Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
brylka
Postów 249
Data rejestracji 16.11.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nowy konkurs na bebilonie
jeśli ktoś zaloguje się z mojego polecenia to wielkie dzięki
Gość: katrin22
A mój lubi: kanapki z masełkiem, pomidorkiem, szczypiorkiem, wędliną, serek wiejski, ROSÓŁ- zawsze i wszędzie, naleśniczki uwielbia. Zup warzywnych ostatnio nie lubi, ale nie wciskam na siłę, jak nie chce obiadu, to daję kanapkę, potem popija mlekiem i idziemy się bawić. A z owoców to lubi wszystko co kwaśne, pomidora potrafi zjeść sporo, ale już pomidorówki nie lubi. Wczoraj ugotowałam kompot z rabarbaru (niesłodzony, bo ja nic nie słodzę, jak ktoś chce, to sobie w szklaneczce słodzi) i dałam Kubusiowi taki kwaśny i wytrąbił całą butlę
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A kanapek jako chlebka nie lubi za bardzo woli zjeśc z niego serek, albo samą kiełbaskę lub samego pomidorka
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
OO mój pierogi lubi, zwłaszcza ruskie
Tylko ja nie robię pierogów (bo nie mam cierpliwości i każdy ma inny kształt
Zrób Beniowi leniwe pierogi, ja robię tak:
- ser biały półtłusty (ok pół kg)
- 2 łyżki mąki ziemniaczanej
- podduszona cebulka
- sól i pieprz do smaku
- jajko
Wszystko wyrabiam mikserem albo ręcznie, dwoma łyżkami wyrabiam kluchy, wrzucam na wrzątek, jak wypłynie to po chwili wyciągam, polewam masełkiem lub śmietaną i gotowe, mój Kuba zjada ze smakiem.
Mój arbuza jeszcze w tym roku nie jadł(poczekamy do wakacji),ani nektarynek, ale najbardziej lubi też jabłka, pomarańcze, kiwi, banany tak sobie i truskawki od niedawna wcina też ze smakiem, ale jednak pomidor zawsze zwycięża.
Mój znowu uwielbia chlebek, rano chlebek musi być
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekojez
Postów 29
Data rejestracji 03.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od 1 czerwca do 31 sierpnia 2013 roku
na hasło „Ekorodzice”
www.babyhana.pl
10% na cały asortyment sklepu
www.babyetta.pl
5% na pieluszki PUL i otulacze PUL
www.berry-bounty.pl
5% na jeden produkt,
10% na dwa i więcej
www.bikeovo.pl/sklep
5% na cały asortyment sklepu
www.bobishop.pl
5 % na cały asortyment sklepu
www.domek-art.pl
5% na wszystkie wyroby Domku na Drzewie
www.ecomateria.pl
www.ekokobieta.pl
5% na kubeczki menstruacyjne
Mooncup i podpaski Naya
www.fitnessmlyn.pl
10% na karnety rodzinne
www.gaj-oliwny.pl
10% na masło shea, 5% zniżki
na pozostały asortyment sklepu
www.hipseat.pl
10% na nosidełka Hipseat
www.igolo.pl
www.kokofolk.pl
www.krainaEKOzabawek.pl
5% na TERMObutelki PACIFICBABY,
5% na TERMObidony ALFI
www.lesnespa.pl
10% na wszystkie usługi SPA
www.mydlarnia.info
www.organicalulu.pl
10% na nosidła,
www.patandrub.pl
15% na cały asortyment sklepu
– promocje można łączyć
www.sklepmam.pl
5% na chusty i nosidła
marki Storchenwiege
www.sklep.odrzeczy.com.pl
www.ziabaqlu.com
10% na odzież do karmienia marki
Ziabaqlu i na pluszaki Ziabaqlu
Gość: dianek
Benek nosi 80/86, kupiłam na allegro 92 bo takie były najmniejsze i mi się podobały
i co? d* za małe i to przynajmniej o rozmiar
a on gruby nie jest, niecałe 11kg waży....
dobrze że mi się teraz w c&a trafiły na 92 i będą dobre
benasia, jak coś, to mam trochę bokserek i na 98/104 i na 110/116, fajne na lato na odpieluchowywanie, jak młody będzie biegał w samych majtach, jak chcesz to Ci je pomierzę, z ceną się dogadamy (możesz jakąś zaproponować, ponegocjujemy
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko,że ja uważam,że karmienie piersią nie koliduje z wyjściem gdzieś, czy napiciem się piwa, jesli ktoś bardzo chce. Są laktatory przecież.
Benasia 2-3 godziny spania w nocy u noworodka, ba nawet u niemowlaka na piersi, to raczej nie nienajadanie się, a norma
dzisiaj rano o mało zawału nie dostałam . Budze się a tu jasno, szybko w myślach cofam sie czy ja w nocy karmiłam Tusia
Diana zdradź mi tu szybko, czy w c&a będą niedługo jakieś wyprzedaże ? I jeszcze czy masz jakieś kieszonki naszych polskich producentek ? tzn milovia, yetta, nappeme lub kokosi ?
Jakby któraś szukała malutkich ciuszków lub pieluszek, to powoli zaczynam się wysprzedawać
Gość: dianek
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie, nie denerwuj mnie, ja właśnie skończyłam po dwóch latach... I tak siedzę i myślę i trochę załuję... Swoją drogą bardzo ładnie wyszło odzwyczajanie (tzn., ja siedziałam tydzień w Paryżu, a tata miał tylko jedną noc, gdzie mała chwilkę popłakiwała...)...
Mam nadzieję, że się nie pochoruje. Bo póki co po tej cholernej Francji chora jestem ja.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mały łobuz znowu zabawki po całym mieszkaniu poroznosił...
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: buskowianka
i tak sobie zyjemy bez surówkowo-sałatkowo,bez owocowo.Wyniki badań ma dobre,widocznie ser żółty z którym tylko kanapki zjada( o żadnej wędlinie nie ma mowy) i mleko z płatkami w pełni zaspokajają jego potrzeby.
Mam jeszcze cichą nadzieję ze w wieku dojrzewania,kiedy to dzieci jedzą spore ilości,się to zmieni i drzwi do lodówki będę barykadować
mam nadzieję ze drugi dzidziuś sie w brata nie wda:) tylko skąd bedzie miał brać przykład?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: buskowianka