Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: size
W sensie bezproblemowego porodu, zdrowego Maluszka, zdrowej Mamy
Domisiowi ta mała trauma pewnie niedługo minie - o ile już nie zapomniał
Ps. Bartosz czy Bartłomiej? Mój chrześniak to Bartosz
To zdawaj nam Kochana, w miarę możliwości, relacje z początków
Cieszcie się sobą, wreszcie w komplecie wytęsknionym.
Pozdrawiam Was
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Juniorek z wyglądu i charakteru jest wypisz wymaluj Domiś, pięknie je, śpi, już ładnie zaczyna się regulować, oby tak zostało
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słodziak kochany
U nas też nie wpuszczają dzieci do siódmego roku życia w ogóle na oddział. Jak któraś z dziewczyn chciała zobaczyć się z dzieckiem musiała wyjść na klatkę schodową albo do bufetu.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez chciałam zobaczyć malutkiego ale nie wiem czy cię mam w znajomych na fb bo chyba nie
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A my chyba dzisiaj pójdziemy na pierwszy spacerek, pogoda ładna, dzwoniłam do położnej, która potwierdziła,że możemy - jedynie kazała czas dostosować do moich sił
Umówiliśmy się z nią na poniedziałek na wizyte, tylko nie mogę dodzwonić się do mojej przychodni,żeby zrezygnować z położnej rejonowej
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My ostatnim razem rezygnowaliśmy, a i tak zwaliła nam się na łeb z "niezapowiedzianą wizytą".
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skarb888
Postów 860
Data rejestracji 05.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie muszą - ja zrezygnowałam z tych wizyt i nikt mnie nie nachodził.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno nie muszą, ale u nas w mieście stwierdzili, że sobie przyjdą rutynowo sprawdzić jakie warunki zapewniamy dziecku.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: prodiament
a co jest nie tak z tymi wizytami położnej? - bo ja nawet się w tym temacie jeszcze nie orientowałam
Gość: katrin22
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: quaqua
Ponoć różnie bywa, zależy na jaką położną trafisz. Może być bardzo pomocna, a może sprawić, że poczujesz się jak najgorsza matka pod słońcem.
O wiem, może być gorsza niż teściowa
Do nas przy pierwszej córci przyszła sensowna babeczka, nic na siłę, pogadaliśmy trochę głównie o szczpieniach, wypiliśmy herbatę, zostawiła do siebie bezpośredni nr telefonu i poszła. Ja naprawdę miałam poczucie, że mogę się zwrócić w każdej chwili do niej i choć nie ze wszystkim się zgadzałam z nią to nie miałam poczucia, że ona uważa, że jej zdanie jest jedynie słuszne. Teraz przy drugiej córze nie przyszła w ogóle, bo nie potrzebowaliśmy. Zawsze zagada do nas w poczekalni przed szczepieniem, czy ważeniem, więc kontakt i tak mamy.
Myślę, że jako początkująca Mama warto zgodzić się na tą wizytę, tylko podejść do niej z dużą dozą asertywności na wszelki wypadek.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane