Konkurs na forum2?

mia

#5221450 Napisano: 04.06.2012 08:56:39
Kurcze, no strasznie zagmatwane to...
Niby jasność, a niejasność.

Może Dawidek cisnął w panią urzędniczkę takim glutkiem, tym co to się do wszystkiego (do paszczy także emotka ) przylepia?...
0 0

Gość: mariolakal

#5221455 Napisano: 04.06.2012 08:59:35
tereniagno napisał(a):

Dawidek,powiedział,że baba nie pójdzie do placy,bo musi być ze mną

On nie mówi jeszcze całymi zdaniami... Powiedział tylko: babija bingo !!! Ale to nie jest podpowiedź... emotka
0 0

joan

#5221464 Napisano: 04.06.2012 09:03:01
Te spojrzenia, wszędzie spojrzenia, wiercące dziurę w mózgu ukradkowe muśnięcia wzrokiem. Ma ochotę ściągnąć majtki i wystawić ich zawartość na widok publiczny - o tak, tam sobie patrzcie! Na pewno porobiły już zakłady, urzędnicze bukmacherki; a przecież wiadomo, że co czterdziesta osoba dostaje pracę, a co dwusetna staż, takie są zasady tego konkursu, wystarczy regulamin przeczytać. Mariolka o tym wie, już szesnasty raz staje w kolejce; ustawia się tak, co by jej nie wylosowali, ale trudno ludzi policzyć, gdy oni wiercą się, rękami machają i pismami trzepocą. Cyfry przelatują jej przed oczami, mnoży, dzieli, pierwiastki wyciąga, w końcu zmęczona podchodzi do okienka, a tam teczka. W teczce donos, że Pani K. bierze udział w grach losowych i nie należy jej się praca. No i git, Mariola chowa kalkulator Casio i na odchodnym pokazuje pani w okienku środkowy palec.
0 0

#5221465 Napisano: 04.06.2012 09:03:06
mia napisał(a):

Kurcze, no strasznie zagmatwane to...
Niby jasność, a niejasność.

Może Dawidek cisnął w panią urzędniczkę takim glutkiem, tym co to się do wszystkiego (do paszczy także emotka ) przylepia?...

Kurde, masz rację... Trochę niejasności w tym jest, ale nie do wytłumaczenia/// Ale mia, coś jest w tym ciśnięciu w Panią... emotka
0 0

#5221470 Napisano: 04.06.2012 09:06:08
joan napisał(a):

Te spojrzenia, wszędzie spojrzenia, wiercące dziurę w mózgu ukradkowe muśnięcia wzrokiem. Ma ochotę ściągnąć majtki i wystawić ich zawartość na widok publiczny - o tak, tam sobie patrzcie! Na pewno porobiły już zakłady, urzędnicze bukmacherki; a przecież wiadomo, że co czterdziesta osoba dostaje pracę, a co dwusetna staż, takie są zasady tego konkursu, wystarczy regulamin przeczytać. Mariolka o tym wie, już szesnasty raz staje w kolejce; ustawia się tak, co by jej nie wylosowali, ale trudno ludzi policzyć, gdy oni wiercą się, rękami machają i pismami trzepocą. Cyfry przelatują jej przed oczami, mnoży, dzieli, pierwiastki wyciąga, w końcu zmęczona podchodzi do okienka, a tam teczka. W teczce donos, że Pani K. bierze udział w grach losowych i nie należy jej się praca. No i git, Mariola chowa kalkulator Casio i na odchodnym pokazuje pani w okienku środkowy palec.

emotka emotka emotka Chedeeba nie dam rady...
0 0

joan

#5221471 Napisano: 04.06.2012 09:06:19
Cisnął w nią zawartością pieluchy? emotka
0 0

dolly

#5221479 Napisano: 04.06.2012 09:08:29
Mariolka z Dawidkiem na oku, przyspieszyła kroku, weszła bez pukania, puszczając mimo uszu czekających stękania. Przycupneła na krześle półdupkiem, mysląc że będzie rozmawiać z głupkiem. A tu przystojny kierownik wychodzi i wzrokiem po nodze Mariolki wodzi. Mariolka rumieńcem sie oblała (a teraz niby mokra cała) NA krześle sie poprawiła, a rozmowa była tak miła, że Dawidka sobie samemu zostawiła. Dawidek tym faktem rozłoszczony, poprawił czarno-srebrny kask za głowie założony, przymierzył, wycelował, miedzy oczami kierownika sztucznego pająka ulokował.. Mariolka gdzie uciec nie wiedziała więc ze wstydu prace przyjeła i jeszcze podziękowała.

Taaak wiem, dyskwalifikacja za nieregulaminową długość emotka emotka emotka
0 0

#5221482 Napisano: 04.06.2012 09:10:25
dolly napisał(a):

Mariolka z Dawidkiem na oku, przyspieszyła kroku, weszła bez pukania, puszczając mimo uszu czekających stękania. Przycupneła na krześle półdupkiem, mysląc że będzie rozmawiać z głupkiem. A tu przystojny kierownik wychodzi i wzrokiem po nodze Mariolki wodzi. Mariolka rumieńcem sie oblała (a teraz niby mokra cała) NA krześle sie poprawiła, a rozmowa była tak miła, że Dawidka sobie samemu zostawiła. Dawidek tym faktem rozłoszczony, poprawił czarno-srebrny kask za głowie założony, przymierzył, wycelował, miedzy oczami kierownika sztucznego pająka ulokował.. Mariolka gdzie uciec nie wiedziała więc ze wstydu prace przyjeła i jeszcze podziękowała.

Taaak wiem, dyskwalifikacja za nieregulaminową długość emotka emotka emotka

Normalnie, wysiadam...
emotka emotka emotka emotka emotka emotka
Ale kask jest OK !!!
0 0

tereniagno

#5221483 Napisano: 04.06.2012 09:10:30
Wytknął język i rzucił młotkiem,powiedziałKto tu dziądzi emotka
0 0

Gość: bc14

#5221484 Napisano: 04.06.2012 09:11:36
czytając dziś Was już wiem dlaczego w konkursach dokończ zdanie nie wygrywam emotka emotka
0 0

joan

#5221485 Napisano: 04.06.2012 09:12:20
dolly, hihihi emotka

Dawidek kogoś opluł?
0 0

joan

#5221489 Napisano: 04.06.2012 09:14:05
Mam wenę! Yesss! Działam z PRZYJEMNOŚCI¡ emotka
0 0

#5221491 Napisano: 04.06.2012 09:14:40
bc14 napisał(a):

czytając dziś Was już wiem dlaczego w konkursach dokończ zdanie nie wygrywam emotka emotka

No proszę... Wystarczy zadać pytanko i masz tworczość do plagiatowania pod ręką... emotka
Kurde, znów zapomnialam, o co chodziło w moim pytanku... PS. Ale odpowiedź zawiłą mam gdzieś zapisaną cheeeeba...
0 0

tereniagno

#5221496 Napisano: 04.06.2012 09:17:18
Mariola,konkurs na forum2 działa jak sprzed 2-3 lat emotka
0 0

dolly

#5221501 Napisano: 04.06.2012 09:20:21
będzie jakaś podpowiedź?

Ps. a ten Graf to wazelinę lubi czy coś zupełnie od czapy? Co On ostatnio organizował, to może będę wiedziała sama...
0 0

mia

#5221502 Napisano: 04.06.2012 09:20:40
Mariola wkroczyła energicznie z wózkiem przed oblicze Bardzo Szanownej Pani Dyrektor. Wyszczerzyła się w słodkim uśmiechu i zagaiła: Ale z wnusiem ja by do roboty chadzała, nie? Lodowate spojrzenie zmroziło ją. Nie słuchała nawet słów odpowiedzi, w głowie tętniło jej tylko Bez Dawidka, bez Dawidka... Złość narastała w niej jak lawa przed wybuchem wulkanu. Ty franco! - przerwała potok gładkich acz zimnych słów. Ty suko! - poprawiła - To ty dzieci nie miała? Taka z ciebie matka Polka? A na pohybel tobie! Wycofywała się z wózkiem szybko, gdy wpadła na stojącą koło drzwi wazę z kwiatami. Niewiele myśląc dźwignęła ją i cisnęła w gadający pysk.
Nastała cisza. No i finito - samaś się prosiła powiedziała na odchodnym i starannie zamknęła za sobą ciężkie drzwi...

Miało być o ciśnięciu emotka
0 0

#5221503 Napisano: 04.06.2012 09:20:46
Kurde, wiecie co ??? Odpowiedzi sama nie znam, więc po co macie zgadywać ??? emotka
Jutro wyślę kodziki osóbkom, ktorych twórczość doceniłam, a dzisiaj nie pamiętam... emotka
Może być ???
A odpowiedź wieloznaczną zaraz tu podam ... Zgadzacie się ???

emotka
0 0

dolly

#5221511 Napisano: 04.06.2012 09:24:20
O matko emotka emotka emotka MAriolka, wymiatasz normalnie emotka emotka emotka
0 0

joan

#5221512 Napisano: 04.06.2012 09:24:22
ok emotka
0 0

#5221515 Napisano: 04.06.2012 09:26:58
Joan, dolly, mia: dla Was będą na pewno kodziki tyskiego jutro... Jeszcze przejrzę resztę odpowiedzi bo już nie ogarniam... Rano o 8.30 pobudka !

A odpowiedź brzmi: Po prostu zrobiłam z siebie idiotkę… Powiedziałam, że nie mogę chwilowo iść do pracy i oddać obcej babie wnusia… Dawid miał na głowie kask i 3 pary okularów, a na kolanach motor sikający wodą i piłkę nożną… Na dzień dobry rzucił piłkę na biurko, potem psiknął miłą Panią wodą z motorka… Na końcu zdjął te 3 pary okularów i Pani stwierdziła, że dziecko o tak pięknych oczach i rzęsach nie może być „adoptowany” przez obcą osóbkę… Pani Mariolo, zapraszamy za rok. Gdy dziecko pójdzie do przedszkola… Gdy wychodziłam z Jej biura to zauważyłam, że popukała się po głowie… Ale obciach…
PS. I właściwie nie wiem czy chodziło o te czarne oczy, gadżety, czy popierd….ną babcię…

emotka
0 0