Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To było właśnie to USG, nie zwykłe. Lekarz na razie ocenił ryzyko na podstawie USG. Potem pobierano krew, ważono mnie, mierzono ciśnienie. Wyniki zbiorcze, krew i USG, we wtorek powinnam mieć. Czyli na razie są takie "połówkowe". Zdaję sobie sprawę, że z krwi może różnie wyjść. Ale jak na mój wiek (33) to lekarz powiedział, że ryzyko moje w porównaniu do podstawowego jest bardzo małe. Dla porównania: Podstawowe 1:386 moje 1:7729, dalej podstawowe 1:922 moje 1:18434 i ostatnie podstawowe 1:2897 moje 1:20000. Więc różnice są spore. We wtorek będzie więcej wiadomo.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Był czas kiedy buty zimowe nosił 2 sezony, teraz sandały ma na styk z tamtego lata, a był też czas, kiedy kupiliśmy np zimówki i musieliśmy po 2 miesiącach kupować nowe, mimo,że były kupione z zapasem. Uważam,że kupowanie dzieciom butów na zapas jest bez sensu, bo co jeśli wyrośnie ? Będziesz ganiała i próbowała sprzedać ?
Ja już tak nieraz przejechałam się na zwykłych ciuchach. Nawet teraz jestem zła, bo jak kupowaliśmy w tamtym tygodniu ciuchy to wszystkie kasałam mu przymierzać, a jedne spodenki wziełam bez przymierzenia, bo ten gdzieś pognał, a nie mieliśmy już czasu i oczywiście spodenki lecą z chudzielca
staszek to usg co miałaś (też takie miałam) moim zdaniem to zupełnie co innego co testy krwi, usg rzadko miesza, a testy potrafią podnieść ciśnienie.
Ja osobiście nie wiem czy bym wykonała testy, tylko,że ja po prostu nie wiem czy chciałabym mieć wybór w razie czegoś złego
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoją drogą Miki dziś obdarł pierwszy raz nos - przyżyłam to bardziej niż on...
W dodatku w poniedz. chcieliśmy jechać do Wrocławia i jak na zdjęciach taki obdarty będzie
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też nigdy nie kupuje butów na zaś bo to nie ma sensu przynajmniej według mnie
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie, że będzie dobrze
dorothy
Postów 2546
Data rejestracji 06.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi w ciazy wyszły przebarwienia wokoł ust takie ciemniejsze pozniej likwidowałam to za pomoca złuszczania i mikrodermabrazji, tak moja gospodarka hormonalna działa. Ja bedac nad morzem tez uzwałam kremu z filtrem , nic szczegolnego o wskazaniach dla ciezarnych tam nie było.
kali ja raz nie trafiłam z rozmiarem , ale nic na tym nei straciłam bo sprzedałam na allegro, ale jakby nie patrzec w sezonie ecco urban dla dziecka w sklepie stacjonarnym ok 200 to duza roznica przynajmniej dla mnie, a wole jak ma lepsze obuwie pod wzgledem wykonania, wyprofilowania i skorzane.
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To, że można to ja wiem, ale Ty pisałaś to tak, że człowiek odbierał to jako- "eee zazwyczaj wychodzą źle, ale zrobie sobie, co mi tam, amio i tak nie zrobię, ale te tak, bo jak wyjda ok to jest ok, ale jak wyjda zle to przeciez wszystkim tak wychodzą"
Jeżeli ktoś pyta, chce się poradzić i inni odpowiadają, to nie dziw się później że znajdzie się taka jak ja, co zacznie prostowac to co piszesz. dlatego CI napisałam, że sie zakreciłaś.
To usg moim zdaniem , to każda ma, "czy tego chce czy nie", w tym tygodniu. Przy nim jednak masz mozliwość wykonac właśnie dodatkowo test Pappa. I tu dopiero jest wynik.
Keiti78zg bardzo możliwe, ze po leku
Leoniu a za tę pierwsza płaciłaś?
nie Agusia dzisiaj, moj grzeczny, za to przedwczoraj dał czadu- zgadał sie z Bartolinim Kalisto
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja robiłam to badanie na usg 3/4d ale tylko i wyłącznie dlatego,że chciałam, żeby Dominik zobaczył dokładnie braciszka, a samo badanie było już w cenie
Noooo dokładnie
Dzisiaj dodatkowo poszłam do męża do pracy i zostawiłam mu w bonusie Bartka,żeby pospał sobie przed domem, to całkowicie miałam luuuuz (oczywiście Domiś jako opiekun też został
W ogóle muszę stwierdzić,że ten mój starszak to kochana bestia
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Gość: size
Jednak uważam, ze jeżeli przyszłą mamę drąży niepewność, dodatkowe badania mogą wesprzeć ją psychicznie. Która z nas nie miała wątpliwości jak będzie? (kurde, jak kaznodzieja mówię
I potem też szuka się wytłumaczenia, informacji i obala się niewygodne tezy. Ale w razie "jakby coś było nie tak" można
już zareagować - z myślą o sobie, dziecku.
Takie dodatkowe badania mogą pomóc bardzo (tak sądzę). Myślę, ze ciąża to stan, kiedy większość mam się "mota" i bije z myślami. I wymyśla to i owo. I wszystko ma swoje uzasadnienie w trosce i miłości.
Amen
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jaaaaaakkkkk to jest byc mamą czterolatki? Jakaś zmiana?
1. Miałam identycznie
2. Super, że Dominik tak fajnie przyjął brata, naprawdę
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję, kochana
W odczuciu trochę niepewnie, bo wychodzą Ci metrykalnie te cztery latka
Szybko czas leci, dziecko długie, mówi do rzeczy, widać, ze myśli. Liczy. Analizuje. Tworzy rymowanki
Śmieszno i dziwnie
Zrobiliśmy jej placyk zabaw, myślę od paru dni, by Wam się pochwalić 14-dniową robocizną - to nic takiego - ale robiliśmy sami od a-z
Póki co, zdjęcia mam na telefonie jedynie.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko w ukryciu bede musiala, bo ten mój, bedzie mi sie darł zaraz "ja też takie chcę" "ja też chcę tam byc"
Dobrze, że mam chłopaka to jeszcze nie wybiera sobie sam, choć o buty czasami się wykłóca
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
4 lata, poczekaj kochana jeszcze 3 lata ... będą opowieści w twoim przypadku o chłopakach, w moim królują dziewczyny - przy czym ma "stałą" od 2 lat
Pominę awanturę o obóz, którą wygrałam ( nie nooo za rok, przecie on taki malutki
ahhhh zamknąć te dzieci nasze w bańce,żeby zostały już zawsze małe
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(moim mottem dzisiaj powinno być załamać dolly
kochana to już lada moment zaczną się te awantury
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0