Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: allice
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taaa, nie czytałam tych badań, ale faktem jest,że za granicą min we włoszech i usa uznali powiązanie jednej ze szczepionek z autyzmem, gdzie u nas kategorycznie to wykluczają. Ja znam przypadek,kiedy to po szczepieniu, zaczeły objawiać się cechy autyzmu (teraz już są potwierdzone
Szczepić, szczepie, bo są choropy na które uważam,że zaszczepione powinno być dziecko, ale olewamy kalendarz i szczepimy przede wszystkim każda choroba osobno, prawdopodobnie będziemy część omijać (wszystko będziemy ustalać w trakcie), a sanepid może mi nagwizdać, bo nie mają prawa wystawiać mandatów
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko pielęgniarka marudziła na początku,że będzie miała ze mną urwanie głowy, bo będzie musiała do sanepidu ciągle jeździć tłumaczyć się, ale śmiała się,że ja jedyna w tej przychodni czegoś ją ucze -to jest przychodnia w takiej wiosce, każdy tam leci standardem "skoro zalecają to dobre".
Fakt,że jak położna i pielęgniarka usłyszały,że chcemy diete rozszerzać BLW to oponowały, ale odesłałam je do lektury
Malutka jak Ci śpi mała w nocy ? Mój w dzień tragedia po 10 minut i ciągle chce,żeby ktoś przy nim był - bawił go/tulił, nie da nic zrobić, ale w nocy to złoto. Usypia teraz tak koło 10-11 i śpi bez przerwy do 5-6 rano
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: allice
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jestem w szoku, bo Dominik do 2 roku budził się.
Tyle,że coś za coś w dzień maruda nie chce spać, tzn śpi po 10 minut i dziękuje.
Tzn on tak śpi do 6 cycuś i dalej spać około 10 znowu cycuś i jeszcze drzemka do 12
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po prostu albo po mamie lubi pospać albo też nauczony od małego był bo jak nawet pił cyca jako niemowlę w nocy to taki półmrok tworzylismy zeby go nie wybudzić i kładliśmy i dalej spał, okna też zawsze rano zasłonietę no i mały nauczony że jest pora spania
Gość: rachel
Moja Dominika dzisiaj wylała na siebie gorąca herbatę, od razu pobiełgysmy pod zimna wodę, potem rzez 15 min robiłam jej okłady zimne, potem lekarz i na końcu szpital.
W szpitalu powiedzieli ze ma oparzenia I stopnia - nie ma babli tylko w jednym miejscu minimalnie zeszła skórka ale to niewielka powirzchnia. Pani doktor natarła ja mascia alanten i nałożyła oaptrunek z bandaza, kazała zostawic to do jutra do wieczora a w poniedziałek na konsulacje przyjsc...
czy opatrunek po oparzeniu to dobry pomysl? czy po takim oparzeniu sa blizy?
teraz mała spi a ja nie moge dojsc do siebie ze do tego dopusciłam:(((
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ojejku
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chcę Cię martwić, ale męża siostrzenica jak miała roczek wylała na siebie szklankę gorącej herbaty. Rozlała sobie trochę po twarzy i klatce piersiowej. Mimo szybkiej interwencji - szwagier jest lekarzem, a mała ma już naście lat, do tej pory ma blizny - które z nią urosły - ma kompleksy na tym punkcie - ubrania zakłada po samą szyję i włosy zawsze rozpuszczone, żeby blizny na szyi i policzku nie pokazywać. Mam nadzieję, że was to ominie....