Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tez własnie myślałam o tym
Może ktoś wie czy Władysławowo byłoby odpowiednie? Nigdy tam nie byłam i kiedyś chciałabym pojechać.
Ale czy wieczorami "coś się dzieje" tam?
Czy jak niepogoda można gdzieś pochodzi?
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: klaudiag19
dla mnie ratunkiem jedynym była coca - cola, piłam mimo że wiem, że nie powinnam, a po czasie nawet ona przestała działać tzn działała odwrotnie niż na początku
współczuję, wiem co to znaczy. ja się męczyłam 3miesiące, schudłam 5kg. Teraz mam 26tc i dopiero wróciła mi waga sprzed ciąży. Głowa do góry, kiedyś minie
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wg mnie powinnaś ją po prostu pudrowac na szyjce niewielką ilość pudru rezetrzeć tak aby było suche - i tak po każdym kąpaniu zarówno szyjkę jak i pachy oraz miejsca intymne.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taaaa, tych kilogramow nadwagi to juz pewnie bys nie zazdroscila
Zaczełabym dokladnie od tego sposobu, ja na szczescie nie mialam mdlosci, wiec nie doradze.
a bralas czy bierzesz jakies witaminy i kwasy DHA?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: klaudiag19
byłam na konsultacji u innego gina, dzidzia rośnie, więc jest ok
Gość: rachel
Byłam we Władysławowie kilka razy jeszcze przed Dominiśka. Wiem na pewno że jest coś w stylu wesołe miasteczko w centrum cały czas. Poza tym był płatny basen...my sie nie nudziliśmy ale bylismy tylko we dwoje. Z Władysławowa mozna pojechac na Hel do Fokarium i jest rzut beretem nawet pociągiem od Gdańska , Sopotu, Gdyni w razie niepogody
arabela79
Postów 1022
Data rejestracji 16.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem jaka cześć Pomorza Cie interesuje.
Polece Ci miejsca na Pomorzu Zachodnim, gdzie spedziłam ostatnie trzy niedrogie pobyty z moja obecnie trzylatką.
Grzybowo Wakacjenda (super warunki dla malych dzieci - gleboki brodzik, stoliki,lozeczka, ogrodek z hustawkami i trampoliną, poza sezonem placilam 25 zl)
I tez Grzybowo - Dom Latarnika. Co prawda tam nie maja placu zabaw, ale super domowe posilki, mozna np. pojsc o 12 na zupę, potem wrocic po poludniu na 2 danie. Mialam za 75 zl pokoje typu studio z wyzywieniem. W cenie rowery z rykszą:) Czesto sie wystawiaja na Gruperze.
W Mrzezynie polecam osrodek Krysztalowa Przystań. Tez warto wziac z Grupera, ale koniecznie trzeba brac pokoje z wyższym standardem na samej gorze. Duży ogrod i plac zabaw.
W tym roku rowniez wracam do Mrzezyna, wykupilam Geovitę. Nie bylam, ale kolezanka poleca, ze jedzenia w brud, fajne warunki dla dzieci. Np. dostane lozeczko gratis, jest plac zabaw i dostep do basenu otwartego i krytego w Dzwirzynie.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz też sie zastanawiam czy znów tam gdzie sprawdzone czy gdzie indziej? Tylko my lubimy wieczorami pochodzić, posłuchac koncertów, zobaczyć coś itd. - więc musi się coś dziać
madziamck
Postów 366
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
Niestety, ale mam inny rozmiar, piękny sztruksowy, bielusi garniturek, ale rozmiar 74. Może któraś z mam jest zainteresowana.
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja polecam Jastrzębią Górę. Sprawdzony Hotel Astor http://www.astorh...cjalne/wiecej/9.html - basen kryty, bawialnia dla dzieci, animacje, sala tv, siłownia xBox, stół do ping ponga, piłkarzyków, menu dla dzieci - wszystko w cenie, a letnie pakiety dość przystępne w cenie. To wszystko, gdyby pogoda nie dopisała. Morze 100 m dalej, tylko zejście kiepskie. Trochę dalej zejścia b. łagodne. Sama J.G. dość spokojna, jak dla mnie idealna dla rodzin z dziećmi, ale jest dość blisko Władysławowa, na Hel, do parku linowego.
Drugi fajny hotel w J.G. To Primavera, ale to wiem z polecenia, sama nie byłam.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Dzięki dziewczyny za pomoc<buziak>
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oooo, w Primaverze byłam i polecam
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wcześniej miałam puls w normie, w tej chwili mierzyłam i mam 82, ale odkąd jestem w ciąży bywało, że miałam 100
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W ciąży rośnie ilość wody w organizmie, zwiększa się ilość krążącej krwi (o 30-40%)- są to zmiany hormonalne. Aby przepompować całą krew bez problemów serce "robi" 2 rzeczy - zwiększa kurczliwość swoich mięśni (a przez to objętość krwi wyrzucaną w czasie jednego skurczu) i zwiększa częstość skurczów (czyli rośnie tętno). Tętno wzrasta średnio o 15-20 uderzeń na minutę, to jest fizjologia. Niczym dziwnym u ciężarnej będzie puls nawet powyżej 100. Zmiany te są widoczne już od 7 tygodnia ciąży, a w 15 - są dokonane.
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, zę będziecie zadowoleni. Udanego wypoczynku.
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to mnie uspokoiłaś, dziękuję
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka