Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: dianek
a jak tylko robal do nas dotrze to oczywiście dam znać, czy faktycznie taki fajny jak o nim mówią (mamy w okolicy trochę wertepów, sprawdzimy, czy nie ma problemów z wjeżdżaniem na niższe krawężniki, jeżdżeniem po żwirku itp)
tylko niech ten śnieg jeszcze stopnieje....
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zofia nie wystawia faktury. Zanim dostaniesz znieczulenie dają ci do podpisania papier o dobrowolnej darowiźnie w wysokości 600zł na rzecz szpitala. Więc oni nie wymuszają opłaty, tylko ty dobrowolnie się na nią zgadzasz, co trochę jest nie fair bo w bólu porodowym każda kobieta podpisze wszystko co jej podsuną.
Ja jeszcze myślałam o szpitalu na Inflackiej, ze względu na dobry dojazd i darmowe znieczulenie. Do Zofii trudno się dostać, duże obłożenie, ale warto, szpital ma nowe sale, nowy budynek z położnictwem, salki w których się leży też fajne i przytulne.
Boli mnie, że teraz termin mam w wakacje, a to poród mi wypada jak raz na dolnym śląsku. Pozostaje mi więc szpital Latawiec...
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieki
tylko nie wiem jak z terminami będzie, bo jest nieźle obłożony
jak coś to go można spotkać na pewno jeszcze w rydygierze (ale chyba tylko na oddziale) i chyba gdzieś całkiem prywatne - ale gdzie to już nie wiem
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dziś w sklepie dzieciecym widzialam takie w miarę -ale nie były to jakieś takie wypasione typowo jak w sklepach rowerowych firmówki czy coś...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam rozpierdziel w domu, w łazience coś w rodzaju remontu, pokoje zamieniamy funkcjonalnie, pełno wiercenia i buuu nie chce mi się nic.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.google...374.html%3B620%3B429
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
17 strona http://www.okazju...8-03-2013,15130.html
ona jest dwustronna- jedna strona niebieska z białymi żeglarskimi napisami, a druga strona biała z niebieskimi napisami- także mogłaby być
Benasia, wydaje mi się, że będzie problem z zamontowaniem fotelik, bo jest za krótka rama
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie jest zła,ale nie do końca pasuje do mojej wizji
Będe szukała, a jak nic nie znajde to na all zamówie na próbe, zawsze można odesłać
Gość: size
Dzięki dolly. Ja zawsze o Decathlonie zapominam, a w sumie mamy dwa niedaleko, więc z pewnością tam zajrzymy oblukać.
Te kółeczka też wydają mi się malutkie.
Popatrzyłam w necie, gdzie mamy Puky i okazuje się, ze chyba z 10 sklepów w pobliżu - nie jest źle.
Jeszcze oglądałam rowerki z Krossa, ale nie mam przekonania.
Pojeździmy zatem i dobierzemy na miarę
...
W każdym razie dziękuję
Gość: katrin22
https://www.faceb...p;type=3&theater
jutro fajna promocja
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0