Dziś cieszę się z.....

mdepfs

#6322996 Napisano: 17.02.2017 12:19:28
Zajęłam 4 m-sce w konkursie sprzedażowym w pracy i to na całą Polskę (a powiem, że pracuję w dużej firmie). Nagroda zacna, bo 700 pkt., które robią różnice przy wymianie na bony emotka Tego to się dziś nie spodziewałam emotka

PS: Nie bijcie, konkursu nie było w bazie emotka

mysia

#6323019 Napisano: 17.02.2017 13:08:52
joan napisał(a):

Co tydzień jednakowe wariactwo spowija całego fejsa: najpierw idiotyczne "Piąteczek, piątunio...", a potem "O nie, znowu poniedziałek!" -> te same mało oryginalne teksty powtarzane do znudzenia. Fioła można dostać. Dlatego cieszę się, że dzisiaj jest Dzień Kota, a nie żaden durny piąteczek, piątunio emotka

a ja mam wolne teraz i mi się już dni tygodnia mylą emotka a dziś cieszę się że zrobiłam foto na wielkopolski z ogroooomnym luzem, nie przejmując się czy wygląda apetycznie  emotka obawiam się tylko, że jednak za ładne na lodówkę emotka emotka emotka
1 joan 0

constanza

#6323027 Napisano: 17.02.2017 13:20:12
Piąteczek, piątunio doczekał się nawet swojej piosenki https://www.youtu.../watch?v=I6UxtvvqCBc    emotka  

piszcie co chcecie ale chyba 99% osób cieszy się, że dziś jest własnie piątek emotka
0 0

joan

#6323033 Napisano: 17.02.2017 13:33:14
constanza napisał(a):

(...) piszcie co chcecie ale chyba 99% osób cieszy się, że dziś jest własnie piątek emotka

Wiadomo, że człowiek się cieszy emotka Mnie irytuje tylko powtarzalność tej słitaśności piąteczek, piątunio - przecież co tydzień wypada piątek i poniedziałek, to tak jakby się cieszyć co godzinę, że jest pełna, a minutę później smucić, że już "nierówna" emotka

mdepfs

#6323141 Napisano: 17.02.2017 16:29:00
joan napisał(a):

constanza napisał(a):

(...) piszcie co chcecie ale chyba 99% osób cieszy się, że dziś jest własnie piątek emotka

Wiadomo, że człowiek się cieszy emotka Mnie irytuje tylko powtarzalność tej słitaśności piąteczek, piątunio - przecież co tydzień wypada piątek i poniedziałek, to tak jakby się cieszyć co godzinę, że jest pełna, a minutę później smucić, że już "nierówna" emotka

ja tam nie lubię nierównych godzin emotka tylko u mnie wyznacznikiem jest 30 min. Fajne są te po 30 min, a te do 30 min bee emotka
0 0

Gość: 83huda

#6323151 Napisano: 17.02.2017 17:04:14
cieszę się,że przesyłka jednak dojdzie:)
0 0

koper

#6325462 Napisano: 24.02.2017 09:23:39
Dziś cieszę się, że idzie WIOSNA i to wielkimi krokami. Właśnie za moim oknem przeleciały żurawie pięknie krzycząc!  emotka

edit: Ale jednocześnie ryczeć mi się chce... Żurawie znowu zaczęły krzyczeć i to znacznie bliżej, podeszłam do okna, żeby je zobaczyć i zauważyłam, że na łące którą uwielbiam zostały powycinane drzewa. Piękne wielkie drzewa leżą teraz i już się nie zazielenią na wiosnę... emotka

lola.lola

#6325469 Napisano: 24.02.2017 10:12:12
A ja się dziś cieszę, że W KOŃCU moje paznokcie wyleczyły się ze sporej onycholizy, która dopadła mnie po częstym stosowaniu lakierów hybrydowych Semilaca emotka  Od października się z tym męczyłam i nareszcie wróciły do normy emotka emotka
0 0

bezaczek7

#6326204 Napisano: 27.02.2017 00:02:51
Ciesze sie z wizyty mojej mamy i ze nasz syn ja tak uwielbia i wyglada przez okno kiedy ma przyjechac. Ze synek daje takie slodkie calusy i nauczyl sie je "wysylac". Ze pomalowalam sobie paznokcie i pierwszy raz uzylam kupionych juz jakis czas temu plytek do stemplowania i nawet nienajgorzej mi to wyszlo. Ze mamy znow poniedzialek i kolejna szansa, ze odezwie sie ktorys organizator z serdecznymi gratulacjami emotka

paula9891

#6326291 Napisano: 27.02.2017 11:40:20
Zorientowałam się, że już od roku biorę udział w konkursach emotka
Cieszę się, że przez ten czas udało mi się wygrać tyle fajnych nagród i zarejestrować na tym forum.
Poznałam tu fajnych ludzi i zyskałam trochę odwagi.
Dzisiaj jakoś zrobiło mi się milej na sercu i może uda się wygrać coś fajnego na ten jubileusz, bo ostatnie trzy miesiące wieją pustką. emotka

nanajka81

#6326496 Napisano: 27.02.2017 19:50:19
dziś cieszę się z wypowiedzenia które złożyłam emotka po 10 latach pracy w firmie na dziale produkcji dowiedziałam się że jestem niesamodzielnym pracownikiem i więcej niż na najniższą krajową nie zasługuje. Do tej pory łudziłam się że to się zmieni, że szefowa doceni to ile potrafię zrobić ale cóż, póki nie upominałam się o zapłatę za nadgodziny byłam wspaniałym pracownikiem, gdy zaczęłam się upominać usłyszałam dużo "wspaniale przykrych rzeczy".

mczarna

#6326498 Napisano: 27.02.2017 20:01:14
A ja się dziś cieszyłam cudowną pogodą! Miałam akurat okazję pracować z domu,więc tym bardziej taka pogoda mnie cieszyła:-)) Wreszcie!!!
0 0

Gość: rpk

#6326502 Napisano: 27.02.2017 20:04:42
cb656 napisał(a):

Cieszę się, że wraca kultowa Nokia emotka emotka

Jakie wraca przecież to co ma wyjść to zwykły tandetny chinol. Wymyślili sobie marketing podszywając się pod nokie 3310 i liczą na to że ludzie z sentymentu to kupią. Musieli dobrze się wysilić aby pismaki na portalach te brednie napisali
0 0

picola

#6326505 Napisano: 27.02.2017 20:06:43

nanajka81 napisał(a):

dziś cieszę się z wypowiedzenia które złożyłam emotka po 10 latach pracy w firmie na dziale produkcji dowiedziałam się że jestem niesamodzielnym pracownikiem i więcej niż na najniższą krajową nie zasługuje. Do tej pory łudziłam się że to się zmieni, że szefowa doceni to ile potrafię zrobić ale cóż, póki nie upominałam się o zapłatę za nadgodziny byłam wspaniałym pracownikiem, gdy zaczęłam się upominać usłyszałam dużo "wspaniale przykrych rzeczy".

Bardzo dobrze zrobiłaś. Ja rok temu zmieniłam pracę, gdzie dużo zarabiałam, ale w pracy był wszechobecny mobbing. Po roku czasu od zmiany mogę stwierdzić, że to była najlepsza decyzja w moim zawodowym życiu. Do pracy idę z uśmiechem, poznałam mnóstwo nowych, fajnych ludzi, mam lepsze stanowisko i lepszą kasę. Trzymam kciuki, abyś znalazła lepszą pracę i była naprawdę zadowolona.

synk

#6326516 Napisano: 27.02.2017 20:25:36
może nie cieszę się...ale mam ubaw z tego, jak dużo ludzi daje się nabrać na darmowe domki letniskowe z fejsa. Naiwniaków w kraju tysiące....sami się pchają oszustom w ręce
0 0

edzia21

#6326517 Napisano: 27.02.2017 20:26:58
synk napisał(a):

może nie cieszę się...ale mam ubaw z tego, jak dużo ludzi daje się nabrać na darmowe domki letniskowe z fejsa. Naiwniaków w kraju tysiące....sami się pchają oszustom w ręce

Nie chcę nic mówić...ale sporo "naszych", tudzież zawodowych konkursowiczów udostępnia tego typu rzeczy...domki, gołębiewskie etc. emotka
2 joan, mia 0

nanajka81

#6326527 Napisano: 27.02.2017 20:55:18
picola napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Bardzo dobrze zrobiłaś. Ja rok temu zmieniłam pracę, gdzie dużo zarabiałam, ale w pracy był wszechobecny mobbing. Po roku czasu od zmiany mogę stwierdzić, że to była najlepsza decyzja w moim zawodowym życiu. Do pracy idę z uśmiechem, poznałam mnóstwo nowych, fajnych ludzi, mam lepsze stanowisko i lepszą kasę. Trzymam kciuki, abyś znalazła lepszą pracę i była naprawdę zadowolona.

dziękuje emotka emotka
1 brucee 0

Gość: jackk76

#6326530 Napisano: 27.02.2017 21:13:20
nanajka81 napisał(a):

picola napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

dziękuje emotka emotka

Gratuluję emotka  
Ja też po 10 latach pracy złożyłem wypowiedzenie i to pomimo awansów (awans = większy zakres obowiązków, większa odpowiedzialność, ale jakoś wynagrodzenie nie rosło tak szybko jak obowiązki)
Jedyne czego mogę żałować - To dlaczego tak późno!

mczarna

#6326531 Napisano: 27.02.2017 21:16:31
edzia21 napisał(a):

synk napisał(a):

Nie chcę nic mówić...ale sporo "naszych", tudzież zawodowych konkursowiczów udostępnia tego typu rzeczy...domki, gołębiewskie etc.  emotka

Z tego nie ma się co cieszyć, to jest tragedia jak ludzie nie myślą...Nie dziwię się potem głupich pytań w MDW albo w Dyskusjach.... itp.
1 brucee 0

cudaczek121

#6326689 Napisano: 28.02.2017 12:08:23
Dziś cieszę się z moich jedenastych, forumowych urodzin emotka Przez te 11 lat udało mi się wygrać wiele fantastycznych nagród, poznać interesujących Forumowiczów pokończyć "uniwersytety", ale na największą nagrodę życiową- wielką miłość, "od której rosną włosy i paznokcie", nadal czekam, mam niezłomną wiarę w to,że dopnę swego (plan na kolejne 11 lat życia, hi,hi,hi). Cieszę się Kochani,że jesteście, choć nie zawsze się z Wami zgadzam,ale tak to już bywa w każdej "rodzinie", prawdaemotka Z tego miejsca chciałabym zaapelować do Pionasa i reszty ferajny,że jeśli już Wam się znudzi prowadzenie tej Strony lub też z jakichś przyczyn nie będziecie w stanie, przekażcie proszę Wasze dzieło w jakieś dobre ręce.Nie wyobrażam sobie życia bez e-konków.Przepraszam, piszę jak potłuczona,ale to ze szczęścia,he,he.