Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jednak ja bym się bała dać Kamisiowi pieczarki
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: agasiam
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze że gorączka nie wraca- to chyba jednak po tej szczepionce.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
btw
Monia, sry, zgarnęliśmy ci żyrafkę sprzed nosa
btw2
młody wrócił ze żłobka z guzem na pół czoła - próbował naśladować kolegę Piotrusia (14mies) w chodzeniu - panie żłobkowe go nie zdążyły złapać - bramka w drzwiach go złapała - w głowę
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaczeły mi przychodzić pieluszki teraz już kolorowe i widzę, że mój małż z coraz większym zaciekawieniem na nie patrzy
Wczoraj włączyłam mu program gdzie był wywiad z dziewczyną z nappime i o dziwo zerkał.
Dianek popatrz może sobie za kieszonkami franiszki, tak na oko bardzo fajne są tzn przynajmniej te xs - pul mięciutki, fajne obszycia
strasznie krucho z kasą (poszło na żłobek, a mąż jeszcze musi zapłacić za egzamin na uprawnienia - jedyne 1600zł! - oczywiście jak nie zda to nie zwracają...paranoja jakaś
a tak w ogóle - mam nową dostawę pieluch na sprzedaż
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, nie pieluchy to ja tylko z wymianki przygarniam , bo stosidło mi się taaaaaaak powiększa, że szok.
No, ale jak wymieniam za rzeczy, które mi tylko zawalają chate to biore, za kase już na razie nic
Teraz jestem w trakcie negocjacji itti bitti s limitek
Ooo powiedz mi, mam w stosidle pieluszkę, niby formowankę, ale w środku słychać taki szelest jakby był tam pul - być może rozwarstwiony - gdyby to była formowanka, chyba nic by w środku nie było nie ?
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edit:
jak dasz jakieś foto to coś więcej powiem
lilithbb
Postów 380
Data rejestracji 07.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na szczęście u syna się nie powtórzyło...
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest handmade więc foto nic nie da, zewnątrz i wewnątrz jest materiał, hmm jak będe bliżej ogarnięcia ich ( codziennie nowe dochodzą
na foteliki.info jest raporcik z najnowszych testów ADAC, może komuś ułatwią wybór
http://fotelik.in...elikow_2012,312.html
tak jakoś mi się przypomniało...