Konkursowiczki w ciąży

Gość: quaqua

#5630738 Napisano: 09.04.2013 07:04:34
Ja polecam koszule MUZZY np. http://allegro.pl...a-l-i3159639169.html Bawełna jest gruba, mięsista, nic się z nią nie dzieje. Ten krój sprawdza się bardzo dobrze do karmienia, a wygląda się naprawdę zgrabnie.
0 0

Gość: prodiament

#5630794 Napisano: 09.04.2013 10:00:39
Dzięki za porady emotka Widzę, że jednak zdania podzielone co do koszul z guziczkami a tych rozsuwanych. O "cycomyku" (w najmniej wskazanych momentach) nie pomyślałam, ale ja mam biust raczej z tych malutkich, nawet nie musiałam kupować innego rozmiaru stanika podczas ciąży, tylko wyjęłam wkładki push-up z moich 75A i 70B, więc może nie byłoby ryzyka emotka Aczkolwiek nie wiem, jak mi się zmieni, jak już będę miała pokarm.
0 0

monika1985monik

#5630797 Napisano: 09.04.2013 10:09:09
Co do koszul ja pamiętam jak przy 1 porodzie kupiłam taką super która mega mi się podobała i miała takie male naciecia na dole i moim zdaniem była super bo raz 2 i cyc na wierzchu w praktyce koszula cały czas się rozchodziła i całe cycusie były na wierzchu bryyyyy ale byłam wściekła emotka
0 0

Gość: prodiament

#5630804 Napisano: 09.04.2013 10:17:07
monika1985monik napisał(a):

Co do koszul ja pamiętam jak przy 1 porodzie kupiłam taką super która mega mi się podobała i miała takie male naciecia na dole i moim zdaniem była super bo raz 2 i cyc na wierzchu w praktyce koszula cały czas się rozchodziła i całe cycusie były na wierzchu bryyyyy ale byłam wściekła emotka

Czyli "mleczarnia" w nieustajacej gotowości emotka To Maluszek musi się wtedy cieszyć, jak widzi mamę błyskającą cycami na okrągło, hihi emotka
0 0

monika1985monik

#5630806 Napisano: 09.04.2013 10:19:35
prodiament napisał(a):

Czyli "mleczarnia" w nieustajacej gotowości emotka To Maluszek musi się wtedy cieszyć, jak widzi mamę błyskającą cycami na okrągło, hihi emotka

No nie tylko maluszek emotka bo panowie odwiedzający inną sąsiadkę w sali też emotka a mamie dziwnie wstyd szczególnie przy 1 dziecku emotka
0 0

kalisto1986

#5630809 Napisano: 09.04.2013 10:22:33
prodiament wiesz ja przed pierwszą ciążą też byłam deska emotka w ciąży nie wiele się zmieniło, ale zaraz po tooo zmieniłam staniki na 2-3 rozmiary większe i jak przestałam karmić wcale dużo nie spadły emotka

monika własnie o to mi chodzi w tych koszulak, brrr aż ciarki mam na samą myśl emotka
0 0

agusia147

#5630819 Napisano: 09.04.2013 10:33:17
Któraś z dziewczyn pokazywała takie koszule: http://allegro.pl...-m-i3094719960.html, a dla mnie te guziczki to była jakaś masakra. W pewnym momencie same się rozpinały. Lepsze są koszule z jednym rządkiem guziczków na dekolcie.
0 0

Gość: minia

#5630844 Napisano: 09.04.2013 11:04:32
agusia147 napisał(a):

dolly napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

minia napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

minia bo może bardziej zaszkodzić niż pomóc emotka

czemu tak uwazaz - czy cos sie działo po jego zastosowaniu?

Ale o co chodzi? emotka

Pewnie o to, że Minia podajeemotka
Jak jesteś pewna, że chcesz znać możliwe reakcje to poszperaj w necie i poczytaj. Niektóre mamy zachwycone działaniem, niektóre nie. Jak masz przepisany i podajesz, a nie wiesz co robić, to zadaj pytanie lekarzowi z tej strony http://dziecko24.pl/ może potwierdzą, a może zaprzeczą. Beniaminowa i ja powiedziałyśmy swoje zdanie, Agusia147 napisała, ze podawała...

Nam przepisała moja ciotka pediatra, a ja jej ufam, zwłaszcza, że ciotka ma córkę dwa lata starszą od Kamilka i ją też tym leczyła.

Dziekuje za opinie- na frum jest fakt dużo o tym inforamacji ale lepiej na zywo zapytac emotka Ja podaje trzeci dziec i widze poprawę. Ale przedostatniej nocy strasznie kaslała Kamilka wiec stad moje obawy
0 0

dolly

#5630852 Napisano: 09.04.2013 11:09:39
Minia, zdrówka dla maluszka.
A ja zła jestem, bo Agusia wczoraj pokazała ten link z zabawkami, kilka dodałam do koszyka a teraz wchodze i wykupione wrrrrrrrr
Kalisto, daj znać jak po USG
0 0

malutka456

#5630854 Napisano: 09.04.2013 11:11:47

prodiament napisał(a):

No nie tylko maluszek emotka bo panowie odwiedzający inną sąsiadkę w sali też emotka a mamie dziwnie wstyd szczególnie przy 1 dziecku emotka

jak Was czytam to od razu przypomina mi sie moja ulubiona byla pacjentka, ktora pewnego dnia szla przez korytarz pelen odwiedzajacych i gdy zaczela do mnie machac reka i krzyczec "dzien dobry pani Izo" biust wyskoczyl zza koszuli i falowal niczym fale na wzburzonym morzu emotka emotka dlatego zaopatrzylam sie w koszulki z bawelny na guziczki emotka emotka mina odwiedzajacych - bezcenna emotka
0 0

izoldaaa6

#5630874 Napisano: 09.04.2013 11:29:39
hej dziewczyny, słuchajcie mam do sprzedania dużo ciuszków dla małej damy od urodzenia do 4 lat, na wiosnę lato emotka ubranka są w stanie idealnym, niektóre w ogóle nie noszone - jakby ktoś był zainteresowany piszcie pw to dam linki do zdjęć emotka
0 0

benasia

#5630884 Napisano: 09.04.2013 11:41:26
ja miałam koszulę z kilkoma guziczkami na środku - właśnie przez to że te bokiem otwierane czy inaczej wydawało mi się że cycki wyskoczą i u mnie na szczeście nie było nigdy takiej sytuacji przy mojej normalnej koszuli emotka
0 0

Gość: dianek

#5630945 Napisano: 09.04.2013 13:07:30
paputki skórzane po 30zł w lydialand.pl są jakby ktoś szukał
0 0

agusia147

#5631068 Napisano: 09.04.2013 14:28:16
dolly napisał(a):

Minia, zdrówka dla maluszka.
A ja zła jestem, bo Agusia wczoraj pokazała ten link z zabawkami, kilka dodałam do koszyka a teraz wchodze i wykupione wrrrrrrrr
Kalisto, daj znać jak po USG

A byly super i mega tanie niektóre. Teraz już ochhłapy zostały.
0 0

kalisto1986

#5631088 Napisano: 09.04.2013 14:43:14
malutka dobre emotka

Ja kupiłam dzisiaj fajną koszule, zwykła - nieciążowa na ramiączkach, do tego szlafrok krótki, te do karmienia spakuje, ale już wiem,że ta co dzisiaj kupiłam fajniejsza emotka

A usg ... znowu nie chciał mi zrobić, ale nie popuściłam, tylko przyłożył mi głowice i okazało się,że mały obrócił się emotka nawet lekarz miał zdziwioną minę - ale powiedziałam,że synuś już w brzuszku słucha się emotka
Usg szczegółowe w piatek, o ile jak to powiedział lekarz jeszcze będzie komu robić usg emotka rozwarcie wewnętrzne na 1 cm, więc jest dobrze emotka
0 0

agusia147

#5631094 Napisano: 09.04.2013 14:47:04
kalisto1986 napisał(a):

malutka dobre emotka

Ja kupiłam dzisiaj fajną koszule, zwykła - nieciążowa na ramiączkach, do tego szlafrok krótki, te do karmienia spakuje, ale już wiem,że ta co dzisiaj kupiłam fajniejsza emotka

A usg ... znowu nie chciał mi zrobić, ale nie popuściłam, tylko przyłożył mi głowice i okazało się,że mały obrócił się emotka nawet lekarz miał zdziwioną minę - ale powiedziałam,że synuś już w brzuszku słucha się emotka
Usg szczegółowe w piatek, o ile jak to powiedział lekarz jeszcze będzie komu robić usg emotka rozwarcie wewnętrzne na 1 cm, więc jest dobrze emotka

No to super! Wiedziałam, że się obróci emotka
0 0

kalisto1986

#5631101 Napisano: 09.04.2013 14:52:17
noo strasznie się ciesze, aż lekarz się śmiał jak skakałam,że mogę rodzić emotka
0 0

malutka456

#5631103 Napisano: 09.04.2013 14:53:17
kalisto1986 napisał(a):

malutka dobre emotka

cuda sie zdarzaja emotka ja dzis w nocy myslalam, ze pojade na porodowke, ale mloda wysluchala mych prosb emotka niech poczeka do 15 lub 22 emotka dzis jest ok, ale wczoraj ewidentnie macica i mloda zaczely wspolpracowac emotka jedziemy dzis zamowic w koncu wozek emotka
0 0

Gość: minia

#5631104 Napisano: 09.04.2013 14:54:42
Odnosnie koszlek
Ja kupiła zwykłą bawełniana koszulkę z rozpinanymi guziczkami. Wygodna, niedroga i ładniutka bo różowa ze słonikiem emotka
0 0

agusia147

#5631106 Napisano: 09.04.2013 14:57:13
malutka456 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

malutka dobre emotka

cuda sie zdarzaja emotka ja dzis w nocy myslalam, ze pojade na porodowke, ale mloda wysluchala mych prosb emotka niech poczeka do 15 lub 22 emotka dzis jest ok, ale wczoraj ewidentnie macica i mloda zaczely wspolpracowac emotka jedziemy dzis zamowic w koncu wozek emotka

Hehe u ciebie to już najwyższa pora emotka Ja się zastanawiam nad wózkiem rok po roku.
0 0