Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: prodiament
Poczytałam sobie wczoraj - to dla kobiet, które chcą mieć poród "domowy", ale boją się, że coś może w domu pójść nie tak. Rzeczywiście - to tylko dla kobiet, u których ciąża jest idealnie zdrowa i nie przewidują żadnych problemów podczas porodu, dlatego trzeba spełnić szereg wymagań. Czytałam jednak podzielone opinie - z uwagi na to, że stawiają tam na poród jak najbardziej naturalny, nie podłączają matki do aparatury, nie kontrolują tętna dziecka, itp. W razie, gdyby coś się zaczęło dziać niedobrego, jest mało czasu, żeby przewieźć kobietę na ich zwykły oddział porodowy i zorientować się, jakie podjąć kroki dla ratowania Maluszka.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Właśnie wczoraj wieczorem przeglądałam informacje na stronie tego szpitala
http://www.rmf24....m-i-rmf24,nId,768751
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie mam tego problemu, bo tam gdzie chce rodzić jest bezpłatne
Mieszkam na Woli, ale pod względem bliskości, szpitala raczej nie będę wybierać, wolę pojechać dalej do jakiegoś polecanego
W którym tc ocenili Ci na Karowej, że z powodu swojej budowy nie możesz rodzić siłami natury? - robił to ginekolog prowadzący Twoją ciążę?
Swoją ciążę prowadzę u dr Sierawskiego, w LUX MED - bardzo sympatyczny, ale nie pracuje w żadnym szpitalu w Warszawie - ma dyżury tylko w szpitalu w Nowym Dworze Mazowieckim.
Oj, to już chyba było Ci ciężko przy porodzie, wydać na świat taki słodki ciężar?
Mogłabyś mi podrzucić linki do tych relacji?
Hmmm... a może specjalnie nie wystawiają faktur, żeby nie można się było przyczepić?
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na forum też są historie narodzin dzieci forumowych i jest kilka opisów z zośki.
A tak nie pamietam gdzie dokładnie jeszcze czytałam
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z tym nfz to nie takie proste... ja dostałam rachunek za poród rodzinny (nielegalnie pobrana opłata) i nie mogłam się doprosić o zwrot...
Gość: quaqua
Jak masz zaufanie do swojego doktora to zapraszam do NDM
W sumie z Woli faktycznie masz "wszędzie" blisko, więc pytaj dalej
Gość: allice
Ale się uśmiałam i to z samej siebie...
Jakiś czas temu wygrałam fotelik rowerowy hamax i do nagrody dołożone było "coś" Jakiś kawałek materiału w kształcie rękawa. Głowiłam się co to może być i do czego to służy. W końcu zakwalifikowałam to jako jakąś niewydarzoną ściereczkę bo nie dość, że w dziwnym kształcie to jeszcze z jakiegoś takiego dziwnego materiału. Aż teraz wchodzę i oglądam te buffy i mnie oświeciło. Juz wiem że to nie ścierka
Na NDM mimo wszystko się nie zdecyduję - pytałam wczoraj na wizycie, które szpitale doktor poleca i o swoim nie wspomniał
Moja Malutka już się ułożyła głową w dół i mam nadzieję, że nie przyjdzie Jej na myśl, aby się przekręcać przez te ostatnie 8 tygodni do terminu
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
efelinkaaa, a gdzie rodziłaś? - porody rodzinne są już chyba niemal wszedzie bezpłatne
Gość: katrin22
http://www.kaufla..._37_00,A_37_370,#top
Przyjrzałam się, nie podoba mi się, nie można skręcić, bo kierownicza sztywna.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: dianek
wszystko zależy od wzrostu dziecka i jego rozwoju ruchowego (sa 2,5 latki które mają problemy z równowagą bo np w ogóle późno zaczęły chodzić i na dwukołowy rowerek biegowy się nie nadają, więc śmigają na takim wutshu
i jak coś to dużo używanek się na all pojawia w fajniutkich cenach