Pomocy!!!!

dawidekk

#2746299 Napisano: 13.10.2009 02:23:51
aneczka155 napisał(a):

Poszukuję osoby,która wytłumaczy mi co i jak zrobić,by wyświetlał się mi mój avatar. Robię według instrukcji z tematu avatar ,ale jak już link wrzucam na e-konkursy to ciągle wyswietla się ,że za duzy avatar... emotka

chciałem pomóc ale jestem zablokowany przez Ciebie na pw emotka emotka
Możesz mi przesłać na pw albo podać tutaj link do strony gdzie jest Twój avatar? Czy masz go na kompie ?
0 0

Gość: aneczka155

#2746304 Napisano: 13.10.2009 02:26:25
dawidekk napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

Poszukuję osoby,która wytłumaczy mi co i jak zrobić,by wyświetlał się mi mój avatar. Robię według instrukcji z tematu avatar ,ale jak już link wrzucam na e-konkursy to ciągle wyswietla się ,że za duzy avatar... emotka

Możesz mi przesłać na pw albo podać tutaj link do strony gdzie jest Twój avatar? Czy masz go na kompie ?

Już odblokowałam Cię emotka (widocznie zasłużyłeś hihi emotka )
0 0

dawidekk

#2746308 Napisano: 13.10.2009 02:27:34
aneczka155 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

jak wyskakuje że wielka jest to spróbuj zmniejszyć:

https://www.e-konkursy.info/fotki/

Czy próbowałaś już?
0 0

#2746320 Napisano: 13.10.2009 02:32:55
dawidekk napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

Czy próbowałaś już?

Najpierw postępowałam według instrukcji drzemka(instrukcja z pierwszej strony z topu avatar) i potem ten link co wyszedł wkleiłam do mojego profilu i wtedy wyskoczyło ,że avatar za duży jest.
a z tej stronki co podałeś to mi nie wychodzi emotka wiem,wiem ciemnota ze mnie emotka
0 0

dawidekk

#2746329 Napisano: 13.10.2009 02:38:15
aneczka155 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

Czy próbowałaś już?

Najpierw postępowałam według instrukcji drzemka(instrukcja z pierwszej strony z topu avatar) i potem ten link co wyszedł wkleiłam do mojego profilu i wtedy wyskoczyło ,że avatar za duży jest.
a z tej stronki co podałeś to mi nie wychodzi emotka wiem,wiem ciemnota ze mnie emotka

Ten niby mój link emotka też jest z tej strony https://www.e-kon...420-cat-12-pg-1.html też z tutka Drzemka. Jak klikasz w ten link i potem przeglądaj, to u góry jaki masz folder? Pulpit, C, D czy co? Gdzie masz zdjęcie? Jeżeli na pulpicie to wybierz u góry pulpit i odszukaj zdjęcie, albo poprostu wpisz nazwę emotka
0 0

Gość: mariolakal

#2746345 Napisano: 13.10.2009 02:47:40
Pomocy !!! Wyszłam na chwilę do sklepu i gdy wróciłam zaginęło mi gadu gadu... Nie ma ani na pulpicie, ani na dolnym pasku... Co mogło się stać i jak je odzyskać ??? Oczywiście z wszystkimi moimi kontaktami i archiwum... emotka
0 0

jomico

#2746351 Napisano: 13.10.2009 02:50:44
mariolakal napisał(a):

Pomocy !!! Wyszłam na chwilę do sklepu i gdy wróciłam zaginęło mi gadu gadu... Nie ma ani na pulpicie, ani na dolnym pasku... Co mogło się stać i jak je odzyskać ??? Oczywiście z wszystkimi moimi kontaktami i archiwum... emotka

Kliknij w dowolne miejsce ekranu prawym przycisk wybierz nowy - skrót i wskaż ścieżkę dostępu do gg gdzie masz zainstalowane

bo z dysku nie zniknęło?
0 0

Gość: swibek

#2746353 Napisano: 13.10.2009 02:52:14
aneczka.. nim załadujesz avatar według instrukcji drzemka to musisz sprawdzić jego wymiary.. sprawdź ww właściwościach swojego obrazka czy któryś bok nie przekracza 120 pix... max. rozmiar to 120 na 120.. jeśli jest większy to zmniwjsz w programie graficznym i wtedy załaduj na imageshack.us emotka
0 0

#2746355 Napisano: 13.10.2009 02:52:35
jomico napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Kliknij w dowolne miejsce ekranu prawym przycisk wybierz nowy - skrót i wskaż ścieżkę dostępu do gg gdzie masz zainstalowane

bo z dysku nie zniknęło?

Nie można odnależć pliku !!! A jak mam sprawdzić, czy jest na dysku ??? emotka
0 0

jomico

#2746361 Napisano: 13.10.2009 02:54:18
mój komputer - pewnie dysk c - program files - gadu gadu

0 0

#2746375 Napisano: 13.10.2009 02:59:06
jomico napisał(a):

Jest, jest !!! O dzięki Ci PANIE MÓJ !!! emotka
0 0

jomico

#2746377 Napisano: 13.10.2009 02:59:56
mariolakal napisał(a):

jomico napisał(a):

Jest, jest !!! O dzięki Ci PANIE MÓJ !!! emotka

o to super emotka
0 0

#2746383 Napisano: 13.10.2009 03:01:51
dawidekk i swibek bardzo baardzo dziękuję! emotka emotka emotka
0 0

darus

#2746397 Napisano: 13.10.2009 03:07:05
hej. czy ktoś z was ucelował 1000zl w lay's?
i czy może się odezwać na pw
0 0

Gość: swibek

#2746398 Napisano: 13.10.2009 03:07:10
aneczka155 napisał(a):

emotka
0 0

dawidekk

#2746399 Napisano: 13.10.2009 03:07:33
aneczka155 napisał(a):

emotka emotka emotka
0 0

Gość: aaankaaa

#2747041 Napisano: 13.10.2009 06:21:22
Ma może ktoś jakieś materiały na temat otrzymywania stopów metali za pomocą elektrolizy ,lub link do filmu jeśli tam to proszę na pw
0 0

Gość: ilus

#2747182 Napisano: 13.10.2009 07:11:48
Może poratuje mnie odpowiedzią na nurtujące mnie pytanie osoba, która wygrała już drugi raz w konkursie Lirene?
Wygrałam w tamtym miesiącu, odesłałam dane bez problemu. Teraz klikam na formularz i mam komunikat: Twój e-mail znajduję się w bazie. Czy mam rozumieć to, że już nie chcą mojego adresu, bo już go posiadają? emotka

Natomiast moja mama wygrała w tym miesiącu pierwszy raz. Wpisała dane, kliknęła wyślij i pojawił się komunikat o nieoczekiwanym błędzie i aby spróbować później. Tylko, że później już jak klikamy na odnośnik do formularza to wyskakuje już tylko ten błąd, a nie miejsce do wpisania danych, więc nie wiem, czy w ogóle da się je jeszcze wprowadzić emotka

proszę o pomoc w obu przypadkach emotka
0 0

Gość: opal1977

#2747215 Napisano: 13.10.2009 07:17:19
ilus napisał(a):

Może poratuje mnie odpowiedzią na nurtujące mnie pytanie osoba, która wygrała już drugi raz w konkursie Lirene?
Wygrałam w tamtym miesiącu, odesłałam dane bez problemu. Teraz klikam na formularz i mam komunikat: Twój e-mail znajduję się w bazie. Czy mam rozumieć to, że już nie chcą mojego adresu, bo już go posiadają? emotka

Natomiast moja mama wygrała w tym miesiącu pierwszy raz. Wpisała dane, kliknęła wyślij i pojawił się komunikat o nieoczekiwanym błędzie i aby spróbować później. Tylko, że później już jak klikamy na odnośnik do formularza to wyskakuje już tylko ten błąd, a nie miejsce do wpisania danych, więc nie wiem, czy w ogóle da się je jeszcze wprowadzić emotka

a mi najpierw wyskoczył błąd, a później komunikat o e-mailu w bazie

i też nie wiem co o tym myśleć emotka
0 0

Gość: ilus

#2747233 Napisano: 13.10.2009 07:20:59
opal1977 napisał(a):

ilus napisał(a):

a mi najpierw wyskoczył błąd, a później komunikat o e-mailu w bazie

i też nie wiem co o tym myśleć emotka

ja już napisałam do nich maila, poprzez formularz kontaktowy emotka proponuję to samo, może jak więcej osób napisze, to coś z tym zrobię, bo jak jedna to mogą nie zareagować, wiadomo, jak to czasami z organizatorami bywa emotka

Chyba, że ktoś poradzi coś jeszcze innego... ?:)
0 0