Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
madziamck
Postów 366
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
doskonale rozumiem Cię
Gość: katrin22
Mój jeszcze pól nocy przesypia w swoim łóżeczku (ma większe turystyczne) i polecam Ci takie kupić, koszt koło 200zł na allegro
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba dla chłopca
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie też polecam tradycyjne, ale jednak najpierw kołyskę
Miałam przy starszym i przy młodszym i uważam, że jest to świetnie rozwiązanie na początek - Bartuś w kołysce spał ponad 6 miesięcy.
Za turystycznym chyba rozglądnę się na wyjazdy, ale to takie proste, tanie być może używane.
Dzisiaj mój terrorysta ( czyt Bartuś) przygrzał w coś głową, tak, że z tyłu aż zdarł sobie lekko skórkę. A nawet nie wiem kiedy to zrobił
Gość: allice
Dla chłopca.
Jak macie jakieś pomysły to czekam bo bal już we wtorek
allice idź do sklepu za 5zł, kup gadżety np. budowlańca (kask, okulary itp), albo strój kowboja, a ciuchy domowe dopasujesz
U Kubusia była dziś o rok starsza bratanica, w pewnym momencie obydwoje sięgali po jedną zabawkę i było zderzenie czołowe
Summa summarum po dzisiejszym dniu jestem padnięta jak koń po westernie. Tych dwoje szogunów dało mi tak w kość! W ciągu 5 godzin byliśmy na spacerze, graliśmy w piłkę, układaliśmy klocki, tańczyliśmy, bawiliśmy się w chowanego, ganianego, oglądaliśmy bajki, rysowaliśmy, a w międzyczasie musiałam zrobić im przekąski i obiad. O 18.00 bratanica pojechała do swojego domku, a o 18.30 Kuba usnął
taaaak
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak to u Was było w tym wieku?
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wiem, że otarcia, guzy itp to norma
keiti nie doradzę, bo Bartuś to niedługo utopi się od ilości łez
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eeeee nigdy się nad tym nie zastanawiałam... mój zbój faktycznie też nie płakał łzami, ale jakoś mnie to wcale nie dziwiło
Madziamck chyba większy odzew byś miała w wymiankach, bo tu raczej maluszki jeszcze
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
keiti78zg nie ma co panikować
Dzięki, tylko mój zbuntowany czterolatek chyba by czegos takiego nie włożył
Bo w całym zamieszaniu chodzi o to, że mam wątpliwości czy on w przedszkolu jak przyjdzie co do czego to czy się w jakikolwiek strój będzie chciał przebrać. Dlatego nie mam ochoty wydawać kasy na gotowy strój lub z wypożyczalni bo to prawdopodobnie będą zmarnowane pieniądze. Tak było ostatnim razem, strój kupiłam gotowy wydając prawie 60zł. Małemu w sklepie i w domu się podobał, a w przedszkolu nie było mowy aby się w cokolwiek przebrał. Ot taki charakter.
Dlatego teraz chcę coś na szybko przygotować, żeby nie było, że nie jest przygotowany, a w razie co to nie będzie mi szkoda, że i tak ze stroju nie skorzystał.
Po uzgodnieniach z młodziakiem chyba zrobię mu kapelusz czarodzieja z tektury, jakąś różdżkę z patyczka i z czegoś pelerynkę i będzie ok.
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Allice tam też są inne przykłady co zrobić na bal
to może zrób mu jakąś maskę albo ten kapelusz i będzie ok z moim nie było problemu jak widział że inni są przebrani też chętnie się przebrał ale dopiero w przedszkolu bo w domu powiedział że on się przebierać nie będzie
doris1
Postów 1043
Data rejestracji 31.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wypełniłam dane po odebraniu niebieskiego pudełka w szpitalu, dzwonią do mnie codziennie z jakąś super ofertą, nie wytrzymam
Też tak macie???
Mój synuś skończył dwa miesiące i też żadnej łzy jeszcze.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane