Dziś nic nie wygrałem! To już było!

nanajka81

#7304392 Napisano: 09.10.2025 11:00:03
sloma_i_buty napisał(a):

Prawdopodobnie będzie to jeden z moich ostatnich postów na forum. Po dziesięciu latach bezskutecznego grania należy odpuścić sobie. Inni są bardziej twórczy i kreatywni. Moje odpowiedzi nie wpisują się w klucze odpowiedzi, w gust komisji. Mam wrażenie, że jestem użytkownikiem z jedną z najgorszych skuteczności. Wmawiałam sobie, że pisanie to moje hobby. Pewnie tworzę bełkot zrozumiały tylko i wyłącznie dla mnie.
Czy spełniłam dzięki konkursom jakieś marzenie? Nie. Im bardziej czegoś pragnę, tym bardziej omija mnie ten stan.
Jestem zniechęcona, bo w kolejnej rzeczy, na której mi zależało, okazałam się zbyt słaba. Od dwóch lat nie potrafię wygrać słuchawek. Czy chcę zbyt wiele? Wątpię , bo wystarczyłaby mi jedna nagroda powyżej 2 tysięcy na rok.

W konkursach należy nie pragnąć tylko próbować. Jak się pragnie to trzeba na to mocno zapracować czyli wysyłać odpowiedzi na xx konkursów, inwestować w nie, kombinować. Ile ja razy przegrałam to tego nie zliczę ale wygrywać też mi się udaje. I nie mam wymagań - cieszę się na ogół z wszystkiego co mi los przyniesie.

luko922

#7304440 Napisano: 09.10.2025 12:27:12
Zastanawiam się dlaczego Smolar mnie tak bardzo nie lubi  emotka
0 0

ktosiek1

#7304442 Napisano: 09.10.2025 12:32:50
Smolaremotka
0 0

agunia666

#7304447 Napisano: 09.10.2025 12:45:24
Zawsze to samo, Smolar dlaczego mi to robisz...😩
0 0

Credo89

#7304449 Napisano: 09.10.2025 12:48:11
sloma_i_buty napisał(a):

Prawdopodobnie będzie to jeden z moich ostatnich postów na forum. Po dziesięciu latach bezskutecznego grania należy odpuścić sobie. Inni są bardziej twórczy i kreatywni. Moje odpowiedzi nie wpisują się w klucze odpowiedzi, w gust komisji. Mam wrażenie, że jestem użytkownikiem z jedną z najgorszych skuteczności. Wmawiałam sobie, że pisanie to moje hobby. Pewnie tworzę bełkot zrozumiały tylko i wyłącznie dla mnie.
Czy spełniłam dzięki konkursom jakieś marzenie? Nie. Im bardziej czegoś pragnę, tym bardziej omija mnie ten stan.
Jestem zniechęcona, bo w kolejnej rzeczy, na której mi zależało, okazałam się zbyt słaba. Od dwóch lat nie potrafię wygrać słuchawek. Czy chcę zbyt wiele? Wątpię , bo wystarczyłaby mi jedna nagroda powyżej 2 tysięcy na rok.

Mogę Ci przybić piątkę, niby nie dobrze jest porównywać się z innymi ale ciężko kiedy widzisz że poświęcasz mnóstwo czasu, dajesz siebie a efektów brak, kiedy w tym czasie innym "udaje się" od lat. Też mam wrażenie, że zmarnowałam 6 lat swojego życia, tylko teraz niestety to jest jak nałóg, z którego ciężko mi zrezygnować. Jeżeli ktoś ma jakieś metody na konkursowy detoks to plis pomóżcie.emotka
1 zof83 0

mountain

#7304450 Napisano: 09.10.2025 12:49:28
Ale lipa ten październikemotka
0 0

glamlady88

#7304451 Napisano: 09.10.2025 12:51:25
Straszna lipa, wszystko mnie omija 🥴
0 0

elemelex

#7304454 Napisano: 09.10.2025 12:56:15
Ja dość łatwo mogę zrobić sobie detoks. Myślę sobie wtedy o tym ile czasu zyskam i ile niepotrzebnego wysiłku sobie oszczędzę. Czasem naprawdę irytuje mnie, że poświęcam swój czas na schlebianiu gustom...nie wiadomo kogo. Nie ma żadnych obiektywnych kryteriów, tylko czyjś gust. Do tego pomyśl jak fajnie będzie nie kupować czipsów i niepotrzebnych słodyczy, same plusy emotka
A brać udział warto tylko wtedy, gdy masz pomysł i entuzjazm oraz potrzebę kupienia danego produktu.

Nic z Przysnacków. Niedobre były te maślane bleee
1 Credo89 0

slomkabb

#7304459 Napisano: 09.10.2025 13:11:39
Orlen …i reszta emotka  ten cały rok to porażka emotka
0 0

maryjane

#7304470 Napisano: 09.10.2025 13:39:15
Wpisuję się tu tylko profilaktycznie, bo wychodzę z założenia, że z nagrodami głównymi Smolar będzie dzwonił. Bo będzie, prawda? emotka
1 Luiza37 0

sergrazyna

#7304471 Napisano: 09.10.2025 13:40:30
elemelex napisał(a):

Ja dość łatwo mogę zrobić sobie detoks. Myślę sobie wtedy o tym ile czasu zyskam i ile niepotrzebnego wysiłku sobie oszczędzę. Czasem naprawdę irytuje mnie, że poświęcam swój czas na schlebianiu gustom...nie wiadomo kogo. Nie ma żadnych obiektywnych kryteriów, tylko czyjś gust. Do tego pomyśl jak fajnie będzie nie kupować czipsów i niepotrzebnych słodyczy, same plusy emotka
A brać udział warto tylko wtedy, gdy masz pomysł i entuzjazm oraz potrzebę kupienia danego produktu.

Nic z Przysnacków. Niedobre były te maślane bleee

Paprykowe były smaczne, ale moją odpowiedzią pogardzili, a byłam taka zadowolona emotka
0 0

MDL

#7304492 Napisano: 09.10.2025 14:11:41
Nie da się tego pojąć....raz główna, a  później długo nic z Avanti, ani orlen, ani biedronka 😥 Dobrze, że czasami coś wpadnie choć rzadko, bo jednak wiem, że potrafię 😄 ale smutno jednak trochę...
1 domiqa 0

domiqa

#7304515 Napisano: 09.10.2025 15:14:07
MDL napisał(a):

Nie da się tego pojąć....raz główna, a  później długo nic z Avanti, ani orlen, ani biedronka 😥 Dobrze, że czasami coś wpadnie choć rzadko, bo jednak wiem, że potrafię 😄 ale smutno jednak trochę...

Przyszłam tu, żeby wpisać to samo emotka  Myślałam, że to tylko ze Smolarem mam taką "love-hate relationship". Zawsze, gdy obiecuję sobie, że gram u nich ostatni raz, wpada jakaś lepsza nagroda no i co, w następnych konkursach muszę znów wziąć udział, bo przecież ostatnio dali mi X czy Y emotka  Wychodzi na to, że u Avanti będzie tak samo. Orlen nic, Lay's w Biedrze też jak na razie nic... No nic, pozostaje wierzyć, że może rzeczywiście obie agencje planują dla mnie coś fajniejszego emotka  Chociaż moja skuteczność u Smolara jest i tak mniejsza niż u Avanti.
1 MDL 0

olunka

#7304516 Napisano: 09.10.2025 15:16:03
oj też mnie avanti awiodło, ani moya ani orlen, mam nadzieje, że z Liptona cos wpadnie
0 0

rudzixon

#7304517 Napisano: 09.10.2025 15:17:31
maryjane napisał(a):

Wpisuję się tu tylko profilaktycznie, bo wychodzę z założenia, że z nagrodami głównymi Smolar będzie dzwonił. Bo będzie, prawda? emotka

Smolar nie dzwoni, ale glowne zazwyczaj idą później.
Ostatnio nawet następnego dnia rano informowali. Zatem nie trac nadziei emotka

joan

#7304518 Napisano: 09.10.2025 15:27:41
Credo89 napisał(a):

Mogę Ci przybić piątkę, niby nie dobrze jest porównywać się z innymi ale ciężko kiedy widzisz że poświęcasz mnóstwo czasu, dajesz siebie a efektów brak, kiedy w tym czasie innym "udaje się" od lat. Też mam wrażenie, że zmarnowałam 6 lat swojego życia, tylko teraz niestety to jest jak nałóg, z którego ciężko mi zrezygnować. Jeżeli ktoś ma jakieś metody na konkursowy detoks to plis pomóżcie.emotka

Moje porady, czyli Polak najlepszym kołczem z kanapy emotka
(1) Zastanów się, co jest Twoim celem w konkursach - mogą to być naprawdę skrajnie różne rzeczy / aspekty. Czy Twoje działania mieszczą się w obszarze Twoich celów? Kombinuj, żeby tak było, ignoruj cele innych ludzi.
(2) Zastanów się, czy nie trzymasz się uparcie utartych albo niesprawdzonych schematów. Dywersyfikuj, próbuj nowych wyzwań, baw się; celebruj relaks przy konkach bez nacisku na wygraną.
(3) Zastanów się, czy musisz zrobić przerwę już teraz. Końcówka roku to zwykle ogromna obfitość akcji promocyjnych - może odczekaj chociaż do Sylwestra z tą potencjalną pauzą?

PS: Czy wiesz, że w Maratonie Nowojorskim bierze udział zwykle ok. 50.000 osób? A wygrywa... jeden człowiek. Moje pytanie brzmi: po co biegną pozostali? emotka

Dianka26

#7304520 Napisano: 09.10.2025 15:33:38
Kiedyś wygrywałam masę nagród z agencji Avanti - odkąd zmienili sposób zgłoszeń (i logowanie) to nie wygrywam NIC!

I kończę z konkursami od nichemotka
1 joan 0

joan

#7304521 Napisano: 09.10.2025 15:36:57
Dianka26 napisał(a):

Kiedyś wygrywałam masę nagród z agencji Avanti - odkąd zmienili sposób zgłoszeń (i logowanie) to nie wygrywam NIC!

Aaa jak mówią młodzi: rel! emotka Dawniej umiałam jednym zgłoszeniem zgarnąć główną, a teraz co konek: g* emotka
Ale kiedyś z nudów sobie u nich zagram; na razie odpuszczam ich akcje, bo i tak jest cała masa innych...

kasia9630

#7304527 Napisano: 09.10.2025 16:07:18
Smolar nie dał nic wygrać z Przysnacków, a myślałam, że po kilku fajnych nagrodach się polubiliśmy emotka  Avanti standardowo nic nie dało wygrać emotka
0 0

estrelitta

#7304528 Napisano: 09.10.2025 16:12:30
Dianka26 napisał(a):

U mnie to samo. Od czapy czasem coś wpadnie, ale to sporadycznie.  Przed Joy mialam skuteczność 80%