Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja oglądając śmiałam sie jak głupia
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Można to wypożyczyć?
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój mąż śmiał się jak to oglądał, a jak powiedziałam mu, że tak powinny wyglądać porody rodzinne - żona rodzi, a mąż w ramach współcierpienia podpięty do takiego sprzęciku, jakąś niewyraźną minę zrobił
Gość: polec
Kurcze, można to gdzieś zamówić. Idealny prezent dla męża na urodziny, albo pod choinkę ]:->
Hihi
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehheh chyba wszystkie myślimy podobnie
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: katrin22
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
HIHi, a Twój Mikuś też uwielbia piloty? mój jak dorwie, to ucieka z nimi, a zabrać ani podmienić MU się nie da, bo wtedy płacze strasznie.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale uwielbia słuchać muzyki z taty tel - bo tata ma dużo fajnej i mu włącza - stad taki później stan jego telefonu
Gość: size
Genialne
Fajny pomysł, brawo dla ochotników
No ciekawe, czy nasi Panowie daliby radę
W szkole rodzenia powinny być takie atrakcje --> większość z nas pewnie by się zapisała
Gość: dianek
mój stwierdził, że spoko
on poprosi znieczulenie, a po porodzie będzie miał taki kaloryfer, że wszyscy kumple będą zazdrościć
a zakwasy? oj też są jakieś przeciwbólowe na pewno
męskie podejście
Gość: dianek
swoją drogą mój M. miał po porodzie naszym zakwasy na rękach, i tak bolały go krzyże że ledwo chodził (o schylaniu się już nie mówię)
chyba ja byłam w lepszym stanie niż on
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy po 1 cc mozna rodzic sn , czy juz tylko cc?
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: quaqua
Można, a w większości przypadków niestety nawet nie dają Ci wyboru, tylko SN... Przynajmniej w Warszawie.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja rodziłam w Warszawie i chciałam cc, a oni do ostatniej chwili upierali się przy sn, mimo iż męczyłam się niemiłosiernie bo synek był duży.
Odnośnie telefonów to my z mężem mamy swoje w obudowach amortyzujących upadki i folie na wyświetlaczach, to nasze telefony dobrze się mają. Inaczej to nie wiem, szybki byłyby chyba popękane
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: quaqua
Uuuu... to pilnuj się teraz. Ciśnieniomierza nie polecę. Korzystam z wiekowego ze słuchawkami i ręczną pompką