Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobra byle do wtorku będzie wizyta i będe rozmawiała z moim, a może jednak mały zdecyduje fiknąć
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kalisto, ja cały czas trzymam kciuki, że się zbój sam ustawi, co bys się już nie stresowała
Benasia , a smarowałaś to czymś? np. CEPANem?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzymam kciuki za fikanie. Moja w położeniu główkowym
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ehh a ja dalej walcze z ciuszkami, piore segreguje, układam ( na razie w kartoniki, puki nie ma jeszcze nowych mebli) normalnie mam takiego lenia,że ciągle to odkładam, ale chyba już czas najwyższy wszystko porobić
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ale mimo wszystko została blizna kreseczka ale z boku czoła jeste i taka bladziudka wiec nie widac prawie tylko jakby ktos wiedział to sie przypatrzy i zobaczy -a tak nikt nigdy nie zauważył.
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja lenia mam cały czas. Teraz do sprzątania się zbieram od tygodnia. Tyle co naczynia są na bieżąco chowane do zmywarki i myte, robione pranie i wykładziny odkurzane, żeby młody okruchów nie wcinał, a tak wszędzie syf z malarią. Heh i nie mogę się zebrać, żeby rzeczy poukładać.
Gość: allice
Jeżeli jest mało widoczna to może nie warto nic robić, może sama zniknie. Tak jak pisze dolly można posmarować Cepanem to naturalna maść na bazie wyciągu z cebuli (śmierdzi jak chipsy cebulowe), podobno dobrze radzi sobie też ze starymi bliznami. Ja smaruję nią bliznę po dwóch cesarkach.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kamiś zaś ma z tyłu główki wielkie czerwone znamię, jeszcze po porodzie mu zostało i nie schodzi. Kiedyś włosami zarośnie i już.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Największa syzyfowa praca ? rozwiesić pełną siatkę ( taką do prania) mikroskopijnych skarpetek. Chyba z 40 minut siedziałam na strychu
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pamiętasz jak ja się tym martwiłam ?
A najśmieszniejsze,że wczoraj moja rodzinna mówiła,że mam mały brzuch
A dzisiaj brzuch całkowicie mi opadł
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napewno będzie super
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na razie chodzę i wszystkim jęcze,żeby się ruszali
Mężowi truje o remont - chociaż wiem,że stara się, ale przez jego cholerny grafik ciężko mu ( całe szczęście kolega z pracy zamieni z nim się w przyszłym tygodniu i będzie miał kilka dni wolnego)
Ojcu jęcze o szafe, chociaż zostały tylko drzwi do zrobienia.
Kuzynce jęczałam o kołyske, ale całe szczęście już nie musze
Dzisiaj kupiłam karuzele do łóżeczka, wczoraj większość brakujących i chyba jutro do kauflanda podjedziemy po resztę.
Wszystko pakuje do takich ozdobnych kartonów, ale ważne by było gotowe, a przełożyć do komody to może nawet mąż, czy siostra moja.
Nawet już całe "pogotowie porodowe" uruchomione i wrazie czego kilka opcji w razie czego dla Dominika jest.
ale i tak ogólnie mam stan jęcząco - depresyjny
Gość: size
Taki standardowy znaczy
Spoko, będzie dobrze, ale rzeczywiście popakuj co trzeba, bo Maleństwo chyba wcześniej Was powita
W zasadzie to wszystko masz
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jutro siostra zabiera Domiśka, mąż ma nockę to ja będę pakowała się. No i jeszcze muszę trochę rzeczy poprać, no może więcej niż trochę