Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: ola2493
Dobra fucha Mariolcia. Tylko pytanie,czy nie mają już kogoś swojego na to miejsce,a casting i tak muszą urządzić
Gość: mariolakal
Pewnie tak... Pójdę w tłustych włosach i podartej bluzce...
Pa. Chciałabym tę robotę, ale co z Dawidkiem ???
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pamiętaj, co by mieć brud za paznokciami, limo na oku (możesz użyć kredek Dawidka) i papieros za uchem
Zdaje się, że wygrałam swojego koda, zostawiam więc w puli - przypominam, to PIŁKOSZAŁ
Niestety muszę spadać, bo mam dziś ustalić szczegóły wyjazdu wakacyjnego. Nie dosyć, że muszę się dostosować do mnóstwa innych osób, w tym nawet do opinii swojego przyszłego teścia, to jeszcze znalazłam kilka fajnych ofert last minute na czerwiec, a tu Mój zrzędzi, że NIE-BO-EURO
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Rzeczywiście Cię wykończyli psychicznie, skoro chcesz mi przesłać mój własny kod
A propos, mam pytanko łatwe nawiązujęce do wczorajszego ??? Łyknęłam tę robotę ??? Proszę o uzasadnienie w minimum 500 znakach...
Nagroda: piłkoszał całkiem własny od joan lub kodzik tyskacza...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spojrzała na swoje drżące od wpisywania esemesów konkursowych dłonie, zacisnęła w nich znaleziony w damskiej ubikacji paragon z Biedronki. Wstała, mechanicznym ruchem odgarnęła włosy z okularów i powiedziała: Nie interesuje mnie żadna praca, o ile nie otrzymam do dyspozycji samochodu służbowego z napędem 4x4, iPADa 4G oraz pięciu telefonów z opcją wysyłania esemesów premium. Przykro mi, hasta la vista, mujeres de PUP!
Niestety, pudełko !!!
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
tereniagno
Postów 5276
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no no
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
tereniagno
Postów 5276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
tereniagno
Postów 5276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja też potrzebuję hasełka na Palmolive, właśnie staram się sensowną wenę obudzić, ale na razie poszła gdzieś na manowce i nie chce wrócić
tereniagno
Postów 5276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś 2 wysłałam,został mi jeszcze 1 w połowie napisany,ale ten ostatni cósik ciężko mi idzie
Gość: ola2493
O k* leżę i kwiczę
tereniagno
Postów 5276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mariola siedzi w kurniku,czy poszła spać?
Naczytałam się pięknej literatury, ale niestety : SAME PUDEŁKA !!! A właściwie to już sama nie pamiętam pytania...