Pomocy!!!!

Gość: dorota19791

#3857431 Napisano: 11.11.2010 11:04:16
hej moge prosic o glosik http://tiny.pl/hw9bk prosze pomoz ... bardzo malo nam brakuje
0 0

Gość: mariolakal

#3857484 Napisano: 11.11.2010 11:44:31
martaxxx73 napisał(a):

Napiszcie mi: czemu nie mogE pisać do kogoś na pw ,ale mogę za to odpisywać z pw.?

Być może za krótki temat wiadomości wpisujesz... Dodaj do tematu np. gwiazdki czy cóś... emotka
0 0

Gość: barbara1910

#3857498 Napisano: 11.11.2010 11:59:03
dorota19791 napisał(a):

hej moge prosic o glosik http://tiny.pl/hw9bk prosze pomoz ... bardzo malo nam brakuje

emotka
0 0

Gość: barbara1910

#3857499 Napisano: 11.11.2010 11:59:38
akinom85 napisał(a):

emotka
niewiele mi brakuje zeby wygrac wymarzony aparat emotka
http://tiny.pl/hw9bk
prosze....
dzis o 24 koniec emotka

emotka
0 0

Gość: hittmanka

#3857539 Napisano: 12.11.2010 06:44:52
qrcze... nie mam tego programu i nie mogę otworzyć pliku... może ktoś mi skopiować iprzesłać na priv???

załącznik nr 2 ( produkty)

http://www.stokro...sza-specjalnosc-.htm
0 0

Gość: hittmanka

#3857566 Napisano: 12.11.2010 07:11:16
hittmanka napisał(a):

qrcze... nie mam tego programu i nie mogę otworzyć pliku... może ktoś mi skopiować iprzesłać na priv???

załącznik nr 2 ( produkty)

http://www.stokro...sza-specjalnosc-.htm

już mam emotka dzięki raz jeszcze emotka
0 0

kaczord

#3858877 Napisano: 12.11.2010 02:48:29
Co się stanie, jeśli nie odbiorę w terminie paczki z paczkomatu?
0 0

dolly

#3858919 Napisano: 12.11.2010 02:58:57
Potrzebna mi Wasza pomoc

tylko do 24:00

http://skroc.pl/cd32

emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

merynosek

#3859595 Napisano: 12.11.2010 07:04:21
merynosek napisał(a):

puchiko napisał(a):

merynosek napisał(a):

Mam problem...
Dostałam dzisiaj ubrania wygrane w licytacji na Allegro i brakuje 1 rzeczy! Napisałam już do sprzedającej ale póki co brak odzewu... Co robić? emotka Miał ktoś już taką sytuację?

niech dośle na koszt własny bo to jej przeoczenie i zazwyczaj tak się kończą takie sytuacje emotka

Tak właśnie napisałam, że czekam na dosłanie tej rzeczy. Ale na razie nie odp

Odpisała mi panna, że jej syn zniszczył tą rzecz i zapomniała o tym napisać emotka I teraz mi pisze, że mogę jej odesłać na swój koszt te ubrania! A ona wróci mi tylko za aukcję... Ja mam dwa razy za wysyłkę płacić! Wk... się!
0 0

Gość: swibek

#3859677 Napisano: 12.11.2010 07:33:54
kaczord napisał(a):

Co się stanie, jeśli nie odbiorę w terminie paczki z paczkomatu?

odeślą ją do najbliżeszgo punktu INPOST i tam spokojnie sobie będzie czekać a Ciebie powiadomią o tym po raz kolejny.. emotka
0 0

Gość: arta

#3859696 Napisano: 12.11.2010 07:41:21
merynosek napisał(a):

merynosek napisał(a):

puchiko napisał(a):

merynosek napisał(a):

Mam problem...
Dostałam dzisiaj ubrania wygrane w licytacji na Allegro i brakuje 1 rzeczy! Napisałam już do sprzedającej ale póki co brak odzewu... Co robić? emotka Miał ktoś już taką sytuację?

niech dośle na koszt własny bo to jej przeoczenie i zazwyczaj tak się kończą takie sytuacje emotka

Odpisała mi panna, że jej syn zniszczył tą rzecz i zapomniała o tym napisać emotka I teraz mi pisze, że mogę jej odesłać na swój koszt te ubrania! A ona wróci mi tylko za aukcję... Ja mam dwa razy za wysyłkę płacić! Wk... się!

Jaja sobie robi. Niech dośle coś innego w zamian - ale TY wybierasz, co. A na allegro jest takie coś jak centrum sporów - zawsze możesz założyć...
0 0

merynosek

#3859704 Napisano: 12.11.2010 07:43:33
arta napisał(a):

merynosek napisał(a):

merynosek napisał(a):

puchiko napisał(a):

merynosek napisał(a):

Mam problem...

Jaja sobie robi. Niech dośle coś innego w zamian - ale TY wybierasz, co. A na allegro jest takie coś jak centrum sporów - zawsze możesz założyć...

Eh...Dzięki za odpowiedź emotka
0 0

Gość: puma

#3861602 Napisano: 13.11.2010 03:42:59
czy istnieje jakaś miła duszyczka,która pomoże w domówce lecha??? emotka
0 0

efelinkaaa

#3862834 Napisano: 14.11.2010 08:43:35
jak wstawić avatar?? Nie mogę znaleźć podobnego tematu - pewnie przeoczyłam.. Daję linka z URL (z imageshacka) i wyskakuje błąd.. może ktoś pomoże lub chociaż podrzuci linka do instrukcji emotka
0 0

melissa

#3863760 Napisano: 14.11.2010 03:07:46
efelinkaaa napisał(a):

jak wstawić avatar?? Nie mogę znaleźć podobnego tematu - pewnie przeoczyłam.. Daję linka z URL (z imageshacka) i wyskakuje błąd.. może ktoś pomoże lub chociaż podrzuci linka do instrukcji emotka

Tu jest cała instrukcja:
https://www.e-kon...420-cat-12-pg-1.html
0 0

masza

#3863785 Napisano: 14.11.2010 03:15:24
arta napisał(a):

merynosek napisał(a):

merynosek napisał(a):

puchiko napisał(a):

merynosek napisał(a):

Mam problem...

a wg. mnie powinna Co odesłać część pieniędzy albo inną rzecz, a jak nie to napisz to w negatywię, jak postąpiła, i będzie mieć nauczkę.....

Ja kupiłam dla dziecka leżaczek , w opisie było jak nowy a w środku zardzewiała bateria i mechanizm.......Więc napisałam , ze towar jest niezgodny z opisem i chcę go oddać , i wtedy Pani zaproponowała , że odesle mi 50 zł,
0 0

merynosek

#3863812 Napisano: 14.11.2010 03:28:12
masza napisał(a):

arta napisał(a):

merynosek napisał(a):

merynosek napisał(a):

puchiko napisał(a):

merynosek napisał(a):

Mam problem...

a wg. mnie powinna Co odesłać część pieniędzy albo inną rzecz, a jak nie to napisz to w negatywię, jak postąpiła, i będzie mieć nauczkę.....

Ja kupiłam dla dziecka leżaczek , w opisie było jak nowy a w środku zardzewiała bateria i mechanizm.......Więc napisałam , ze towar jest niezgodny z opisem i chcę go oddać , i wtedy Pani zaproponowała , że odesle mi 50 zł,

Wczoraj mi ta Pani odpisała, że kupi mi inną rzecz z pieniędzy dziecka i ma jutro wysłać... Ciekawe czy na litość mnie chce wziąć, że o pieniądzach dziecka mówi... Co jak co, ale mój syn nożyczkami się nie bawi... i nie niszczy mi rzeczy...
0 0

Gość: dorota19791

#3863836 Napisano: 14.11.2010 03:43:31
w konkursie bebiko
blad mi wyskakujeemotka
Witaj!

Moderator uznał, że Twoje zgłoszenie do akcji Bilans
dwulatka nie spełnia zasad regulaminu. Popraw je i zgłoś się
ponownie!

Organizatorzy akcji Bilans dwulatka
http://www.bilansdwulatka.pl
3x czytalam regulamin i ciagle blad ...
mial tak ktos?
0 0

Gość: muzulmanka

#3863843 Napisano: 14.11.2010 03:46:30
dorota19791 napisał(a):

w konkursie bebiko
blad mi wyskakujeemotka
Witaj!

Moderator uznał, że Twoje zgłoszenie do akcji Bilans
dwulatka nie spełnia zasad regulaminu. Popraw je i zgłoś się
ponownie!

Organizatorzy akcji Bilans dwulatka
http://www.bilansdwulatka.pl
3x czytalam regulamin i ciagle blad ...
mial tak ktos?

mojego zgłoszenia też nie przyjęło kilka razy bo ciągle jakiś błąd, pisałam o co chodzi ale nikt nie raczył odpisac więc sobie odpuściłam.... emotka
0 0

efelinkaaa

#3863851 Napisano: 14.11.2010 03:48:56
ja dzisiaj będę dawała zdjęcię mojego synka.. Nie wiem jaki bład, a dałaś skany książeczki??

mi to w ogóle mogą nie przyjąć, bo ja mam dwa adresy podane na pierwszej stronie.. no ale co zrobię, że wynajmowaliśmy mieszkanie - i taki wpisali mi w szpitalu (nie wiem po co?), potem wpisałam taki gdzie zameldowany jest mój Synek..
0 0