Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: prodiament
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zależy jak duży maluch. My zużyliśmy może z 2 opakowania, a potem już był rozmiar 2.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"http://www.w3.org...strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title></title>
</head>
<body>
<pre xml:space="preserve"></pre>
</body>
</html>
nie kupuj w tym rozmiarze tak dużo
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
emotka
Postów 214
Data rejestracji 14.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też jeden stres mniej... Przyszły dziś dokumenty z Agencji Celnej, że mam wózek, fotelik samochodowy i leżaczek do odbioru.
Bałam się, przez tą groźbę przedwczesnego porodu, że zamówiona część wyprawki nie dopłynie na czas, i nie będziemy mieli fotelika, żeby przywieźć małą ze szpitala...
Na szczęście wygląda na to, że leki na powstrzymanie działają. A jakby co, to wózek i nosidełko już są w Polsce, a i mebelki złożone i dziecięcy kącik od soboty gotowe... Teraz przeraża mnie wizja wyprasowania tony maleńkich ciuszków... Prasowanie, to nie jest moje ulubione zajęcie...
Córcia chyba raczej z tych maleńkich będzie - na usg w 31 tc miała tylko 1289 g
emotka
Postów 214
Data rejestracji 14.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale i tak "1" kupiłam narazie 1 opakowanie 78szt. Więcej nie kupie, bo wszystkim moim znajomym, które kupiły 2 opakowania 1 zostało. W razie czego sklep blisko...
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No pędzEM, lecEM ile fabryka dała, by przeczytać te radosną nowinę
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emotka ja też nie przepadam za prasowaniem, ale jedynym wyjątkiem są właśnie dziecięce ciuszki... Takie maleńkie jakoś tak zawsze miło mi się prasuje
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wagi jeszcze nie znam, ale patrząc na brzuch to raczej mały synuś nie będzie
W ogóle wcześniej mój podchodził do tematu wielorazówek tak średnio, ale co przychodziły nowe, coraz ładniejsze wzory to widziałam,że patrzy, no ale dalej kręcił nosem.
Dzisiaj kręci się po domu i nagle " spakujesz mi kilka pieluszek, bo koleżanka z kadr chciała zobaczyć? " , no i wyszło,że chodzi o opowiada o nich
kalisto1986 - gratuluję akrobatycznego dzieciątka, może będzie lubiło taniec jazzowy i już ćwiczy
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie prasuj
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po starszym bracie już trenuje break dance, żeby go doścignąć
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha, bidulka. w anglii tak własnie sie pobudza dzieciaczki w brzuszkach jak sie za bardzo roleniwiają. Jakby CI ktoś na dupsko lody połozył tez bys skakała
hihihihi, o tak, na pewno bym skakała
Gość: katrin22
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Heh to ja dziś miałam napad na Wieśmaka...
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane