Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: awi
Powinien dobrze po uszach dostać od Twojej kumpeli.
Cwaniak jeden
Gość: mariolakal
oki, wyslij mi jutro przypominacza na PW bo dzisiaj słabo widzę...
Gość: awi
nie narzekaj, masz pogotowie ratunkowe na zawołanie. Chętnie bym takie pogotowie przygarnęła bo prze dwa tygodnie sama się męczyłam z zamkiem, łącznie ze szlifowaniem jęzora
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czarne na czerwonym jedzie po zielonym
Gość: natalaze
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: natalaze
Po przyjściu do domku, okazało się, że na naszej wycieraczce śpi nierozpoznawalny człowiek, a obok flaszka po wódce i 3 puste puszki od piwa... Weszliśmy więc cichaczem do domku i lulu... Dzisiaj około 14-ej
wrócił mój synuś do chaty i był bardzo zdziwiony... Pytanko dwuczłonowe brzmi: jaki był powód jego zdziwienia, a jeszcze bardziej mojego gdy ujrzałam oblicze tego człowieka ???
Namotałam znów, ale pytanka nie są trudne... Nagrody: kodziki z paluszków felix.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ten człowiek to był Święty Mikołaj - zdziwiłaś się, że już przybył, a jeszcze listu nie zdążyłaś napisać
Syn z kolei był zdziwiony, że na sieni stoją renifery i skubią liście paprotek, zwisające smętnie z parapetów
PS. Historia jest jak najbardziej prawdziwa... Z życia wzięte...
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Twój syn się zdziwił, bo znalazł w parku Twoje majtki i lewy but.
Ty się zdziwiłaś, że na wycieraczce leżał sąsiad z góry, którego żona wykopała, bo wrócił do domu zalany.
1. Taxi Maciej nie odbierał telefonu...
2. Mój syn zdziwił się dopiero na terenie posesji...
3. Mój sąsiad rozwiódł się przede mną... /aczkolwiek miał wiele wspólnego z tą sprawą.../
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na wycieraczce leżał taksówkarz Maciej, obiło mu się u rzeźnika o uszy, że w Twojej rodzinie jest imprezka, założył, że u Ciebie na chacie i przyszedł z zapasem alkoholu, który spożył z rozpaczy, odnotowawszy, że nikogo nie ma w domu.
1. Ja byłam w spodniach, więc w kiecce mój nie spał...
2. Taksówkarz Maciej ponoć nie pije...
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Przecie wszystkie mnie obcierają... Buty z miasta, a giry ze wsi...
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Uwierający but to taka gra wstępna, tajemny sygnał pary zakochanych
Syn się zdziwił, bo spaliście na ziemi w przedpokoju.
Na wycieraczce spał dozorca.
1. Zakochana to ja byłam 20 lat temu...
2. Spaliśmy we własnym łóżku, znaczy się: tapczanie...
3. Dozorca nie pije i się nie szlaja po obcych landach...
PS. Ten leżący człowiek był nierozpoznawalny nad ranem, gdyż łeb obcięty na krótko, gębą do wycieraczki, budowa: baba-chłop...
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Stworzenie bezpłciowe o krótko ściętych włosach? Może Rutkowski?