Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grusia
A z tymi ponahleniami to podobno bardzo się za to wzielu.
Dziewczyny macie sprawdzony przepis na sałatkę z ciecierzycy?
Gość: dianek
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiedziałam, że istnieje coś takiego
To drogie? Jak my szukaliśmy to kombinezon 299 kosztował. Puknęłam się w czoło i wyszłam ze sklepu. Kupiliśmy w komisie.
A odnośnie szczepień to ja zadzwoniłam do przychodni i umówiłam nowy termin mówiąc, że moje dziecko jest przeziębione. Nie wyobrażam sobie szczepić dziecka choćby z katarkiem.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: katrin22
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właściwie nie raczkuje już wcale tylko chodzi.
i co najgorsze próbuje wszystko do buzi - u dziadków ziemię od żywej choinki chciał zjadać
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciągle musze go pilnować żeby nie zjadł czegoś no i choinki tez musze pilnować naszej bo dziadki mają żywą a my piękną sztuczną
U nas już święta prawie mogą przyjsć - wczoraj generalne sprzątanie zrobiliśmy, choinkę ubraliśmy.
Jutro pakowanie prezentów bo dziś nie damy radę bo jak mąż wróci jedziemy podpisać umowę o okna i rolety do naszego domku, potem zakupy - mam nadzieję że sobie cos kupie
My do kauflandu jedziemy na zakupy
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znam to, u nas wczoraj się dorwał do doniczki z Juką
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz nie chce już nam jeść łyżeczką, ani jak my go karmimy, odwaliło mu, że zjada tylko to, co może łapkami sam wziąć lub wymacać i obejrzeć. To normalne?
u nas od jakiegoś czasu karmienie wygląda tak, że młody ma rozgotowane ziemniaki i marchewki na tacce i się nimi bawi i zjada
a w tym samym czasie dajemy mu łyżeczką jedzonko z mięskiem itd
jak nie ma tego jedzenia w kawałkach do zabawy (bo niewiele zje) to nie ma w ogóle jedzenia...
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak je w krzesełku, to pod krzesełkiem rozłóżcie cerate/folie/cokolwiek co się łatwo czyści
a że młody do prania... mój zużywa 5 kompletów ubrań dziennie, mycie praktykujemy w umywalce - doszliśmy już do perfekcji
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My podobnie z ilością ubrań, a tak mnie drażni jak on jest brudny, albo jak jakaś plamka na ubranku się zrobi.
My mamy wszędzie wykładziny poza kuchnią i łazienką. Ale zazwyczaj jemy w pokoju przy stole, a tam wykładzina beżowa. Jest już w takim stanie, że wstyd mi jak ktoś przychodzi. Ale nawet jak upiorę to zaraz brudna bo młody wszędzie z butelką łazi. Nigdy więcej jasnej wykładziny. Następnym razem biorę we wzorki.