Konkursowiczki w ciąży

kalisto1986

#5692204 Napisano: 07.07.2013 00:02:57
dolly napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

(moim mottem dzisiaj powinno być załamać dolly emotka )
kochana to już lada moment zaczną się te awantury emotka ciesz się, bo dużo czasu Ci nie zostało .... staruszko emotka

emotka do starszych tak, do starszych? ta dzisiejsza młodzież za grosz szacunku już nie ma, za grosz. jak to wychowane, a fe

emotka

emotka
Dobra Ciiiii właśnie wychyliłam łep za okno i niczym rasowa mamuśka, wydarłam morde Doooooooomiiiiiniiiiik.
Patologia, normalnie patologia, zabije mojego małża, nie patrzałam na zegarek ..... a Ci radośnie hasają sobie na dworze i jeszcze twierdzą,że to męski wieczór emotka
(tylko ciekawe czy szybciej nie zabiją mnie sąsiedzi emotka )
0 0

dolly

#5692205 Napisano: 07.07.2013 00:05:02
kalisto1986 napisał(a):

emotka
Dobra Ciiiii właśnie wychyliłam łep za okno i niczym rasowa mamuśka, wydarłam morde Doooooooomiiiiiniiiiik.
Patologia, normalnie patologia, zabije mojego małża, nie patrzałam na zegarek ..... a Ci radośnie hasają sobie na dworze i jeszcze twierdzą,że to męski wieczór emotka
(tylko ciekawe czy szybciej nie zabiją mnie sąsiedzi emotka )

jak mnie kiedy ktoś bedzie do prokuratury chciał podac to CIebie za soba pociągne, a co. emotka
0 0

benasia

#5692206 Napisano: 07.07.2013 00:07:15
agusia147 napisał(a):

Wasze dzieci też dzisiaj takie nieznośne? W domu z młodym dziś było nie do zniesienia, bałaganił, wył, kuchnię muszę zamykać na klamkę, bo inaczej krzesło przesuwa do stołu albo do kuchenki lub blatów i się wspina. normalnie strach się bać co jeszcze wymyśli.

to dobrze że nie umie otwierać drzwi bo mój to wszystkie drzwi otworzy taki jest wysoki że nawet zewnętrzne te na dwór musze zamykać by nie wyszedl sam... emotka
0 0

Gość: size

#5692210 Napisano: 07.07.2013 00:12:57
dolly napisał(a):

Dobrze, że mam chłopaka to jeszcze nie wybiera sobie sam, choć o buty czasami się wykłóca emotka

Hihi, za chwilę dostaniesz ze zdwojoną mocą komunikat od Synka emotka

kalisto1986 napisał(a):

przyjął tak brata jak nawet nie śmiała marzyć w najpiękniejszy śnie emotka Baaaardzo mi pomaga (...)

4 lata, poczekaj kochana jeszcze 3 lata ... będą opowieści w twoim przypadku o chłopakach

1. Chyba masz optymalnie emotka Pod tym względem. Super, ze Domiś tak reaguje, ale wiesz, to pewnie Wasza zasługa (rodziców) w tym względzie jest nieoceniona emotka

2. Poczekam te parę lat, ale już się prowadza za rączkę z dwoma panami, Aleksym i Bartusiem właśnie emotka
Z ubrań przed przedszkolem zawsze miała dwa zestawy do wyboru, wybór z podanych musiała zaakceptować.
U Babci jak jest, nie chce wkładać ubrań po chłopakach siostry emotka
0 0

kalisto1986

#5692215 Napisano: 07.07.2013 00:20:58
dolly emotka

size ja mojemu mówie już tylko ubierz się, tylko nie jak wieśniak emotka I w razie konieczności każę się przebierać emotka gorzej jak rano nie bardzo kojarzę emotka
0 0

dolly

#5692216 Napisano: 07.07.2013 00:22:48
kalisto1986 napisał(a):

dolly emotka

size ja mojemu mówie już tylko ubierz się, tylko nie jak wieśniak emotka I w razie konieczności każę się przebierać emotka gorzej jak rano nie bardzo kojarzę emotka

matko, dzieciak po nocy na dworzu, niemowle w domu, a matka pod wpływem emotka

emotka
0 0

agusia147

#5692243 Napisano: 07.07.2013 09:43:56
benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Wasze dzieci też dzisiaj takie nieznośne? W domu z młodym dziś było nie do zniesienia, bałaganił, wył, kuchnię muszę zamykać na klamkę, bo inaczej krzesło przesuwa do stołu albo do kuchenki lub blatów i się wspina. normalnie strach się bać co jeszcze wymyśli.

to dobrze że nie umie otwierać drzwi bo mój to wszystkie drzwi otworzy taki jest wysoki że nawet zewnętrzne te na dwór musze zamykać by nie wyszedl sam... emotka

My mamy klamki dość wysoko, myślę, że jeszcze chwilę mu zajmie odkrycie jak one działają. Bramka do kuchni już nie działa na niego. Nauczył się ją sam otwierać...

dolly napisał(a):

emotka emotka

Już rozumiem w jaki sposób nabija się 2 tysiące postów więcej... emotka
0 0

staszek

#5692249 Napisano: 07.07.2013 10:14:38
dolly napisał(a):

staszek napisał(a):

dolly tak, można mieć większą pewność po tym badaniu. A tak napisałam, bo kilku znajomym osobom wyszły średnie te wyniki, a amnio w porządku. Więc stąd były moje wątpliwości.

To, że można to ja wiem, ale Ty pisałaś to tak, że człowiek odbierał to jako- "eee zazwyczaj wychodzą źle, ale zrobie sobie, co mi tam, amio i tak nie zrobię, ale te tak, bo jak wyjda ok to jest ok, ale jak wyjda zle to przeciez wszystkim tak wychodzą"
Jeżeli ktoś pyta, chce się poradzić i inni odpowiadają, to nie dziw się później że znajdzie się taka jak ja, co zacznie prostowac to co piszesz. dlatego CI napisałam, że sie zakreciłaś.

Tak, te moje po USG, pod kątem trisomi na super sprzęcie. I tam jest wszystko ok. Co w tym dziwnego, że jestem spokojniejsza po zrobieniu tego badania? Komplet będzie kiedy odbiorę wyniki krwi.

To usg moim zdaniem , to każda ma, "czy tego chce czy nie", w tym tygodniu. Przy nim jednak masz mozliwość wykonac właśnie dodatkowo test Pappa. I tu dopiero jest wynik.

W sumie już wiem, po co mi było to badanie. miałam na zbyciu kilka stówek i nie wiedziałam co z nimi zrobić. Zastanawiałam się czy nie przepić (ale alko coś mi nie wchodzi ostatnio), więc stwierdziłam, że może zrobię badanie emotka

a tak poważnie to lekarz wyraźnie powiedział mi, że po usg ryzyko jest takie, a takie, a jak przyjdą wyniki krwi to je dodatkowo zestawi z usg, a także z moją wagą i ciśnieniem krwi. Czyli te były takimi połówkowymi wynikami. Ale może każda przychodnia, klinika ma swoje standardy i każdy robi je inaczej. Nie wiem, przekazuję tylko to, co powiedział mi lekarz.
0 0

agusia147

#5692254 Napisano: 07.07.2013 10:26:59
staszek napisał(a):

dolly napisał(a):

staszek napisał(a):

dolly tak, można mieć większą pewność po tym badaniu. A tak napisałam, bo kilku znajomym osobom wyszły średnie te wyniki, a amnio w porządku. Więc stąd były moje wątpliwości.

To, że można to ja wiem, ale Ty pisałaś to tak, że człowiek odbierał to jako- "eee zazwyczaj wychodzą źle, ale zrobie sobie, co mi tam, amio i tak nie zrobię, ale te tak, bo jak wyjda ok to jest ok, ale jak wyjda zle to przeciez wszystkim tak wychodzą"
Jeżeli ktoś pyta, chce się poradzić i inni odpowiadają, to nie dziw się później że znajdzie się taka jak ja, co zacznie prostowac to co piszesz. dlatego CI napisałam, że sie zakreciłaś.

Tak, te moje po USG, pod kątem trisomi na super sprzęcie. I tam jest wszystko ok. Co w tym dziwnego, że jestem spokojniejsza po zrobieniu tego badania? Komplet będzie kiedy odbiorę wyniki krwi.

To usg moim zdaniem , to każda ma, "czy tego chce czy nie", w tym tygodniu. Przy nim jednak masz mozliwość wykonac właśnie dodatkowo test Pappa. I tu dopiero jest wynik.

W sumie już wiem, po co mi było to badanie. miałam na zbyciu kilka stówek i nie wiedziałam co z nimi zrobić. Zastanawiałam się czy nie przepić (ale alko coś mi nie wchodzi ostatnio), więc stwierdziłam, że może zrobię badanie emotka

a tak poważnie to lekarz wyraźnie powiedział mi, że po usg ryzyko jest takie, a takie, a jak przyjdą wyniki krwi to je dodatkowo zestawi z usg, a także z moją wagą i ciśnieniem krwi. Czyli te były takimi połówkowymi wynikami. Ale może każda przychodnia, klinika ma swoje standardy i każdy robi je inaczej. Nie wiem, przekazuję tylko to, co powiedział mi lekarz.

Kurcze jak miałaś jakieś stówki na zbyciu to mogłaś mówić, teraz są wyprzedaże, ja żadną stówką nie pogardzę, chętnie prześlę mój numer konta. Polecam się emotka

Ja miałam kilku lekarzy ginekologów i jeśli idziesz do przychodni prywatnej (większości przynajmniej) to będą próbowali naciągnąć na wiele różnych zbędnych badań. Mnie w innej przychodni lekarz chciał wmówić, że test Pappa na pewno mi się przyda itp i powinnam zrobić, a mam nie całe 24 lata, żadnych poronień, i jedno dziecko śliczne i zdrowe... Ufam mojemu lekarzowi i robię tylko konieczne badania, a lekarz i tak co wizytę patrzy na USG, słucha serduszka i sprawdza.
0 0

staszek

#5692256 Napisano: 07.07.2013 10:30:35
agusia następnym razem dam znak emotka
0 0

agusia147

#5692412 Napisano: 07.07.2013 16:11:55
staszek napisał(a):

agusia następnym razem dam znak emotka

To ja czekam emotka Żadną stówką nie pogardzę, wręcz się ucieszę, bo rzadko kto daje takie prezenty emotka Yhh idę pakować nas na wyjazd, nie wiem czy auto wszystko pomieści...
0 0

kalisto1986

#5692426 Napisano: 07.07.2013 17:05:41
dolly napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

dolly emotka

matko, dzieciak po nocy na dworzu, niemowle w domu, a matka pod wpływem emotka

emotka

starucho jedna dopiero to zobaczyłam emotka emotka emotka emotka
0 0

dolly

#5692625 Napisano: 08.07.2013 00:17:17
agusia147 napisał(a):

dolly napisał(a):

emotka emotka

Już rozumiem w jaki sposób nabija się 2 tysiące postów więcej... emotka

emotka a no widzisz, patrz i się ucz emotka

kalisto1986 napisał(a):

starucho jedna dopiero to zobaczyłam emotka emotka emotka emotka

jeszcze się przyznaje, o której dochodzi do siebie emotka

emotka
0 0

benasia

#5692655 Napisano: 08.07.2013 08:06:15
No to jedziemy dziewczyny na wycieczkę do Wrocławskiego zoo i Aquaparku emotka
0 0

agusia147

#5692666 Napisano: 08.07.2013 08:32:05
A my pod Wrocław emotka Ale wpierw posprzątam. Żeby nic nie zagniło pod moją nieobecność.
0 0

Gość: allice

#5692688 Napisano: 08.07.2013 09:21:10
Hej dziewczyny!

A my właśnie wróciliśmy z ponad 3 tygodniowego urlopu emotka
Pogoda super nie licząc kilku deszczowych dni, tylko grzyby nie dopisały, a ja grzybiara jestem.
Oj tylko teraz jak powrócić do szarej rzeczywistości... emotka

0 0

bridget

#5692710 Napisano: 08.07.2013 09:50:38
benasia udanego wypoczynku:) ja tam czekam na ochłodzenie, ale ogolnie nadal w planach prasowanie emotka Aliice pozazdroscic - 3 tygodnie wypoczynku - marzenie.

Ja tam pragne sie wyspac, nadal budze sie po 7 razy w nocy do wc, nogi obrzekniete, jak sobie pomoc?
0 0

monika1985monik

#5692712 Napisano: 08.07.2013 10:01:38
Kurczę ja marzę o wypoczynku ale jeszcze miesiąc muszę poczekać emotka

keiti78zg
obawiam się że wyspać to się wyśpisz za ponad rok emotka no chyba że będziesz mieć takie dzieci jak ja to za jakieś 2,5 lata emotka
0 0

bridget

#5692714 Napisano: 08.07.2013 10:10:51
monika1985monik napisał(a):

Kurczę ja marzę o wypoczynku ale jeszcze miesiąc muszę poczekać emotka

keiti78zg
obawiam się że wyspać to się wyśpisz za ponad rok emotka no chyba że będziesz mieć takie dzieci jak ja to za jakieś 2,5 lata emotka

monia pamietam ze Wiki non stop na cycu mi w nocy wisiał pobudki i 10 razy:) traktował pewnie jak smoczek, ale moze to 2 bedzie pod tym wzgledem ładniej spało? chociaz jak mu od poczatku zafundowałam taka dawkę emocji i stresu toz to moze byc mały czort, zreszta najbardziej fika w nocy:))

tyle ze w 1 ciazy dobrze spałam i takiej ilosci pobudek nie miałam:(
0 0

monika1985monik

#5692728 Napisano: 08.07.2013 10:22:55
Keiti Ja też miałam taką nadzieję jak Ty że 2 to spokojniejsze i wogóle i co jeszcze gorszy diabełek emotka i spania to on by potrzebował na całą dobę tak maks 3 godzinki normalnie mnie wykończy kiedyś emotka
0 0