Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zaczęłam właśnie 16 tydzień
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: size
Coś te testy blado wychodzące są ostatnio w modzie - jako kolekcjonerka nieśmiało sie podłączę, ale pewność bede miala za tydzień
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia147, nooo co młodość to młodość, jednak to obciążenie dla organizmu i podziwiam, ze sie zdecydowałaś
Malutkaaa nooo to pięknie
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ale to sie wstrzymam do tej Twojej pewnosci i tylko dodam od siebie- jak macie ospe w przedszkolu, to zabieraj Olcie juz na wakacje
Gość: katrin22
Dolly, co do tej chole...j ospy to kurcze nie wiem, Ola jasne, ze już nie poszla, ale: ja mialam ospę, a 1,5 roku po urodzeniu mialam połpaśca. Ola jest zaszczepiona jedną dawką - ponoć wystarcza na 7-11 lat. W poniedziałek musi isć bo ma próby i dwa wiersze, środa to oficjalny koniec.
I tak teraz sobie myślę co robić.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmmmm na pewno probowalabym sie skonsultowac z pediatra, albo ginekologiem bo I trymest to sama wiesz... nie ma co ryzykowac.
Gość: katrin22
dolly, w kontakcie z lekarzem jestem, poczekać, nie nakazał omijać, stwiedził, ze jak mam to mam.... A wątpi w to.
Katrin, wiem, nie mogę ryzykować, ale okres wylęgania jest dlugi - nam zostały dwa tygodnie. Na zakonczenie idzie mąż, a to i tak bez sensu - roznoszenie drogą kropelkową itp. - mogę być bez szans.
Zobaczymy, co za dwa (nie wytrzymam) i 7 dni testy przyniosą
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W końcu Olcia będzie miec rodzeństwo
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Porozmawiaj z mala, moze wcale nie bedzie to dla niej jakis problem, ze nie bedzie na zakonczeniu i nie bedzie recytowac i spiewac
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pozostałym też gratuluje
Caluski ze wszystkich sil
Na wynik się czeka do tygodnia, do lekarza planuję iść za dwa. Muszę poczekać. Ola się zalamie jak nie pójdzie, wiersze wyuczone, i to dwa
Kali, kochana, dziekuję
Poczekam jeszcze te parę dni. Potem wycieczki po lekarzach
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to nie bardzo mam czas na wycieczkę do lekarza, tyle rzeczy na głowie, teraz sesja, studia, projekty, zaliczenia, dzieci, chlewik w domu, mąż itp.
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ile Twój synek ma ? Bo jeśli jest mały to może chuste ?
Gość: BeMyPenguin
Jeśli chciałabyś chustę, tak jak Kalisto radzi, mam na zbyciu. Kupiłam, bo chciałam spróbować, ale mojej małej nie przypadła do gustu. Albo może ja za szybko zrezygnowałam. W sumie zrobiłam chyba z 3 podejścia, każde zakończone fiaskiem i tak chusta sobie leży.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja ostatnio w końcu nauczyłam się małego wrzucać na plecy i chusta znowu jeździ z nami w aucie. Na codzień nie noszę, bo wole wózek lub rowerek, ale u nas świetnie sprawdziła się np na grzybobraniu, na plażach czy w miejscach, gdzie z wózkiem nie jest wygodnie
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja uzywam mei taja codziennie od pathi i poluje na ergonomicznego czasem naprawde moze miec dobra cene, na bondolino i tule, testowałam po kilka dni manduca mi nie przypadla do gustu jakos
Oli raczkuje to mało powiedziane wspina sie do wszytskiego, powinien w kasku łazic:) no i mama głowni w centrum zainteresowania, zadne zabawki go nie absorbują.
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!