Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do jakości ja powiem ze swojego doświadczenia zależy jakie meble się kupuje. Kiedyś zamiast zrobić meble na zamówienie (zwłaszcza, że mój ojciec jest stolarzem i ma swój zakład) kupiliśmy w sklepie gotowce zapłaciliśmy kupe kasy, a jakość była tragiczna, szybko zaczeły się chwiać itp. Jak byłam w ciąży robiliśmy ogromną szafe, to już na zamówienie i szafa jest nie do ruszenia.
Teraz jesteśmy w trakcie remontu przedpokoju i niedługo będziemy robić dzieci pokój i też nie chce żadnych gotowców. Całe szczęście część mebli już mamy i pobielimy je, a szafe, a raczej zabudowe zrobi mąż.
Jeśli chodzi o płytę na biurko to niszczą się najbardziej ranty, ale to jest do odnowienia, zrywa się stare i nakleja nowe, jednak ja dla 2-3 latki odpuściłabym sobie biurko na rzecz np stolika z ikea chyba mamut.
Jestem za meblami na zamówienie, ale jednak tutaj finanse odgrywają swoją role i też chyba wyłamie się i łóżko piętrowe kupie gotowe -chociaż ciągle mnie straszą, że może się chwiać, drewno kiepskiej jakości itp i tego boje się strasznie.
Gość: rachel
właśnie też to bierzemy pod uwage względem gotowców. Co do mammuta to mamy taki stolik i teraz uzupełnilibyśmy dużym biurkiem bo jednak potrzebne jest na laptop i w sumie byłoby na później. a mała też lubi przy naszym obenym biurku rysowac. Siadamy wtedy wspólnie...
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dla Domiśka chyba będę miała drewniane, ale w tym przypadku podejrzewam, że blat ( też drewniany, nie taki hmmm "blatowy"
Na pocieszenie te meble, które kupiliśmy jako gotowce, właśnie przeżywają drugą młodość
Gość: bc14
My juz mamy skonczone 6 miesiecy a budzimy się 3 razy na jedzenie (karmie piersią )
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uuu my may 9 miesiecy i budzimy sie i po 5 razy:P, bywały dni ze i czesciej:)) za 3 budzenia w nocy byłabym happy:))
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja sobie nie poradziłam, bo nawet nie próbowałam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasia19
Postów 935
Data rejestracji 06.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha ten sucharek dobry
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ponadto wiele było atrakcji dla rodziców, masaże, odpoczynek i pełen relaks - naprawdę fajnie całą rodzinka czasem gdzieś wyskoczyć i odpocząć od obowiązków jakie czekaja nas na codzień
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
arabela79
Postów 1022
Data rejestracji 16.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
kasia19 Na mięsko (zwłaszcza kiełbasy)to chyba wszystkie przyszłe mamuśki na początku odrzuca, ale z czasem wróci Ci na nie apetyt
A gruba w tym pozytywnym znaczeniu to Ty dopiero będziesz hihi
aniolek33
Postów 187
Data rejestracji 18.06.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Temat idealnie pasuję, gdyż wczoraj dowiedziałam się, że jestem w ciaży ze swoim mężem
Dzień bez konkursu to dzień stracony.
Gość: bc14
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A i ja coś dodam, bo zrobiłam dwa testy i na obydwu druga kreseczka bladziutka.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze, ze ze swoim
a tak serio, to oczywiscie super
Agusia147 Ty lepiej powiedz, czy juz sie tesciom chwalilas i opisz reakcje
Tym razem chyba nie planowalas co?
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Planowałam. Doszliśmy do wniosku, że teraz zakończymy sprawę dzieci definitywnie
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
*Agusia powiem Ci, że przeogromnie zazdroszczę Ci, że się zdecydowaliście. Trójka dzieci w zbliżonym wieku- super
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia a Jagoda to chyba nie ma roku prawda?
Gość: katrin22