Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bartusiowi też chce kupić jakieś do biegania np po ogrodzie, ale to już w późniejszym czasie, bo właśnie teraz miałam takie kupować, gdyby nie zgubił tamtych
Gość: katrin22
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprzedam tanio za 20zł, ponizej link:
http://olx.pl/ofe...e-CID88-ID5gkOL.html
lilithbb
Postów 380
Data rejestracji 07.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najgorsze jakie miałam to ZARA
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Emele są świetne, ale cena też powala, bo za nasze zguby daliśmy 149 zł.Na razie jestem zadowolona z elefantenów, które teraz kupiliśmy.
Dominikowi teraz kupuje już "normalne" buty, tzn nie patrze na atesty itp ale musimy mieć mocne, bo Dominik niszczy moment.
Teraz też ma 4 pary, tylko o tyle fajnie, że noga już mu tak nie rośnie i buty zazwyczaj ma 2 sezony - to też jest powód dlaczego warto kupić dobre buty.
Co do używek, ja jestem przeciwna i to bardzo, dzieciom kształtuje się nóżka i można nieświadomie na prawde krzywne zrobić jeśli trafi się na buty po dziecku z wadą.
Ja teraz muszę jeszcze kupić Bartkowi coś taniego do biegania po działce (jak w końcu przestanie bać się trawy
lilithbb
Postów 380
Data rejestracji 07.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kalisto co zrobić jak na nowe nie mam kasy a wygrać nie idzie haha
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też dzieciaki biegają boso
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rachel
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poza tym Miki też lubi latać na boso i najlepiej bez skarpetek
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Co innego jak dziecko ma wadę stóp, to są już jakieś wskazania na obuwie wspomagające prawidłowy chód.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Warto sprawdzić czy dziecko nie ma choćby płaskostopia, bo to ważne
Gość: goralecka
Najchętniej firm typu Puma, Nike, Reebok..w adidasie odstraszaja mnie te paski na spodniach
A może wiecie gdzie w Warszawie mogłabym kupić taki dres?
byłabym wdzieczna za wszystkie rady i wskazowki