Dziś nic nie wygrałem! To już było!

ch_magd

#7304362 Napisano: 09.10.2025 09:54:35
Nawet 1 złotówki nie mogę ustrzelić...emotka
0 0

Gość: sloma_i_buty

#7304370 Napisano: 09.10.2025 10:19:05
Prawdopodobnie będzie to jeden z moich ostatnich postów na forum. Po dziesięciu latach bezskutecznego grania należy odpuścić sobie. Inni są bardziej twórczy i kreatywni. Moje odpowiedzi nie wpisują się w klucze odpowiedzi, w gust komisji. Mam wrażenie, że jestem użytkownikiem z jedną z najgorszych skuteczności. Wmawiałam sobie, że pisanie to moje hobby. Pewnie tworzę bełkot zrozumiały tylko i wyłącznie dla mnie.
Czy spełniłam dzięki konkursom jakieś marzenie? Nie. Im bardziej czegoś pragnę, tym bardziej omija mnie ten stan.
Jestem zniechęcona, bo w kolejnej rzeczy, na której mi zależało, okazałam się zbyt słaba. Od dwóch lat nie potrafię wygrać słuchawek. Czy chcę zbyt wiele? Wątpię , bo wystarczyłaby mi jedna nagroda powyżej 2 tysięcy na rok.
0 0

12klauduuus

#7304379 Napisano: 09.10.2025 10:27:40
emotka
0 0

doode

#7304385 Napisano: 09.10.2025 10:42:41
Wątku odczaruj ten październik bo to jest jakaś tragedia emotka
 emotka
0 0

magdalena-chili

#7304386 Napisano: 09.10.2025 10:43:15
Q1sloma_i_buty napisał(a):

Prawdopodobnie będzie to jeden z moich ostatnich postów na forum. Po dziesięciu latach bezskutecznego grania należy odpuścić sobie. Inni są bardziej twórczy i kreatywni. Moje odpowiedzi nie wpisują się w klucze odpowiedzi, w gust komisji. Mam wrażenie, że jestem użytkownikiem z jedną z najgorszych skuteczności. Wmawiałam sobie, że pisanie to moje hobby. Pewnie tworzę bełkot zrozumiały tylko i wyłącznie dla mnie.
Czy spełniłam dzięki konkursom jakieś marzenie? Nie. Im bardziej czegoś pragnę, tym bardziej omija mnie ten stan.
Jestem zniechęcona, bo w kolejnej rzeczy, na której mi zależało, okazałam się zbyt słaba. Od dwóch lat nie potrafię wygrać słuchawek. Czy chcę zbyt wiele? Wątpię , bo wystarczyłaby mi jedna nagroda powyżej 2 tysięcy na rok.

Ja widzę, że najlepiej wychodzi jak się napisze i... zapomni o konkursie. 
Nie porownuj się do innych tu, ktoś inny może mieć więcej czasu, bo np nie pracuje w korpo po 12 godzin, albo ma inne możliwości, chocby finansowe. Nie będę tu jakoś się wymądrzać, ale jest to fajna zabawa, która przynosi rezultaty odwrotnie proporcjonalne do oczekiwań, rozrywka intelektualna i oderwanie od szarej rzeczywistości. Ktos na forum ma stopkę, która jest b.mądra: coś w stylu że "wygrany to jest przegrany który spróbował jeszcze raz". 
Czasem trzeba zrobić sobie przerwę, żeby wrócić jak ten feniks. Ważne żeby się dobrze czuć w rym całym obłędzie. 

I żeby karniaka nie dostać, powiem ze jest tak slabo, że pierwszy raz od paru lat z konkursów jest większy odzew niż z loterii - przy zachowaniu "słabego % skutecznosci".

renatak0renatak0

#7304387 Napisano: 09.10.2025 10:46:58
Im mam większe ciśnienie i bardziej sie staram tym gorzej mi idzie...
0 0

Madzix67

#7304388 Napisano: 09.10.2025 10:48:20
Miałam duże nadzieje na Pantene z Kaufland ale widzę że ja też nie potrafię się wstrzelić ze swoimi tekstami... emotka wątku rzuć coś konkretnego!
0 0

joan

#7304389 Napisano: 09.10.2025 10:53:36
sloma_i_buty napisał(a):

A czy zmniejszenie tempa / wysyłanie mniejszej ilości zgłoszeń mogłoby tutaj pomóc? Bo takie myśli nawiedzają wielu konkursowiczów, może to po prostu normalne zjawisko?

PS: Co do słuchawek -> olej słuchawki. Zagraj o coś, co później wymienisz na słuchawki na naszym forum...

nanajka81

#7304392 Napisano: 09.10.2025 11:00:03
sloma_i_buty napisał(a):

W konkursach należy nie pragnąć tylko próbować. Jak się pragnie to trzeba na to mocno zapracować czyli wysyłać odpowiedzi na xx konkursów, inwestować w nie, kombinować. Ile ja razy przegrałam to tego nie zliczę ale wygrywać też mi się udaje. I nie mam wymagań - cieszę się na ogół z wszystkiego co mi los przyniesie.

luko922

#7304440 Napisano: 09.10.2025 12:27:12
Zastanawiam się dlaczego Smolar mnie tak bardzo nie lubi  emotka
0 0

ktosiek1

#7304442 Napisano: 09.10.2025 12:32:50
Smolaremotka
0 0

agunia666

#7304447 Napisano: 09.10.2025 12:45:24
Zawsze to samo, Smolar dlaczego mi to robisz...😩
0 0

Credo89

#7304449 Napisano: 09.10.2025 12:48:11
sloma_i_buty napisał(a):

Mogę Ci przybić piątkę, niby nie dobrze jest porównywać się z innymi ale ciężko kiedy widzisz że poświęcasz mnóstwo czasu, dajesz siebie a efektów brak, kiedy w tym czasie innym "udaje się" od lat. Też mam wrażenie, że zmarnowałam 6 lat swojego życia, tylko teraz niestety to jest jak nałóg, z którego ciężko mi zrezygnować. Jeżeli ktoś ma jakieś metody na konkursowy detoks to plis pomóżcie.emotka
1 zof83 0

mountain

#7304450 Napisano: 09.10.2025 12:49:28
Ale lipa ten październikemotka
0 0

glamlady88

#7304451 Napisano: 09.10.2025 12:51:25
Straszna lipa, wszystko mnie omija 🥴
0 0

elemelex

#7304454 Napisano: 09.10.2025 12:56:15
Ja dość łatwo mogę zrobić sobie detoks. Myślę sobie wtedy o tym ile czasu zyskam i ile niepotrzebnego wysiłku sobie oszczędzę. Czasem naprawdę irytuje mnie, że poświęcam swój czas na schlebianiu gustom...nie wiadomo kogo. Nie ma żadnych obiektywnych kryteriów, tylko czyjś gust. Do tego pomyśl jak fajnie będzie nie kupować czipsów i niepotrzebnych słodyczy, same plusy emotka
A brać udział warto tylko wtedy, gdy masz pomysł i entuzjazm oraz potrzebę kupienia danego produktu.

Nic z Przysnacków. Niedobre były te maślane bleee
1 Credo89 0

slomkabb

#7304459 Napisano: 09.10.2025 13:11:39
Orlen …i reszta emotka  ten cały rok to porażka emotka
0 0

maryjane

#7304470 Napisano: 09.10.2025 13:39:15
Wpisuję się tu tylko profilaktycznie, bo wychodzę z założenia, że z nagrodami głównymi Smolar będzie dzwonił. Bo będzie, prawda? emotka
1 Luiza37 0

sergrazyna

#7304471 Napisano: 09.10.2025 13:40:30
elemelex napisał(a):

Ja dość łatwo mogę zrobić sobie detoks. Myślę sobie wtedy o tym ile czasu zyskam i ile niepotrzebnego wysiłku sobie oszczędzę. Czasem naprawdę irytuje mnie, że poświęcam swój czas na schlebianiu gustom...nie wiadomo kogo. Nie ma żadnych obiektywnych kryteriów, tylko czyjś gust. Do tego pomyśl jak fajnie będzie nie kupować czipsów i niepotrzebnych słodyczy, same plusy emotka
A brać udział warto tylko wtedy, gdy masz pomysł i entuzjazm oraz potrzebę kupienia danego produktu.

Nic z Przysnacków. Niedobre były te maślane bleee

Paprykowe były smaczne, ale moją odpowiedzią pogardzili, a byłam taka zadowolona emotka
0 0

MDL

#7304492 Napisano: 09.10.2025 14:11:41
Nie da się tego pojąć....raz główna, a  później długo nic z Avanti, ani orlen, ani biedronka 😥 Dobrze, że czasami coś wpadnie choć rzadko, bo jednak wiem, że potrafię 😄 ale smutno jednak trochę...
1 domiqa 0