Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ostatnio po całej nocy prawie pieluszka była pusta, i przy ubieraniu go rano stwierdziłam że go posadzę i dopiero zrobił duuużooo siku - byłam bardzo dumna
Ale w nocy to u nas jeszcze nie taka prosta sprawa bo mały pije około pólnocy mleczko bo inaczej by wcale nie ruszyl...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: size
Mąż spod znaku Byka to fantastyczna sprawa
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size mówisz że tak?
na dokładkę synek skorpik
Niezła z nas trójka charakterków
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: size
Zdecydowanie
Bliźniaka mam chrześniaka i jest super - bardzo żywotny, przedsiębiorczy i ruchliwy
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14162
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: bubulina
Dwójka moich dzieci to Barany
Gość: prodiament
Gość: allice
Gość: rachel
Dzięki Wam za rady dotyczące nocnikowania, podjęłam decyzję kupuje nocnik:)) tylko jeszcze nie wiem jaki ale w weekend koniecznie musze podjąc decyzje i pomału pokazać jej w ogóle co to jest:)) Widzę że mała się interesuje tym że chodzimy do toalety i mówie jej że robimy tam siusiu:)) Kupe robi o stałych porach niestyty póki co na leżąco wiec tu moze byc problem ale jak pokazuje jej (o zgrozo) jak robi się kupe to fajnie się wysila:)) może się uda:))
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas mix panna, lew i bliźniaki
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dolly mówisz łagodna? Moj synek bedzie miał półtora roku teraz i już potrafi się denerwować i okazywać złość jak coś nie dam i nie pozwalę, a mąż i ja też mamy charakterki - ja to bym chciała wszystko po swojemu, on po swojemu, ja czesto mam przedsiebiorczy charakter on tez ale raczej tak żeby samemu coś zrobic, ale i tak sądzę że udana z nas trójka mimo że każde z nas inne i każde ma coś za uszami
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lubię mężczyzn spod znaku raka- owijam ich wokół swojego paluszka raz- dwa