Konkurs na forum2?

Gość: ola2493

#5218744 Napisano: 03.06.2012 06:56:55
mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

joan napisał(a):

Ale... Ci się nie chce? emotka emotka

Bingos !!! Dokładnie... Nie chcę iść do pracy coby Dawidek został oddany w ręce jakiejś obcej baby...

Poza tym to jest praca księgowej w Urzędzie Miasta i musiałabym jakoś wyglądać, a nie wyglądam... No i najważniejsze: ostatnio złapałam się na tym, że nie pamiętam tabliczki mnożenia... emotka

Dobra fucha Mariolcia. Tylko pytanie,czy nie mają już kogoś swojego na to miejsce,a casting i tak muszą urządzić emotka
0 0

Gość: mariolakal

#5218753 Napisano: 03.06.2012 07:00:40
ola2493 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

joan napisał(a):

Ale... Ci się nie chce? emotka emotka

Bingos !!! Dokładnie... Nie chcę iść do pracy coby Dawidek został oddany w ręce jakiejś obcej baby...

Poza tym to jest praca księgowej w Urzędzie Miasta i musiałabym jakoś wyglądać, a nie wyglądam... No i najważniejsze: ostatnio złapałam się na tym, że nie pamiętam tabliczki mnożenia... emotka

Dobra fucha Mariolcia. Tylko pytanie,czy nie mają już kogoś swojego na to miejsce,a casting i tak muszą urządzić emotka

Pewnie tak... Pójdę w tłustych włosach i podartej bluzce...
emotka
Pa. Chciałabym tę robotę, ale co z Dawidkiem ???
emotka
0 0

joan

#5218771 Napisano: 03.06.2012 07:10:19
mariolakal - aaa, najprostsza myśl okazała się trafieniem w sedno emotka
Pamiętaj, co by mieć brud za paznokciami, limo na oku (możesz użyć kredek Dawidka) i papieros za uchem emotka

Zdaje się, że wygrałam swojego koda, zostawiam więc w puli - przypominam, to PIŁKOSZAŁ emotka

Niestety muszę spadać, bo mam dziś ustalić szczegóły wyjazdu wakacyjnego. Nie dosyć, że muszę się dostosować do mnóstwa innych osób, w tym nawet do opinii swojego przyszłego teścia, to jeszcze znalazłam kilka fajnych ofert last minute na czerwiec, a tu Mój zrzędzi, że NIE-BO-EURO emotka Niech uj strzeli to całe EURO, ja pierdziu, jestem wścieknięta, zaraz pożrem ten voucher ze smakiem! emotka
0 0

#5219103 Napisano: 03.06.2012 09:51:03
Joan, jutro Ci odpiszę i wyślę kodzik... Dzisiaj padam...padam... W kurniku mnie wykończyli... emotka
0 0

joan

#5219113 Napisano: 03.06.2012 10:02:44
mariolakal napisał(a):

Joan, jutro Ci odpiszę i wyślę kodzik... Dzisiaj padam...padam... W kurniku mnie wykończyli... emotka

Rzeczywiście Cię wykończyli psychicznie, skoro chcesz mi przesłać mój własny kod emotka Spoko koko zostaje on w puli emotka Dobranoc.
0 0

#5221146 Napisano: 04.06.2012 07:26:16
joan... Faktycznie... Chciałam Ci wyslać Twój własny kodzik... Muszę wcześniej chodzić spać i mniej tyskiego pić... emotka
A propos, mam pytanko łatwe nawiązujęce do wczorajszego ??? Łyknęłam tę robotę ??? Proszę o uzasadnienie w minimum 500 znakach... emotka
Nagroda: piłkoszał całkiem własny od joan lub kodzik tyskacza...

emotka
0 0

joan

#5221169 Napisano: 04.06.2012 07:33:53
Mariolka, ja poprzedniej nocy spałam godzinę, gorzej bywało tylko na studiach emotka Rano wypiłam colę + pepsi + zjadłam snickersa i nic mi nie ma emotka Ale jaja. Aczkolwiek słyszałam, że na starość człowiek mniej snu potrzebuje emotka

Spojrzała na swoje drżące od wpisywania esemesów konkursowych dłonie, zacisnęła w nich znaleziony w damskiej ubikacji paragon z Biedronki. Wstała, mechanicznym ruchem odgarnęła włosy z okularów i powiedziała: Nie interesuje mnie żadna praca, o ile nie otrzymam do dyspozycji samochodu służbowego z napędem 4x4, iPADa 4G oraz pięciu telefonów z opcją wysyłania esemesów premium. Przykro mi, hasta la vista, mujeres de PUP! emotka
0 0

#5221189 Napisano: 04.06.2012 07:37:16
Joan, czytając Twoje odpowiedzi zwieracze mi puszczają... emotka
Niestety, pudełko !!!
0 0

dawidekk

#5221192 Napisano: 04.06.2012 07:37:49
joan napisał(a):

Mariolka, ja poprzedniej nocy spałam godzinę, gorzej bywało tylko na studiach emotka

emotka Mój kolejny merytoryczny post emotka
0 0

tereniagno

#5221193 Napisano: 04.06.2012 07:37:55
joan napisał(a):

Mariolka, ja poprzedniej nocy spałam godzinę, gorzej bywało tylko na studiach emotka Rano wypiłam colę + pepsi + zjadłam snickersa i nic mi nie ma emotka Ale jaja. Aczkolwiek słyszałam, że na starość człowiek mniej snu potrzebuje emotka

Spojrzała na swoje drżące od wpisywania esemesów konkursowych dłonie, zacisnęła w nich znaleziony w damskiej ubikacji paragon z Biedronki. Wstała, mechanicznym ruchem odgarnęła włosy z okularów i powiedziała: Nie interesuje mnie żadna praca, o ile nie otrzymam do dyspozycji samochodu służbowego z napędem 4x4, iPADa 4G oraz pięciu telefonów z opcją wysyłania esemesów premium. Przykro mi, hasta la vista, mujeres de PUP! emotka

no no emotka emotka
0 0

tereniagno

#5221206 Napisano: 04.06.2012 07:41:25
Nie dali tej pracy,potrzebują młodzież,a Ty nadal będziesz u Dawidka.chyba,że zaproponują pracę na zmiany,co by Dawidek nie poszedł do obcej baby emotka emotka
0 0

joan

#5221243 Napisano: 04.06.2012 07:51:34
Westchnęła. Swędziały ją łydki, na których pulsowały okrągłe, piekące bąble. Co ją pokusiło, żeby przeczesywać las pokrzyw w poszukiwaniu kodów Tyskiego? Czy była to promocyjna puszka, niedbale rzucona bok śmietnika? Czy nietrzeźwa grupa nastolatków, siedząca na krawężniku? A może ten żar, co lał się z nieba, szepcząc gorącem Mariolu, czy myślisz teraz o zimnym piwku? Cokolwiek zwabiło ją w te gęste, spowite pajęczyną cieni zarośla, stało teraz za nią, drapiąc jej nogi aż do kolan. W końcu żar zwyciężył, odarł ją z savoir-vivru i wszelkich zahamowań. Zdjęła prawego buta, podwinęła spódnicę aż do ud i drapiąc się obcasem po bąblach wrzasnęła K* mać, ale mnie swędzi! Pracy nie dostała.
0 0

tereniagno

#5221259 Napisano: 04.06.2012 07:56:26
joan napisał(a):

Westchnęła. Swędziały ją łydki, na których pulsowały okrągłe, piekące bąble. Co ją pokusiło, żeby przeczesywać las pokrzyw w poszukiwaniu kodów Tyskiego? Czy była to promocyjna puszka, niedbale rzucona bok śmietnika? Czy nietrzeźwa grupa nastolatków, siedząca na krawężniku? A może ten żar, co lał się z nieba, szepcząc gorącem Mariolu, czy myślisz teraz o zimnym piwku? Cokolwiek zwabiło ją w te gęste, spowite pajęczyną cieni zarośla, stało teraz za nią, drapiąc jej nogi aż do kolan. W końcu żar zwyciężył, odarł ją z savoir-vivru i wszelkich zahamowań. Zdjęła prawego buta, podwinęła spódnicę aż do ud i drapiąc się obcasem po bąblach wrzasnęła K* mać, ale mnie swędzi! Pracy nie dostała.

emotka emotka emotka
0 0

picola

#5221260 Napisano: 04.06.2012 07:56:31
joan jesteś do best emotka
0 0

tereniagno

#5221277 Napisano: 04.06.2012 08:00:47
joan,ale masz dziś venę emotka potrzebuję hasła na konkurs palmolive emotka emotka
0 0

joan

#5221284 Napisano: 04.06.2012 08:02:56
tereniagno napisał(a):

joan,ale masz dziś venę emotka potrzebuję hasła na konkurs palmolive emotka emotka

Ja też potrzebuję hasełka na Palmolive, właśnie staram się sensowną wenę obudzić, ale na razie poszła gdzieś na manowce i nie chce wrócić emotka
0 0

tereniagno

#5221300 Napisano: 04.06.2012 08:07:47
joan napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Ja też potrzebuję hasełka na Palmolive, właśnie staram się sensowną wenę obudzić, ale na razie poszła gdzieś na manowce i nie chce wrócić emotka

Dziś 2 wysłałam,został mi jeszcze 1 w połowie napisany,ale ten ostatni cósik ciężko mi idzie emotka
0 0

Gość: ola2493

#5221305 Napisano: 04.06.2012 08:08:43
tereniagno napisał(a):

joan napisał(a):

emotka emotka emotka

O k* leżę i kwiczę emotka
0 0

tereniagno

#5221307 Napisano: 04.06.2012 08:09:30
tereniagno napisał(a):

joan napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Dziś 2 wysłałam,został mi jeszcze 1 w połowie napisany,ale ten ostatni cósik ciężko mi idzie emotka

Mariola siedzi w kurniku,czy poszła spać?
0 0

#5221314 Napisano: 04.06.2012 08:10:21
Kurde, chwilowo się przeniosłam do innego, tematycznego wątku, ale już jestem !!!
Naczytałam się pięknej literatury, ale niestety : SAME PUDEŁKA !!! A właściwie to już sama nie pamiętam pytania...

emotka
0 0