo chciały kapcie, a ja już grałam o okulary. Proszę o info lub PW
0 0

Gość: dziub4

#1923603 Napisano: 03.11.2008 08:42:26
Szukam osob ktore wygraly na LM aparat podwodny. Generalnie mi chodzi o to jakiej on jest firmy? nigdzie nie widze zeby bylo to napisane emotka
0 0

targicola

#1923646 Napisano: 03.11.2008 09:04:22
annaroza napisał(a):

Czy jak ktoś wygrał z lwa leona okularki, to może jeszcze grać o koszulki i kapcie? Wcześniej nie doczytałam regulaminu, a tak mi teraz wychodzi emotka I czy można to jakoś obejść? Moje dziewczyny bardzo chciały kapcie, a ja już grałam o okulary. Proszę o info lub PW

nie ma problemu,jeśli już wygrałaś okulary to możesz też grać o koszulki i kapcie na te same konta.ja mam juz ugrane okularki(3 szt.)i właśnie dziś pierwsze przyszły.Są super.Na tych samych kontach mam też już ugrane koszulki.Pozostało już tylko ugranie laczków emotka emotka emotka
0 0

Gość: chasia

#1923824 Napisano: 03.11.2008 10:30:21
Potrzebuje pomocy. Może ktoś kojarzy, z jakiego filmu pochodzi ten kadr???
To prywatny zakład mojej siostry:)))
http://img113.ima...?image=dupciafd3.jpg
http://img152.ima...image=dupcia2ny0.jpg
0 0