Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i tu problem, bo się upiera, że musi mieć dwa imiona. A mąż baran jest uparty.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na szczęście drugie jest tylko w dokumentach, więc jakos to przeżyjesz
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
heheh Helenka to imie mojej tesciowej oj bylaby Happy
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja matka ma Helenka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja chcę by moje dziecko miało imię dość oryginalne, ale nie przesadnie. Nie chcę by jak pójdzie do przedszkola czy szkoły to w grupie lub w klasie miało 5 koleżanek o tych samych imionach. Dlatego imiona, które są w rankingach popularności mi odpadły
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
Gość: quaqua
Agusia przegadaj lepiej sprawę z mężem, bo tylko niepotrzebnie sobie popsujecie stosunki między sobą.
Moje dziewczynki mają tylko jedno imię na szczęście, chociaż każdy z rodziny dopytuje się o drugie.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A że będzie Mikołajkiem to już wiedzieliśmy przed poczęciem, że jak chłopczyka będziemy mieć to tylko Mikusia
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wodę Mama i ja, albo soczki takie dla dzieci. Czasem zwykłą słabą herbatę lekko osłodzoną, kakao też młody uwielbia.
Gość: katrin22
Asiu mój pije dużo mleka, ale prócz tego bobofruta bez cukru, wodę z miodem. Od paru dni mi Kubuś grymasi przy jedzeniu, mało je, dziś to tylko kaszkę zjadł, owoce i zapija mlekiem, ale kupska sadzi
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o rany posikałam sie hahaha.
Agusia, najprawdopodobniej coś Mu się śni. Może ma za duzo wrażeń w ciągu dnia i dlatego tak "kwęka"
Alina ładne imię
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia nie popełniaj mojego błędu z piciem małego, naucz go wody i wszystko co niesłodzone, dobra rada
Ja dzisiaj uśmiecham się od ucha do ucha, kuzynka w końcu przysłała mi moją wymarzoną kołyskę i do tego pościel tak cudowną,że aż ucieszyłam się. Miałam szyć na zamówienie kocyko-kołderkę, ale właśnie rezygnuje, zamówie tylko rożek, bo bez sensu
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nawet nie próbuję już z tymi słoiczkami. Skoro młody ich nie tyka to nic na siłę.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nooo, ale nie powiem miałam stresa
Teraz sama musze się zmobilizować,żeby reszte rzeczy zamówić. Własnie od godziny zbieram się za to