Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz przygotowuje się psychicznie na nadejście apokalipsy, twu znaczy się na nocowanie przez 5 dni siostrzeńca u nas, a połączenie mój Dominik+Dawid= maaassssakra
W tej chwili zapewne roznoszą w drobny pył pałac młodzieży na półkoloni
Jutro chyba rozłożymy im namiot, akurat mąż będzie miał nockę więc będzie ich nadzorował - chociaż i tak podejrzewam,że po maks kilku godzinach będzie kurz szedł dak będą popylać do domu ze strachu
Siostra, aż kulała się ze śmiechu jak dawała mi śpiwór dla Dawida, bo daje mu maksymalnie godzinę po zapadnięciu zmroku
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehe ja na siku się budzę 2 razy w nocy tylko, z Kamilkiem bardziej biegałam do toalety, a tak nawet wyspać się idzie. Kamilek też kochane dziecko daje mamie odpocząć i pospać
Zobaczymy jakie będzie drugie bobo. Mam nadzieję, że równie złote
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: 2904314
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: 2904314
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ajj tam, charaktery mogą być różne, byleby jednakowe zamiłowanie do spania i jedzenia
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: gosia16
http://tablica.pl...cJt9.html#d53b05b3b1
jak ktos jest zainteresowany
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak, jak coś biorę to głównie na odbiór osobisty. A jak kupuję to proszę o wystawienie przedmiotu na allegro. Zdaję sobie sprawę, że panuje tam plaga oszustów.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kolejne oszustwo
Gość: gosia16
ups,to przepraszam ,myslałam ze fajny zestawik
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znalazłam stronke z pieluchmi, my czesto cos za pobraniem wysyłamy, poza tym przydałyby sie komentarze na tablicy i prawidłowosci danej transakcji
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niektórzy zakładają konto i po "naciągnięciu cenzuraów" kasują. Jedyne co zostaje naciągniętemu to numer konta i fikcyjne dane, a tak na dobrą sprawę to niska szkodliwość społeczna i policja również nic nie zrobi... Pozostaje wtedy niesmak. Zwłaszcza jak ktoś coś oddaje za darmo. Jak chce zwrot kosztów wysyłki to niech wyśle za pobraniem, nie mam problemu by płacić za wysyłkę, tylko nie na tak dziwnych zasadach, poza tym 50zł to dużo piechotą nie chodzi.
Gość: eywa
keiti ja uwielbiam tę stronkę, zawsze jak mi się kończyły pieluchy,mleko, to szukałam w którym markecie akurat promocja:)
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mikołaj w siódmym niebie, zwiedziliśmy caaaałeee zoo a Miki szalał i był zachwycony
Mnóstwo fotek narobiliśmy, a potem był Aquapark - rewelacja! 2 godziny non stop pływaliśmy - a nasz mały pływak pływa juz całkiem nieźle
Ogólnie jestesmy mega zadowoleni i napewno kiedyś jeszcze pojedziemy
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: quaqua
My wczoraj wróciliśmy z wakacji w Agroturystyce