Dziś cieszę się z.....

joan

#3700251 Napisano: 14.09.2010 07:45:46
Że wcisnęłam przycisk i mam cieplutkie kaloryfery emotka
0 0

delfinka101

#3700253 Napisano: 14.09.2010 07:46:16
wiki1985r napisał(a):

kinga1 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

Cieszę się,że w końcu (po przelaniu jajkiem) synka dziś nie męczy go kolka i śpi spokojnie...
Miał często kolki jak był malusi ale teraz tego nie podejrzewałam,biedny się męczył 3 dni a nic nie mówił,że go brzuszek boli emotka

To coś takiego się jeszcze robi?
O matko!

co to za sposób??

za długo by tutaj pisać napisałam kinga1 na pw babciny sposób ale naprawdę pomaga

Mozecie sie smiac ale przelanie wosku i chyba wody spowodowało,ze moj wtedy1,5 roczny synek zaczął spokojnie spac.Babciny sposów ,msiałam sie ale mowie; nie zaszkodzi i..spokój był:)
0 0

Gość: monisia23

#3700273 Napisano: 14.09.2010 07:51:31
delfinka101 napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

kinga1 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

Cieszę się,że w końcu (po przelaniu jajkiem) synka dziś nie męczy go kolka i śpi spokojnie...
Miał często kolki jak był malusi ale teraz tego nie podejrzewałam,biedny się męczył 3 dni a nic nie mówił,że go brzuszek boli emotka

O matko!

co to za sposób??

za długo by tutaj pisać napisałam kinga1 na pw babciny sposób ale naprawdę pomaga

Mozecie sie smiac ale przelanie wosku i chyba wody spowodowało,ze moj wtedy1,5 roczny synek zaczął spokojnie spac.Babciny sposów ,msiałam sie ale mowie; nie zaszkodzi i..spokój był:)

Ja się nie śmieję, tylko pamiętam jak kieeeeeeedyś o tym mówili i mnie to przerażało, takie hmm czarne magie.
Chociaż kto wie czy sama bym nie spróbowała gdybym już nie wiedziała co czynić.
Na szczęście moi chłopcy kolki nie mieli...
0 0

Gość: ewe85lina

#3700275 Napisano: 14.09.2010 07:51:53
delfinka101 napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

kinga1 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

O matko!

co to za sposób??

Z tego co mnie wiadomo woskiem przelewa się dziecko,które ktoś bardzo wystraszy i jest niespokojne (ponoć w zastygniętym wosku może pokazać się twarz osoby,która nie koniecznie celowo je przestraszyła..) niestety tego sposobu nie znam.Na szczęście z jajkiem tak,bo gdy synek się urodził jeszcze żyła moja mama i mi dużo pomogła jak go męczyły kolki
0 0

#3700277 Napisano: 14.09.2010 07:53:35
monisia23 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

kinga1 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

O matko!

co to za sposób??

Ja się nie śmieję, tylko pamiętam jak kieeeeeeedyś o tym mówili i mnie to przerażało, takie hmm czarne magie.

A tym bardziej,że tu nie wchodzi w grę wlewanie w dziecko wynalazków tylko trzymanie nad nim.Mój Kapi wczoraj patrzył się na szklankę co się w niej wyprawia.
0 0

#3700284 Napisano: 14.09.2010 07:55:36
wiki1985r napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

kinga1 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

O matko!

co to za sposób??

Z tego co mnie wiadomo woskiem przelewa się dziecko,które ktoś bardzo wystraszy i jest niespokojne (ponoć w zastygniętym wosku może pokazać się twarz osoby,która nie koniecznie celowo je przestraszyła..) niestety tego sposobu nie znam.Na szczęście z jajkiem tak,bo gdy synek się urodził jeszcze żyła moja mama i mi dużo pomogła jak go męczyły kolki

A ile Twój synek ma?
0 0

#3700291 Napisano: 14.09.2010 07:58:33
28 grudnia będzie miał 3 lata
0 0

#3700306 Napisano: 14.09.2010 08:01:17
wiki1985r napisał(a):

28 grudnia będzie miał 3 lata

hmm a myslalam,ze wszystko wiem o dzieciach.
Ale kolka w tym wieku? Pierwsze słyszę...
Kolka to 'choroba' która łapie maleństwa o malutkich słabiutkich jeszcze brzuszkach i żołądkach.
Może Twojemu synkowi co innego dolegało?
Tak czy inaczej ważne, że już jest wszystko dobrze i się nie męczy!
0 0

Gość: taleksander

#3700307 Napisano: 14.09.2010 08:01:23
wiki1985r napisał(a):

monisia23 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

kinga1 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

O matko!

co to za sposób??

A tym bardziej,że tu nie wchodzi w grę wlewanie w dziecko wynalazków tylko trzymanie nad nim.Mój Kapi wczoraj patrzył się na szklankę co się w niej wyprawia.

a o katolikach mówi się ciemnogród, ehh
0 0

delfinka101

#3700661 Napisano: 15.09.2010 06:03:37
taleksander napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

monisia23 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

kinga1 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

O matko!

co to za sposób??

a o katolikach mówi się ciemnogród, ehh

Ja się z tego tak smiałam,że nawet próbować nie zamierzałam.Młody za to ciągle budził się z płazem okropnym.Sąsiadka młoda z meżemprzyszli poprzelewali wosk..jakas stara baba z wielkim nosem niby wyszła ale o dziwo.Natan już więcej nie wył.Spał jak na dzieciatko przystało emotka Moze to zbieg okolicznosci ale jak już niewiesz co robić,to tonący....
0 0

delfinka101

#3700665 Napisano: 15.09.2010 06:05:00
Zapomniałam dopisać; ciesze sie,ze na forum jest tyle fajnych,bezinteresownych osób.Te osoby wiedzą o kim mówie.Cieszy mnie to bardzo i dopinguje aby ten konkurs zakonczyć sukcesem.Dziekuje im za to:)
0 0

Gość: bruce

#3700758 Napisano: 15.09.2010 07:12:31
... że - chociaż w żadnym absolutnie opakowaniu ciastek Jutrzenka nie ma ani jednego banknotu, choćby nawet o najmniejszym nominale - ale za to te ciastka są takie pyszne i takie POTWORNIE tuczące! emotka emotka
0 0

Gość: marielu

#3700761 Napisano: 15.09.2010 07:14:47
bruce napisał(a):

... że - chociaż w żadnym absolutnie opakowaniu ciastek Jutrzenka nie ma ani jednego banknotu, choćby nawet o najmniejszym nominale - ale za to te ciastka są takie pyszne i takie POTWORNIE tuczące! emotka emotka

nie trać wiary , ja znalazłam dyche i mało nie trafiła do kosza z rozmachu emotka
0 0

Gość: bruce

#3700769 Napisano: 15.09.2010 07:18:20
marielu napisał(a):

bruce napisał(a):

nie trać wiary , ja znalazłam dyche i mało nie trafiła do kosza z rozmachu emotka

emotka nie tracę - tyję! emotka emotka
gratulacje i brawa za stopkę, Mary! emotka
0 0

Gość: sasanka24

#3702007 Napisano: 15.09.2010 04:31:40
Ucieszyła mnie od Kasi taka wiadomość:

Witaj sasanka24 smile

Przepraszamy za 1 dzień opóźnienia, ale mam informację, iż mimo, że nie wygrałaś fartuszka, Twój test został poprawnie rozwiązany smile Masz zatem szansę na wygranie nagrody głównej!

Powodzenia!
0 0

dawidekk

#3703671 Napisano: 16.09.2010 12:04:04
Mam radochę z tego, iż jutro nie mam sprawdzianu z matmy, który miał być emotka emotka haaa! emotka i z pięknej pogody! emotka emotka i z tego że mam dobry humor emotka
0 0

mahuska

#3704897 Napisano: 16.09.2010 09:04:29
A ja sie cieszę bo w sobote szykuje mi się imprezka...forumowa emotka emotka emotka już nie moge się doczekać emotka emotka emotka
0 0

Gość: agasiam

#3704929 Napisano: 16.09.2010 09:20:31
Cieszę się bo jutro mamy z mężem 5 rocznicę ślubu i szykują się jakieś miłe niespodzianki emotka
emotka emotka emotka emotka
Obawiam się tylko przyjaciół, bo to drewniania rocznica. Jak rok temu znajomi obchodzili papierową rocznicę to im wszystkie okna i drzwi w domu papierem toaletowym obkleiliśmy w nocy emotka
0 0

Gość: april211

#3704949 Napisano: 16.09.2010 09:28:30
agasiamazur napisał(a):

Cieszę się bo jutro mamy z mężem 5 rocznicę ślubu i szykują się jakieś miłe niespodzianki emotka
emotka emotka emotka emotka
Obawiam się tylko przyjaciół, bo to drewniania rocznica. Jak rok temu znajomi obchodzili papierową rocznicę to im wszystkie okna i drzwi w domu papierem toaletowym obkleiliśmy w nocy emotka

to ładnie wszystkiego najlepszego i duzo wiecej rocznic..... emotka emotka emotka moze wam deskami dzwi zabija emotka
0 0

Gość: april211

#3704953 Napisano: 16.09.2010 09:29:12
mahuska napisał(a):

A ja sie cieszę bo w sobote szykuje mi się imprezka...forumowa emotka emotka emotka już nie moge się doczekać emotka emotka emotka

jak zwykle najlepsze omija mnie duzym kołem emotka
0 0