Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo robiła zdjęcia od razu po remoncie
Kasia my zamówiliśmy właśnie taka dużą szafe 2x2 m, narożnikową, ale u mnie inaczej, bo ojciec jest stolarzem i robi meble na wymiar, teraz będzie bielona ( strasznie na nią zachorowałam), a jak nam się znudzi to będzie można drewno przemalować.
U mnie mąż pomagał trochę jak Domiś był mały, a teraz to w ogóle mam labe
Gość: katrin22
HaHa to samo pomyślałam, ja choćbym ciągle sprzątała, to by tak nie było
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj skupiłam się na sprzątaniu i dopiero zaraz wezmę się za obiad - a raczej będzie obiado kolacja
Wrrr kupiłam nowego mopa i tak go schowałam,że nie mogę znaleźć
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ufff, bo już się zaczęłam nerwowo rozglądać, czy mąż przypadkiem gdzieś zza ramienia mi nie looka
hehe, otóż to
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam meza uporzadkowanego:P i na ogoł spory porzadek panuje:)), przynajmniej sie uzupełniamy:) za to WIki daje czadu z zabawkami niekiedy i lego:)wszedzie znajduje elementy.
Wiki ma w pokoju szafe 2 m i 1 m na ksiazki i zabawki - w ciagu na cała rozpietosc sciany, czasem mu zazdroszcze:)
Kali pozycz tatę:))
mam z kauflanda 6 paragonow i nic poza tym:P , nawet na łakotki nie posłałałam:( smutne to ech...
Kaski łaczmy sie:))
kali masz chyba za duze mieszkanie, skoro nie mozesz znalezc hehe, a upiekłam kuraka z biedronkwych zakupów wiec lajcik obiadowo-kolacyjny
ja wciaz czekam na blat, załuje ze mamy drewno bo co 2-3 msc musze oklejac i malowac....inaczej szlag by go trafił..
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://picasaweb...v1sRgCOmw4Zzj5YHXHQ#
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oooo widzisz Keiti78zg pierwsze zdjęcia pod względem porządku baaaaardzo mi się podoba
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
później sobie te końcowe obejrzę
Najgorsze już za Tobą, ale fajnie, że stało puste, to sobie na spokojnie robiłaś.
Tylko, jeżeli mogę takie prywatne pytanie, co z bratem? bo Ty super wykończysz, a On powie, że chce wracać
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli miasto wygrywało czy inne względy? tak z ciekawości pytam, bo rzadko się zdarza wracać z domku do mieszkania
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
takie swojskie
Ale dzisiaj mój mąż pomyśli, że mu żone podmienili
Kasia mówisz o łakotkach a ja się wściekam, bo w sklepach w których ostatnio byłam nigdzie nie ma ich
A taty nie pożyczę, zresztą on nie z tych chętnych do robienia za darmo
Ehh idę dalej gotować
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
papuga, papuga
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kali ciesze sie ze Cie zmobilizowałam, przed porodem wez sie za porzadki spokojnie - porod przyspieszysz, bo te chwile oczekiwan przed sa wkurzajace ....
ja łakotki kupiłam w 1 lepszym sklepie a mianowicie niekonkursowym Auchan:)
Nam wycene zabudowy biurka naroznego i 2 szafek wycnili w 1 pkt na 5 tys;] musze szukac kolejnych i porónywac
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie no mobilizację, miałam od rana
Tak szybko prędzej bym urodziła niż sprzątała, bo teraz to ja wszystko na raty robię
Zresztą już czuje, że przesadziłam, bo kręgosłup mnie boli, a jeszcze drożdżowe wyrasta
5 tys to masakra
Ja taką szafe co chce, pewnie w jakieś firmie zapłaciłabym z 6-8 tys, ale to wielka szafa, a nie biurka i szafeczki.