Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyluzuj, to ja sama się prawie prosiłam o przyjęcie do szpitala, żeby już urodzić, a ty chcesz się stawiać
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
doris1
Postów 1043
Data rejestracji 31.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się boję przenoszenia, u nas w rodzinie rodziły się dzieci z niedotleniem
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam całą ciążę i całe karmienie miałam ochotę na białe zimne wytrawne wino. Dokładnie tak, bez przecinków
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sąsiadki córa biedna sina się urodziła z bezdechem - przenoszona dwa tygodnie.
Lepiej iść z dobrym nastawieniem na poród. Poszłam z optymistycznym nastawieniem i szybko poszło, szybko wyszłyśmy, wszystko było ok, a salę porodową widziałam 30min - w tym 20 minut pod ktg, a ostatnie 8 to było parcie. Więc jak tylko lekarz rzucił hasło, że dziecko duże i że następnego dnia może mnie przyjąć na oddział to poleciałam jak na skrzydłach. I cieszę się, że to zrobiłam, bo inaczej bym chyba do szpitala nie zdążyła
Gość: dotti25
Mamy, które spodziewają się dziecka w 2013 i 2014 otrzymają od nas wyjątkowy prezent – grzechotkę!
nie wiem czy już było gdzieś publikowane, ale na wszelki wypadek... Grzechotka naprawdę ładna
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki. Jest w bazie?
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja to miałam na emailu
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: tato999
szukam też bujaczka z wibracjami i zabawkami na pałąku
Gość: bc14
jakiej marki kosmetyki do pielęgnacji maluchów polecacie -wasze topy:)
oraz czy macie jakiś sklep internetowy gdzie można skompletować fajną wyprawkę typu szczotka do włosów, wanienka, pościel:)
czy polecacie te wkłady plastikowe do wanienek?
Gość: buskowianka
ja osobiscie polecam kosmetyki Bambino i proszek Dzidziuś,u mojego alergika skórnego tylko to mogłam stosować,do tej pory( a ma 7 lat) myje się w mydle Bambino,po nim ma normalną,nie szorstką skórę.
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 19
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Abodak, trzymam mocno, pisz, pisz i bądź dzielna i optymistycznie nastawiona
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzymam , trzymam i czekam na wiesci:)) i oby lekko było
Gość: quaqua
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 19
Gość: allice
doris1
Postów 1043
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja Młoda dobrze sobie radziła z ustnikiem:)
doris1
Postów 1043
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z kosmetyków: u mnie na początku był OILATUM, potem Bambino i mam zaufanie do tych kosmetyków.
Wanienkę miałam bez wkładu (teraz się zastanawiam). Normalnie wkładałam pieluszkę na spód.
Wyprawkę: przy pierwszym dużo kupowałam na allegro, teraz jestem bardziej zwolennikiem sklepu, no i też przesyłki są drogie.