Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: bubulina
Gospodyni na pewno ucieszy się z kwiatów.Taki miły gest,a jak cieszy
Gość: katrin22
Gratulacje !!! Niech się Córa zdrowo chowa
Mój Kubuś po planowanym CC nic nie płakał, za to dziecko koleżanki z sali (po sn) non stop płakało, więc to nie jest reguła z tym "rozchwianiem", ale na pewno takie dzieciątko jest bardziej zszokowane, bo jest nagle wyciągane z brzuszka.
U nas laktacja rozpoczęła się w 3 dobie
quaqua szybko Was wypuścili, nas po 6 dobie dopiero.
A Ty jak się czujesz po cięciu?
agasiam my też mieliśmy spotkanie z księdzem, byli nawet przyszli chrzestni, trwało to może z godzinkę
Co do zaproszenia niedoszłego chrzestnego, to powiem tak, że jak już ma zaproszenie, to niech idzie, ale z drugiej strony, On Was też wystawił i oglądanie Go na imprezie też nie będzie sprzyjało dobrej atmosferze. Omów to z mężem. Jak przebolejesz Jego widok, to niech idzie, a jak nie masz ochoty na Niego patrzeć, to niech spada
dejzi
Postów 1099
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trochę mnie nie było na forum, mały miał zapalenie płuc dwa tyg temu wylądowaliśmy w niedziele w szpitalu z ciężką dusznością i zapaleniem płuc. A zaczęło się tylko w piątek lekkim katarem, w sobotę był katar i kaszel a w niedziele taka duszność nie wiadomo z czego. Już jest ok 9 dni w szpitalu, teraz zastrzyki w domu i inhalacje. Kupiliśmy ten inhalator w Philips i jestem z niego zadowolona więc polecam
W tym C&A jak były te wyprzedaże nie wiem w styczniu chyba mieli mi zwrócić pieniądze, bo wszystkie rzeczy nie przyszły i do tej pory ich nie ma?
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dejzi zdrówka dla maluszka
Co do płatności, jeżeli płaciłaś kartą to powinny byc na koncie. Mnie sie jeszcze nie zdarzyło, żeby sami nie przesłali pieniędzy, więc nie pisałam, jednak jeżeli już dlugo czekasz, to jak najbardziej sie upomnij. Tylko sprawdź najpierw dokładnie czy oby na pewno nie masz ich juz na koncie
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kali szykuj sie , szykuj:) niebawem Twój czas:) a ja sobie nie wyobrazam niczego innego niz cc:))
jutro mam badania genetyczne z testem Pa-Pa na 8 , mam nadzieje ze wszystko prawidłowo przebiegnie
w piatek dzidzius sobie liczyl 6 cm:)
w ogole jak to jest z terminami? z miesiaczki i maszyny wychodzi mi termin na 22.wrzesnia ( ale chyba tam maja ustawione 28 cykle , a ja mam 25), a z usg obecnie juz na 14 wrzesnia, no i jak bede miec cc to zazwyczaj o tydzien wczesniej termin ustalaja.
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie bierze lekarz pod uwagę termin z pierwszego usg, ale to przez to,że miałam rozregulowaną miesiączke, zresztą Domisia urodziłam dokładnie w terminie usg
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
keiti78zgmyslę, że najpewniejszy termin porodu to ten z pierwszego USG
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od 86 do 92 ale Aga wiadomo że 1 dziecko jest malutkie i ma ubranka mniejsze niż 80 a na inne 92 będzie małe więc trudno powiedzieć
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty się nie śmiej, bo Ty masz termin po mnie
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lilithbb
Postów 380
Data rejestracji 07.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie zauważyłam żeby moje dzieci po cc były jakieś rozchwiane wręcz przeciwnie spały tylko i jadły
A my już mamy miesiąc - jak to szybko przeleciało!
A to moja Anulka dzisiaj
https://lh4.googl...oQ/s640/P3102954.JPG
lilithbb
Postów 380
Data rejestracji 07.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale słodziak
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie, śliczna malutka
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
coz zależy jakie duże jest dziecko mój ma 16 miesiecy i juz muszę kupować 98 bo 92 są na styk już a niektóre mają już za krótkie rękawy... Ale Mikołaj generalnie jest wysoki jakby miał z 2 lata
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
śliczniutka