Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przepraszam Cię Agasiam, ale jak widzę plastykowe koła i to jeszcze w tej cenie to z krzesła spadam - tylko nie wiem czy ze smiechu czy ze zdziwienia. Ponad 200zł za takie koła???
Jeżeli macie rowerek biegowy to ja bym tego nie kupowała, bo i po co- a jak się okaże, że będzie służył do pchania przez dziecko, to tym bardziej wyrzucicie pieniądze w błoto.
Juz duzo bardziej mi sie podobają te Puky co Ci Dianek pokazała, widać że solidniejsze
Jak bardzo się upierasz to kupcie 4-kołowy malutki, ale ja bym przeczekała mają biegowy.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przynajmniej przy recyklingu nie będzie wątpliwości do którego kontenera wrzucić.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My daliśmy taki chrześniakowi na roczek i są baaardzo zadowoleni, mały zasuwa w nim już półtora roku, a rowerek nadal jak nowy
Gość: rachel
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na allegro możesz kupić taką masę w wiaderkach np. białą. W markecie dokupić barwniki. Masz przynajmniej pewność, że jest ok. Ja miałam ochotę sama robić tort na roczek, a w końcu kupiliśmy w Auchan i powiem szczerze - tort był pycha.
Gość: agasiam
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rachel
Ja chciałabym jakiś fikuśny i zastanawiam się jak to kształtuje sie cenowo i smakowo. Moja kuzynka kiedyś robiła w cukierni fajny tort ale w środku sam biszkopt i krem . Chciałabym fajny w środku i fajny na zwenątrz...
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja chyba też
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla 1,5 dziecka? Koleżanki córka uczyła się na hulajnodze ale jak miała 3 latka. Mój dopiero obczaił co i jak z jeździkiem i tak jeździ w przód i w tył. A na skoczku kręci się w kółko bo jest za lekki i nie sięga jeszcze do podłogi. tzn.sięga ale na paluszkach więc trudno jest się odbić.
dianek fajne te rowerki ale cena
wyznaje zasadę że zabawka do 150 zł ok ,powyżej staram się kupić używaną. strasznie to wszystko drogie niby duzy wybór ale jak się szuka to wszystko podobne. chyba zostawię wybór cioci niech sama zdecyduje przecież to tylko zabawka.Nie lubię takich sytuacji-robię prezent ale ty sobie go wybierz-a gdzie element niespodzianki, zaskoczenia.EEEEEE
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do aut na akumulator, agusia one są za duże moim zdaniem dla takich maluchów. My jak Domiś miał koło 1,5 - 2 lata mieliśmy takiego mini quada, a dopiero jak miał z 4 lata to dostał normalne autko na akumulator i pewnie jeszcze w nim pojeździ latem, a już duży jest
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam ale tylko raz składaliśmy bo jest w kartonie bo synek był malutki ale teraz na wiosnę pewnie bedzie juz w użyciu - z tego co pamietam jak go rozłożyliśmy to fajny, dosyć mocny nie jakiś taki cienki plastik który się połamie tylko właśnie widać że taki lepszy trwalszy,dobrze się prowadzi - generalnie wydaje mi się że dobra inwestycja w porównaniu do takich marketowych tych taniutkich (wiem bo znajomi mieli i plastik był cieńki, a tam gdzie piankę mieli to się ścierała)...
Mamy chyba taki jak ten:
https://www.googl...259.html%3B400%3B426
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: dianek
a za 40min po młodego muszę lecieć
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek
kalisto1986
Postów 7986