Pomocy!!!!

Gość: snupy3

#2733965 Napisano: 09.10.2009 11:07:01
hm z tą kamasutrą byłoby ciekawe w wydaniu naszych młodych emotka
0 0

Gość: taaga20

#2734102 Napisano: 09.10.2009 11:33:58
snupy3 napisał(a):

hm z tą kamasutrą byłoby ciekawe w wydaniu naszych młodych emotka

moi znajomi zamienili w banku kasiorkę na banknotu 1 dolarowe ... 400 zł jakoś tak, poszli z kasiorą do szkalrza a on to ładnie oprawił w formie takiego wachlarza w piękną ramkę emotka
0 0

delfinka101

#2734230 Napisano: 09.10.2009 12:09:59
Czy ktos ma sbosoby na wygranie laysów..chociaz kartonik..hihi..ja gram i nic niemoge trafic..nigdy nie uda mi sie 1000 najblizej miałam 7 groszy
0 0

madzia34

#2734270 Napisano: 09.10.2009 12:18:00
delfinka101 napisał(a):

Czy ktos ma sbosoby na wygranie laysów..chociaz kartonik..hihi..ja gram i nic niemoge trafic..nigdy nie uda mi sie 1000 najblizej miałam 7 groszy

mi brakło 2 grosze i kicha:(
0 0

Gość: andzia___

#2734279 Napisano: 09.10.2009 12:19:27
Każdy z Uczestników może dokonać dowolnej liczby Zakupów Promocyjnych i nadesłać odpowiadającą
im liczbę Zgłoszeń, przy zachowaniu zasady, że na każde Zgłoszenie musi przypadać zakup jednego
Produktu Promocyjnego. W przypadku nadesłania więcej niż jednego Zgłoszenia, Organizator ma
prawo zażądać od osoby, której Zgłoszenie zostało wylosowane, przedstawienia – w terminie 14 dni od
otrzymania wezwania od Organizatora ‐ dowodów dokonania tylu Zakupów Promocyjnych, ilu
Zgłoszeń dokonał Uczestnik ‐ pod rygorem utraty prawa do nagrody w Loterii.

czy jesli mam fakture na 20szt. Produktu Promocyjnego to znaczy ze moge wyslac 20 zgloszen??? bo juz się zaplątałam...
0 0

Gość: m3107

#2734567 Napisano: 09.10.2009 01:36:02
hmm, moze ktos bedzie wiedzial... mam problem bo zgubilam gdzies dane do logowania do mbanku emotka a sprzedalam pare rzeczy na allegro i wlasnie na to konto zostaly wplacone pieniadze a ja tego nie moge sprawdzic. na infolinii pani powiedziala w poniedzialek ze w ciagu 3 dni roboczych zostana wyslane nowe dane do logowania, ale dzis juz piatek a listu nie ma emotka
i tu moje pytanie, czy jak sie pojdzie do mbanku z dowodem to czy oni tam sa w stanie sprawdzic to konto?w moim miescie jest tylko taki maly mbank, placowka jakas czy cos, ale w niedziele bede w realu a tam sa ich takie stanowiska. tam mozna bedzie sprawdzic?
a moze ktos tez tak mial i powie czy dlugo sie czeka na ten list od nich?i czy to ma byc polecony czy zwykly? emotka
0 0

Gość: cobra176

#2734613 Napisano: 09.10.2009 01:49:59
madzia34 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

mi brakło 2 grosze i kicha:(

To i tak macie naprawdę nieźle, wierzcie mi emotka
0 0

Gość: aneczka155

#2734614 Napisano: 09.10.2009 01:50:35
m3107 napisał(a):

hmm, moze ktos bedzie wiedzial... mam problem bo zgubilam gdzies dane do logowania do mbanku emotka a sprzedalam pare rzeczy na allegro i wlasnie na to konto zostaly wplacone pieniadze a ja tego nie moge sprawdzic. na infolinii pani powiedziala w poniedzialek ze w ciagu 3 dni roboczych zostana wyslane nowe dane do logowania, ale dzis juz piatek a listu nie ma emotka
i tu moje pytanie, czy jak sie pojdzie do mbanku z dowodem to czy oni tam sa w stanie sprawdzic to konto?w moim miescie jest tylko taki maly mbank, placowka jakas czy cos, ale w niedziele bede w realu a tam sa ich takie stanowiska. tam mozna bedzie sprawdzic?
a moze ktos tez tak mial i powie czy dlugo sie czeka na ten list od nich?i czy to ma byc polecony czy zwykly? emotka

hej,mój brat miał podobną sytuację i najpierw był problem z dodzwonieniem się na infolinie(dzwonił chyba z 4 razy) no i więc on twierdzi ,że jak w końcu dodzwonił się na infolinie to pani na infoliini podała mu hasło i coś tam jeszcze musiał potwierdzać. To było jakieś pół roku temu.
Wiem,że niewiele pomogłam,ale cóż.
0 0

#2734647 Napisano: 09.10.2009 01:58:36
aneczka155 napisał(a):

m3107 napisał(a):

hej,mój brat miał podobną sytuację i najpierw był problem z dodzwonieniem się na infolinie(dzwonił chyba z 4 razy) no i więc on twierdzi ,że jak w końcu dodzwonił się na infolinie to pani na infoliini podała mu hasło i coś tam jeszcze musiał potwierdzać. To było jakieś pół roku temu.

dzieki, ale na infolinii nie mozna bylo odzyskac danych emotka pol roku temu moze tak bylo dobrze ale teraz listem jest. no to czekam cierpliwie a na allegro powysylalam przesylki w ciemno, mam nadzieje ze pienaidze na koncie sa emotka
0 0

#2734666 Napisano: 09.10.2009 02:04:41
m3107 napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

m3107 napisał(a):

dzieki, ale na infolinii nie mozna bylo odzyskac danych emotka pol roku temu moze tak bylo dobrze ale teraz listem jest. no to czekam cierpliwie a na allegro powysylalam przesylki w ciemno, mam nadzieje ze pienaidze na koncie sa emotka

Szkoda szkoda,ale życzę szczęścia i żebyś się jak najszybciej doczekała listu emotka emotka aaa no i pieniążków na koncie też oczywiście emotka
0 0

#2734683 Napisano: 09.10.2009 02:09:41
aneczka155 napisał(a):

m3107 napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

m3107 napisał(a):

Szkoda szkoda,ale życzę szczęścia i żebyś się jak najszybciej doczekała listu emotka emotka aaa no i pieniążków na koncie też oczywiście emotka

dzieki emotka ten list to bedzie jak wygrana emotka
0 0

Gość: mkmadzia7

#2735954 Napisano: 09.10.2009 11:09:35
niuniu napisał(a):

mkmadzia7 napisał(a):

przyjmie na bank taki paragon emotka ...

dziękuję pani MAdziu emotka i Aneczkar10 Tobie także emotka

jaka pani emotka heheh

Madzia emotka tak po prostu
emotka emotka

no i oczywiście polecam się na przyszłość emotka
0 0

Gość: aneczkar10

#2736186 Napisano: 10.10.2009 07:58:45
mkmadzia7 napisał(a):

niuniu napisał(a):

mkmadzia7 napisał(a):

przyjmie na bank taki paragon emotka ...

dziękuję pani MAdziu emotka i Aneczkar10 Tobie także emotka

jaka pani emotka heheh
nie ma za co
Madzia emotka tak po prostu
emotka emotka

no i oczywiście polecam się na przyszłość emotka

emotka
0 0

Gość: kubas1234

#2737106 Napisano: 10.10.2009 03:01:24
Może to głupie pytanie, ale czy plan treningowy na trener.pl jest skuteczny ? emotka Jakoś tak ostatnio nie mam czasu i wstydzę się chodzić na siłownię, a chciałbym trochę schudnąć.
0 0

Gość: nineczka17

#2737797 Napisano: 10.10.2009 07:05:43
szukam pomocy przy zdjeciu simlocka z nokii 6230i prosze o pw
0 0

Gość: amif

#2739507 Napisano: 11.10.2009 02:30:26
szukam uzupełnien zdan:
Die deutschen Nationalfarben sind..........
Die Vertretung der deutschen Bundesländer heißt.........
Die in Brandenburg und Sachsen lebende slawische Minderheit heißt ........
Das Parlament Österreichs heißt .....
0 0

Gość: olciazzz

#2742308 Napisano: 12.10.2009 09:23:47
mam pytanko - czy ktoś ostatnio dostał jakieś eski z Mamo to ja, bo ja dostałam z nr 10, odesłałam dane i nie dostałam żadnego eska, że otrzymali dane, zastanawiam się czy wysyłają czy może mój sms nie doszedł - komórka potwierdziła, że wiadomość dostarczono??!!
0 0

Gość: taaga20

#2742319 Napisano: 12.10.2009 09:26:34
amif napisał(a):

szukam uzupełnien zdan:
Die deutschen Nationalfarben sind..........
Die Vertretung der deutschen Bundesländer heißt.........
Die in Brandenburg und Sachsen lebende slawische Minderheit heißt ........
Das Parlament Österreichs heißt .....

Die deutschen Nationalfarben sind schwarz, rot und gold.
0 0

Gość: konqrs

#2743858 Napisano: 12.10.2009 04:04:56
PILNIE POSZUKUJE LODÓWKI NA SPRZEDARZ...jeśli ktoś z Warszawy albo bliskich okolic ma jakaś starą na sprzedarz to bardzo prosze o priv.
0 0

#2746283 Napisano: 13.10.2009 02:17:37
Poszukuję osoby,która wytłumaczy mi co i jak zrobić,by wyświetlał się mi mój avatar. Robię według instrukcji z tematu avatar ,ale jak już link wrzucam na e-konkursy to ciągle wyswietla się ,że za duzy avatar... emotka
0 0