Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Właśnie, najlepiej zabrać dziecię do sklepu, obejrzeć rowerki i przymierzyć dziecko na rowerku
a potem kupić na necie
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: ewachem
ja poleciłabym jednak firmowy sprawdzony Hamax. Uzywamy i u nas spisuje sie rewelacyjnie
Gość: quaqua
Gość: dianek
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko ciekawe czy młody będzie chciał nosić kask -bo jak kilka razy probowałam przymierzać mu to tylko na chwilkę mogłam...
Poza tym nie wiem na jaki się zdecydować kask -napewno musi mieć regulację... Tylko na co zwracać jeszcze uwagę - bo wybór jest duży...
I czy ktoś oglądał może te kaski rowerowe co były w gazetce Kaufland w zeszły tydzień - widziałam je na żywo i chyba fajne aczkolwiek jeszcze nie jestem obeznana w tym temacie
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do fotelików rowerowych mi one nie przypadły do gustu boję się jeździć z młodym no ale to może dla tego że moje dziecko nie potrafi 5 minut na tyłku usiedzieć
Pewnie zanim zacznie chodzić sam po domku jeszcze minie bo trochę ciężki jest ale i tak mały sukces mamy
Jak już piszę to się pochwalę a co tam
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czapeczka cienka pod kask bawełniana zakrywajaca uszy taka elastyczna moim zdaniem powinna zawsze byc nawet i latem, jezdzac wytwarzamy spora predkosc, nawet jak jest sloneczna pogoda i przy wrazliwych uszach dziecka mozna szybko załapac infekcje,
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ile twój synuś ma?
A co do czapeczki to właśnie mi się wydaje że przy takiej wiosennej pogodzie gdzie czasem nie jest tak ciepło i przy jeździe gdzie wieje od aut to chyba można taką cienka -ale moze niech ktoś się jeszcze wypowie kto jeździ z dzieckiem bo ja dopiero mam zamiar
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
ważne żeby przylegała dobrze do głowy i była cienka
na chłodniejsze dni możesz mu założyć polarową nawet
są takie specjalne czapki pod kaski (rowerowe, narciarskie, wspinaczkowe itp), również z windstoperem (oddychają, ale nie przepuszczają wiatru) - coś w tym stylu: http://climbrock....-children-black.html (rzuć sobie okiem na kształt)
w zwykłej czapce, która ma zawinięcie materiału może mu być niewygodnie - ale to już sami zobaczycie
Monia, gratulujemy sukcesów
mnie to wykańcza nerwowo bo już widzę jak glebe zalicza i wybija wszystkie zęby jakie ma - ale on absolutnie nie ma zamiaru się przewracać
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurczę ja nie zakładałam, ale w lato, a na wiosnę hmmmmmm może faktycznie chusteczkę na uszy tylko miał, cieniutką. W zasadzie to zależy też od kasku, ale one są w zasadzie lekkie i przewiewne, bo na nartach to mi kazali bez żadnej czapki...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeździło się kiedyś, jeździło, kondycję miało i w ogóle nie to co teraz... Czas to zmienić zwłaszcza że wiosna idzie
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie ale mi chodzi teraz na wiosnę, za ciepło nie bedzie i nie mogę małego bez niczego...
A co mam brac pod uwagę kupując kask?
Bo droższe widziałam są z motywem disney ale czy lepsze?
Chyba nie...
Ten co oglądałam w kauflandzie koszt 50zł chyba był w miare ale ekspertem nie jestem wiec was pytam
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie bój żaby z dnia na dzień ci pójdzie, nawet nie będziesz wiedziała kiedy. Potem zacznie się wspinać, sprawdzać granice swoich możliwości, a ty będziesz myślała co to dziecko może w tej małej główce jeszcze wykombinować
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: rachel
Gość: katrin22
rachel daj spokój z postem