Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też zgłaszałam, a i tak przylazła po tym jak mąż był z młodym na szczepieniu i obaj poszli w brudnym ubraniu (młody męża zafajdał mlekiem i siebie też). Nie wiem co sobie pomyślała, czy my jakąś patologię mamy czy jak? Ale tak czy siak nie lubię jak ktoś się natrętnie wciska w nasze życie i próbuje ingerować. I u nas też nie dało się wybrać położnej. Tylko przyszła ta, co miała wolny termin.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już nie ma rejonizacji, dlatego, gdybym nie wybrała innej to z mojej przychodni położna jechałaby z innej miejscowości około godzine od nas, bo tam należymy.
Moja położna też jeździ na wioski i to nie te blisko. Dlatego jeśli ktoś chce to warto poszukać choćby w necie
Do dziewczyn, które pytały sie o wełniane gatki, właśnie przetestowałam krótkie - bez lanolinowania chciałam zrobić im ostry test, tetra bambusowa kokosi + gatki wytrzymały 4 godziny, a dałby ten zestaw radę dużo dłużej, tylko nie chciałam małego dłużej trzymać. Długim gacią zrobie chrzest bojowy na noc, zobaczymy czy wytrzymają
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: buskowianka
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ivisia
ja odkąd się tylko dowiedziałam o ciąży to dostałam zwolnienie, z tym że w dniu potwierdzenia ciąży u lekarza od razu wylądowałam w szpitalu, potem jeszcze 2 x leżakowałam na patologii ciąży i już do końca będę na zwolnieniu.
ale uwaga: jakiś tydzień po 2. wyjściu ze szpitala miałam kontrolę z ZUSu!! A myślałam że ciężarówek nie kontrolują
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co innego jak np kontrola w zakładzie pracy spotkała osobe na zwolnieniu mimo,że przyszła w odwiedziny tylko
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
pieniążki z czynszu idą na remonty, bieżące opłaty itp
jeśli była jakaś awaria, podwyżka, której nie uwzględniono wcześniej - można ją robić na cały rok, tylko trzeba wszystko dokładnie udokumentować
nam tak zrobili w tym roku, tylko w drugą stronę - mamy sporą nadpłatę
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No a my mamy w związku z powyższym niedopłatę. Miałam nadzieję, że ktoś mi powie, że nie można wstecz wprowadzać tego typu zmian... Płacimy jakieś fundusze remontowe i inne cenzurarele. W niedzielę nas dopadła powódź garażu, woda do połowy łydki... Wkurza mnie to
Gość: quaqua
Nie mam pojęcia, czy tak można, wydaje się to trochę nie w porządku. U mnie w podobnym przypadku (potrzeba nagłego remontu dachu) wspólnota podjęła decyzję o wzięciu kredytu na realizację tego. Fundusz remontowy wzrósł wtedy trochę, ale to była podwyżka o 30 zł bodajże, no i nie wstecz. Ile to kasy się Wam przez prawie pół roku zbierze z tej podwyżki!
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No 500zł ponad jak w pysk trzelił... Przed wakacjami boli jak nie wiem... Na razie nie dam bo nie mam. Mamy sytuację taką, że wspólnota ma 20 mieszkań, z czego 5 największych właścicielem jest developer, który wynajmuje mieszkania... Głosy liczą się powierzchniowo, a nie że 1 głos 1 właściciel i w taki sposób wszystkie uchwały wspólnoty przechodzą, bo nas, którym na czymkolwiek zależy jest 5 osób... Reszta ma wszystko gdzieś.
Nie straci, nie straci
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No chyba tak zrobimy... Tak czy inaczej wnerwiające to jest ;(