Konkursowiczki w ciąży

Gość: katrin22

#5677371 Napisano: 15.06.2013 23:16:45
Też oglądam te programy hihi, ale ja jednak nawet za nie wiem jakie pieniądze nie pokazałabym swojego ciała w tv, jeszcze tak zdesperowana nie jestem i staram się swoimi metodami zgubić te zbędne kg i co najważniejsze utrzymać wagę. Jeszcze tylko 10 kg emotka i nawet obwisły brzuch nie będzie mi przeszkadzał (od tego jest bielizna wyszczuplająca ) emotka

Ps. NAjlpeszy był program "Łabędziem być" emotka
0 0

benasia

#5677373 Napisano: 15.06.2013 23:20:10
tamten program to był straszny bo jakoś tak nienaturalnie wygladały te kobiety...
Te inne teraz seximama czy coś to naprawde ładne kobietki się stają takie naturalne ale piękne emotka
0 0

Gość: dianek

#5677374 Napisano: 15.06.2013 23:24:52
rozmiar 34, brzuch jak przed ciążą, tylko widać delikatne rozstępy (znikają sobie powoli nawet emotka )
pasa poporodowego nigdy na oczy nie widziałam emotka

się ruszać trzeba kobitki emotka i jeść jak człowiek, a nie jak zwierzątko emotka
0 0

Gość: katrin22

#5677377 Napisano: 15.06.2013 23:32:35
Nie no, 34 to ja nie chcę emotka Nie chcę być wieszakiem heheh

Diana, to nie zależy od ilości jedzenia, bo znam chuderlaki, które jedzą więcej ode mnie. Tu główną rolę odgrywają geny emotka
0 0

benasia

#5677379 Napisano: 15.06.2013 23:35:47
oj diana co do jedzenia gdybyś zobaczyła ile ja jem - naprawde nie wiem dlaczego nie chudnę skoro prawie nic nie jem ale to prawda tez że ruszac się trzeba - musze się wziąc i zaczac jeździć od nas do drugiego miasta 15km dalej emotka

A i zazdroszcze poniekad Diana że u ciebie tak samo znikło ale to wszystko zależy od człowieka i genów...
0 0

agusia147

#5677410 Napisano: 16.06.2013 09:42:55
benasia napisał(a):

oj diana co do jedzenia gdybyś zobaczyła ile ja jem - naprawde nie wiem dlaczego nie chudnę skoro prawie nic nie jem ale to prawda tez że ruszac się trzeba - musze się wziąc i zaczac jeździć od nas do drugiego miasta 15km dalej emotka

A i zazdroszcze poniekad Diana że u ciebie tak samo znikło ale to wszystko zależy od człowieka i genów...

Bo jak prawie nic nie jesz, to organizm się czuje głodzony i odkłada wszystko w tkankę tłuszczową. Najważniejsze jeść regularnie.

Ja koszulki to noszę L zazwyczaj, ale spodnie to już muszą być 42 - mam szerokie biodra ;(
0 0

bridget

#5677421 Napisano: 16.06.2013 10:19:34
witam,
my juz w domu lece sie rozpakowywac bo wrocilismy w nocy, pozniej sobie Was poczytam bo tak to tylko z tel kontakt utrudniony,było fajnie aczkolwiek za krótko:) uwielbiam morze sentyment z dziecinstwa:) pozdrawiam serdecznie:)
0 0

#5677430 Napisano: 16.06.2013 10:44:55
ja byłam niedawno u dietetyka, i już wiem, że gadanie o genetyce itp to przykrywanie g* czapką emotka
i w jedną i w drugą stronę

dostałam jadłospis i nagle się okazało że jednak mogę przytyć emotka

0 0

agusia147

#5677444 Napisano: 16.06.2013 11:46:18
dianek napisał(a):

ja byłam niedawno u dietetyka, i już wiem, że gadanie o genetyce itp to przykrywanie g* czapką emotka
i w jedną i w drugą stronę

dostałam jadłospis i nagle się okazało że jednak mogę przytyć emotka

też bym chciała taki problem emotka I chyba dalej bym specjalnie nie tyła na Twoim miejscu.
0 0

#5677451 Napisano: 16.06.2013 12:34:15
agusia,

jadłospis dla osoby chcącej przytyć, od jadłospisu dla osoby, która chce schudnąć nie różni się praktycznie niczym
zestaw ćwiczeń również

ja chcę "dobić" do 48 kg i później to utrzymać

0 0

agusia147

#5677461 Napisano: 16.06.2013 13:24:01
dianek napisał(a):

agusia,

jadłospis dla osoby chcącej przytyć, od jadłospisu dla osoby, która chce schudnąć nie różni się praktycznie niczym
zestaw ćwiczeń również

ja chcę "dobić" do 48 kg i później to utrzymać

Nie ma przypadkiem więcej kalorii? A ile ty masz wzrostu? Wydawało mi się, że jesteś dość wysoka?
0 0

malutka456

#5677483 Napisano: 16.06.2013 14:42:32
Cześc kobitki emotka myślałam, że tu wejdę i się odstresuję, a Wy o wadze mówicie emotka ciągle jest 9 kg na plusie i szlak mnie trafia jak patrze na mój brzuch, niby 57kg przy 158 to idealne BMI, ale ja tęsknie do moich 48 kg emotka emotka spodnie nosze ciązowe, bo do sklepu nie chce mi sie iść (albo się boję nowego rozmiaru) emotka ehhh, kiedy to zrzucę...no i ten olbrzymi biust emotka
0 0

agusia147

#5677489 Napisano: 16.06.2013 15:01:14
malutka456 napisał(a):

Cześc kobitki emotka myślałam, że tu wejdę i się odstresuję, a Wy o wadze mówicie emotka ciągle jest 9 kg na plusie i szlak mnie trafia jak patrze na mój brzuch, niby 57kg przy 158 to idealne BMI, ale ja tęsknie do moich 48 kg emotka emotka spodnie nosze ciązowe, bo do sklepu nie chce mi sie iść (albo się boję nowego rozmiaru) emotka ehhh, kiedy to zrzucę...no i ten olbrzymi biust emotka

To daj trochę tego biustu, chętnie przygarnę...

Brzuch to masakra, też to mam i jeszcze te rozstępy... Smarowałam, a to tylko zbladło. Czy to w ogóle zejdzie?
0 0

malutka456

#5677494 Napisano: 16.06.2013 15:16:53
agusia147 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

To daj trochę tego biustu, chętnie przygarnę...

Brzuch to masakra, też to mam i jeszcze te rozstępy... Smarowałam, a to tylko zbladło. Czy to w ogóle zejdzie?

z chęcia oddam 2 rozmiary, kiedyś miałam śliczne B, teraz mam D\E w zależnosci od firmy emotka aż się boję co to będzie jak skończe karmić.... a rozstępy też mam, o dziwo pojawiły się po urodzeniu małej, a w ciaży miałam ich niewiele emotka
0 0

#5677500 Napisano: 16.06.2013 15:27:42
malutka, ja po 9 miesiącach od porodu wróciłam do normy sprzed, więc spokojnie

agusia,
mam 162 cm
dlaczego miałby zawierać więcej kalorii? ja nie chcę obrosnąć w tłuszcz, tylko zdrowo przytyć emotka

Kobieta powinna dostarczać organizmowi średnio 2500 kcal. I tego się trzeba trzymać. Jak chcesz schudnąć i nie wyglądać jak flak to włączasz do tego trening i pamiętasz o odpowiednio zbilansowanym pożywieniu. W tyciem jest to samo - trenuję, dostarczam 2500kcal i dostarczam nieco więcej węglowodanów i białka niż normalnie.
Przynajmniej wg mojego dietetyka tak to powinno się odbywać. Póki co mi pasuje - tłuszczu mi nie przybyło, a waga w górę emotka
0 0

malutka456

#5677505 Napisano: 16.06.2013 15:38:34
dianek ja 7 tyg. po porodzie chciałabym wygladać jak wcześniej, ale jak sie przytyło 22kg, to nie powinnam narzekać, bo sama sobie jestem winna emotka przy kolejnej ciąży mąz będzie musiał zamykać mi lodówkę na kłódkę emotka chociaz jak wróce do pracy, to pewnie znowu stres zrobi swoje... emotka
0 0

agusia147

#5677506 Napisano: 16.06.2013 15:58:15
malutka456 napisał(a):

dianek ja 7 tyg. po porodzie chciałabym wygladać jak wcześniej, ale jak sie przytyło 22kg, to nie powinnam narzekać, bo sama sobie jestem winna emotka przy kolejnej ciąży mąz będzie musiał zamykać mi lodówkę na kłódkę emotka chociaz jak wróce do pracy, to pewnie znowu stres zrobi swoje... emotka

Ja po porodzie już ważyłam mniej niż przed ciążą, bo bardzo mało przytyłam w sumie.. Teraz też leci już 8my miesiąc a przytyłam 5 kilo. Lekarz nie zrzędzi więc jest dobrze. Więc pewnie po porodzie też waga zejdzie, gorzej że z brzuszka taki jakby flaczek zostaje...
0 0

kalisto1986

#5677526 Napisano: 16.06.2013 17:17:57
malutka456 napisał(a):

oj tam, oj tam pociesz się, że te co mało ważą przed ciążą, często w ciąży tyją więcej emotka
Zresztą pięknie zeszła Ci waga emotka Ja przytyłam w ciąży coś koło 14 kg, a zostało mi jeszcze 3,5 emotka
Ja mieszcze się w ciuchy sprzed ciąży, ba nawet spadają mi - tyle,że ja też w nich chodziłam w ciąży, ale co z tego jak barki mam jak gołota i brzuch jeszcze odstaje lekko emotka
0 0

malutka456

#5677534 Napisano: 16.06.2013 17:43:07
kalisto1986 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

oj tam, oj tam pociesz się, że te co mało ważą przed ciążą, często w ciąży tyją więcej emotka
Zresztą pięknie zeszła Ci waga emotka Ja przytyłam w ciąży coś koło 14 kg, a zostało mi jeszcze 3,5 emotka
Ja mieszcze się w ciuchy sprzed ciąży, ba nawet spadają mi - tyle,że ja też w nich chodziłam w ciąży, ale co z tego jak barki mam jak gołota i brzuch jeszcze odstaje lekko emotka

e tam, od razu gołota emotka lepiej mieć bary jak on, niż np. poobijana twarz emotka mnie najbardziej denerwuje brzuch i ta skóra, która jest troszkę sflaczała.... ale za niedługo mam zamiar zacząć ćwiczyć, więc może coś ruszy emotka czytałam coś o stoliczkach edukacyjnych, możesz przesłać linka i cenę emotka
0 0

agusia147

#5677536 Napisano: 16.06.2013 17:46:07
malutka456 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

e tam, od razu gołota emotka lepiej mieć bary jak on, niż np. poobijana twarz emotka mnie najbardziej denerwuje brzuch i ta skóra, która jest troszkę sflaczała.... ale za niedługo mam zamiar zacząć ćwiczyć, więc może coś ruszy emotka czytałam coś o stoliczkach edukacyjnych, możesz przesłać linka i cenę emotka

Lepiej jak Gołota niż jak Pudzian emotka
W ciąży przynajmniej kompleksy jakoś znikają emotka
0 0