Pomocy!!!!

masza

#3863852 Napisano: 14.11.2010 03:49:00
merynosek napisał(a):

masza napisał(a):

arta napisał(a):

merynosek napisał(a):

merynosek napisał(a):

puchiko napisał(a):

merynosek napisał(a):

Mam problem...
Dostałam dzisiaj ubrania wygrane w licytacji na Allegro i brakuje 1 rzeczy! Napisałam już do sprzedającej ale póki co brak odzewu... Co robić? emotka Miał ktoś już taką sytuację?

niech dośle na koszt własny bo to jej przeoczenie i zazwyczaj tak się kończą takie sytuacje emotka

Tak właśnie napisałam, że czekam na dosłanie tej rzeczy. Ale na razie nie odp

Odpisała mi panna, że jej syn zniszczył tą rzecz i zapomniała o tym napisać emotka I teraz mi pisze, że mogę jej odesłać na swój koszt te ubrania! A ona wróci mi tylko za aukcję... Ja mam dwa razy za wysyłkę płacić! Wk... się!

Jaja sobie robi. Niech dośle coś innego w zamian - ale TY wybierasz, co. A na allegro jest takie coś jak centrum sporów - zawsze możesz założyć...

a wg. mnie powinna Co odesłać część pieniędzy albo inną rzecz, a jak nie to napisz to w negatywię, jak postąpiła, i będzie mieć nauczkę.....

Ja kupiłam dla dziecka leżaczek , w opisie było jak nowy a w środku zardzewiała bateria i mechanizm.......Więc napisałam , ze towar jest niezgodny z opisem i chcę go oddać , i wtedy Pani zaproponowała , że odesle mi 50 zł,

Wczoraj mi ta Pani odpisała, że kupi mi inną rzecz z pieniędzy dziecka i ma jutro wysłać... Ciekawe czy na litość mnie chce wziąć, że o pieniądzach dziecka mówi... Co jak co, ale mój syn nożyczkami się nie bawi... i nie niszczy mi rzeczy...

ale czemu z pieniedzy dziecka? Przecież jej zapłaciłas....Nie daj się wziąść na litość
0 0

Gość: dorota19791

#3863854 Napisano: 14.11.2010 03:50:39
efelinkaaa napisał(a):

ja dzisiaj będę dawała zdjęcię mojego synka.. Nie wiem jaki bład, a dałaś skany książeczki??

mi to w ogóle mogą nie przyjąć, bo ja mam dwa adresy podane na pierwszej stronie.. no ale co zrobię, że wynajmowaliśmy mieszkanie - i taki wpisali mi w szpitalu (nie wiem po co?), potem wpisałam taki gdzie zameldowany jest mój Synek..

i przyjelo?
tak dalam zdjecie ksiazeczki
0 0

efelinkaaa

#3863859 Napisano: 14.11.2010 03:52:16
nie wiem, własnie skanuję książeczkę ;d
0 0

merynosek

#3863865 Napisano: 14.11.2010 03:55:46
masza napisał(a):

merynosek napisał(a):

masza napisał(a):

arta napisał(a):

merynosek napisał(a):

merynosek napisał(a):

puchiko napisał(a):

merynosek napisał(a):

Mam problem...
Dostałam dzisiaj ubrania wygrane w licytacji na Allegro i brakuje 1 rzeczy! Napisałam już do sprzedającej ale póki co brak odzewu... Co robić? emotka Miał ktoś już taką sytuację?

niech dośle na koszt własny bo to jej przeoczenie i zazwyczaj tak się kończą takie sytuacje emotka

Tak właśnie napisałam, że czekam na dosłanie tej rzeczy. Ale na razie nie odp

Odpisała mi panna, że jej syn zniszczył tą rzecz i zapomniała o tym napisać emotka I teraz mi pisze, że mogę jej odesłać na swój koszt te ubrania! A ona wróci mi tylko za aukcję... Ja mam dwa razy za wysyłkę płacić! Wk... się!

Jaja sobie robi. Niech dośle coś innego w zamian - ale TY wybierasz, co. A na allegro jest takie coś jak centrum sporów - zawsze możesz założyć...

a wg. mnie powinna Co odesłać część pieniędzy albo inną rzecz, a jak nie to napisz to w negatywię, jak postąpiła, i będzie mieć nauczkę.....

Ja kupiłam dla dziecka leżaczek , w opisie było jak nowy a w środku zardzewiała bateria i mechanizm.......Więc napisałam , ze towar jest niezgodny z opisem i chcę go oddać , i wtedy Pani zaproponowała , że odesle mi 50 zł,

Wczoraj mi ta Pani odpisała, że kupi mi inną rzecz z pieniędzy dziecka i ma jutro wysłać... Ciekawe czy na litość mnie chce wziąć, że o pieniądzach dziecka mówi... Co jak co, ale mój syn nożyczkami się nie bawi... i nie niszczy mi rzeczy...

ale czemu z pieniedzy dziecka? Przecież jej zapłaciłas....Nie daj się wziąść na litość

Bo to jej dziecko tą rzecz pocięło nożyczkami... I nie wiem po co mi pisze, że za pieniądze dziecka? Niech kupuje za czyje chce ja zapłaciłam za cały zestaw...
0 0

iszhara

#3863885 Napisano: 14.11.2010 04:07:04
Czy zdarzyło się komuś że podany kod z Lecha został już wykorzystany wcześniej?? emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#3863906 Napisano: 14.11.2010 04:17:54
dorota19791 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

ja dzisiaj będę dawała zdjęcię mojego synka.. Nie wiem jaki bład, a dałaś skany książeczki??

mi to w ogóle mogą nie przyjąć, bo ja mam dwa adresy podane na pierwszej stronie.. no ale co zrobię, że wynajmowaliśmy mieszkanie - i taki wpisali mi w szpitalu (nie wiem po co?), potem wpisałam taki gdzie zameldowany jest mój Synek..

i przyjelo?

tutaj też napisze, że dostałam dwa maile: pierwszy to o tym, że zgłoszenie nie spełnia warunków, a drugi to:

Dziękujemy za udział w konkursie Bilans Dwulatka. Twoje zdjęcie wkrótce znajdzie się w galerii zbilansowanych dwulatków.
Gdy tylko moderator je zaakceptuje otrzymasz e-mail z adresem internetowym do swojego zdjęcia.
0 0

Gość: panimisiowa

#3864997 Napisano: 14.11.2010 09:18:27
emotka ZAPRASZAM NA AUKCJÊ CHARYTATYWN¡ emotka

http://allegro.pl...wna-i1321981769.html

Pomóżmy wspólnie Kubusiowi emotka
0 0

Gość: puchiko

#3867582 Napisano: 15.11.2010 06:44:30
Mogę założyć eMaxa przez internet? Wchodzę w te całe lokaty ale co chwilę mam błąd, że źle zaznaczyłam kapitalizację emotka
0 0

efelinkaaa

#3867602 Napisano: 15.11.2010 06:51:16
efelinkaaa napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

i przyjelo?

tutaj też napisze, że dostałam dwa maile: pierwszy to o tym, że zgłoszenie nie spełnia warunków, a drugi to:

Dziękujemy za udział w konkursie Bilans Dwulatka. Twoje zdjęcie wkrótce znajdzie się w galerii zbilansowanych dwulatków.
Gdy tylko moderator je zaakceptuje otrzymasz e-mail z adresem internetowym do swojego zdjęcia.

jakby co, dostałam drugiego maila, że zdjęcie nie spełniło zasad regulaminu.. napisałam maila do organizatora, ale chyba mnie oleją.. :\
0 0

Gość: muzulmanka

#3867612 Napisano: 15.11.2010 06:54:02
efelinkaaa napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

i przyjelo?

jakby co, dostałam drugiego maila, że zdjęcie nie spełniło zasad regulaminu.. napisałam maila do organizatora, ale chyba mnie oleją.. :\

mnie olali...
kilka razy próbowałam dodać zgłoszenie- wszystko zgodnie z regulaminem... ale nie przeszło i nie napisali dlaczego...
0 0

efelinkaaa

#3867641 Napisano: 15.11.2010 07:03:22
aha.. to nie będę próbowała ponownie. Niech żałują, nie zobaczą zdjęcia małego mlekoholika uzależnionego od Bebiko 4 emotka

chyba ze złosci przerzucę Synka na inne mleko emotka
0 0

Gość: zapkla

#3867755 Napisano: 15.11.2010 07:42:55
puchiko napisał(a):

Mogę założyć eMaxa przez internet? Wchodzę w te całe lokaty ale co chwilę mam błąd, że źle zaznaczyłam kapitalizację emotka

Najłatwiej to zrobić telefonicznie. A jeśli już uparłaś się na internet, to wpisz polecającego - daj komuś zarobić 50zł emotka
0 0

#3867781 Napisano: 15.11.2010 07:48:19
zapkla napisał(a):

puchiko napisał(a):

Najłatwiej to zrobić telefonicznie. A jeśli już uparłaś się na internet, to wpisz polecającego - daj komuś zarobić 50zł emotka

to pewnie poczekam do jutra i zadzwonię emotka dzięki
0 0

Gość: panimisiowa

#3867825 Napisano: 15.11.2010 07:59:49
emotka ZAPRASZAM NA AUKCJÊ CHARYTATYWN¡ emotka

http://allegro.pl...wna-i1321981769.html

Pomóżmy wspólnie Kubusiowi emotka
0 0

Gość: mariolakal

#3868369 Napisano: 15.11.2010 09:57:58
Spieprzyła mi się myszka... Mam chwilowo pożyczoną... Czy ktos wie, gdzie można tego gryzonia wygrać??/ emotka
0 0

Gość: zapkla

#3868623 Napisano: 16.11.2010 06:35:37
puchiko napisał(a):

zapkla napisał(a):

puchiko napisał(a):

Zapomniałem wspomnieć, że do tego potrzebny jest telekod emotka
Zapewne go nie pamiętasz emotka , ale możesz ustawić nowy przez internet - potrzebne jest tylko potwierdzenie hasłem jednorazowym.
0 0

Gość: achemiczka

#3868683 Napisano: 16.11.2010 07:33:10
W jaki sposob mozna zmienic dane 'wlasciciela-uzytkownika' macbooka. MacBook White 13.3 2.13GHz/2GB/160GB. ? Ktos sie moze orientuje
0 0

#3869170 Napisano: 16.11.2010 10:55:45
zapkla napisał(a):

puchiko napisał(a):

zapkla napisał(a):

puchiko napisał(a):

Zapomniałem wspomnieć, że do tego potrzebny jest telekod emotka
Zapewne go nie pamiętasz emotka , ale możesz ustawić nowy przez internet - potrzebne jest tylko potwierdzenie hasłem jednorazowym.

taka głupota a tyle zachodu emotka nawet nie wiedziałam o istnieniu telekodu...
0 0

karolineczka1591

#3870168 Napisano: 16.11.2010 04:23:03
Czy na konkurs abc Dobry wybor mozna przeslac kopie paragonu?
0 0

Gość: ninka28

#3870183 Napisano: 16.11.2010 04:25:50
Czy wygrał ktoś maskarę dziś od godziny 15?
0 0