Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mariolka toć buzia jesz, nie palcami, napisz cosik
Gość: mariolakal
Kurna... Z jakiej dziedziny chcecie ??? Ale ostrzegam, że się zażarłam i idę spać po papierosku...
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli dziedzina zoologii, żeby nie było niedomówień
Kurde, Mój czeka... No to idę...
Jutro zadam pytanko...
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki... Mariola nie boi się dydola !!!!
Pa,pa,pa... Kąpu, kapu i aasiu...
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jednakowoż chętnie wezmę udział w jakimś konku zanim się znajdę w kurniku...
Ponieważ jednak dzisiaj mam złą passę w tysiaka, postanowiłam reaktywować ten wątek zdarzeniem z dnia wczorajszego... Otóż stała się rzecz niesłychana... Musiałam przez 2 godziny koczować u miłego Pana... /czytaj: sąsiada/... Pytanko dwuczłonowe brzmi: cósik takiego się stało ? /zawinił mój synuś/... W jaki sposób winowajca wybrnął z tej sytuacji /w sensie: jak sobie poradził/ ???
Uff, ale znów namotałam...
Tylko konkretne odpowiedzi zostaną nagrodzone kodzikiem z paluszków felix...
PS. Można odpowiadać w jednym poście na obydwa pytanka, ale najlepiej zacząć od pierwszego coby zorientować się w sytuacji...
Gość: magma6
aurelito
Postów 315
Data rejestracji 25.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciepło, ale niekoniecznie ten deseń...
okrysia
Postów 2519
Data rejestracji 18.06.2010
Punkty karne 0