Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Malenka89 w polowie to juz nie bedizesz pamietala, co bylo na poczatku, a na koniec za to bedziesz pamietala wszystko co na poczatku i sie dziwila, ze to "juz"
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kasia wstępnie dziewczynka
Gość: katrin22
U nas trudny etap- odpieluchowanie uparciuszka, który na myśl o nocniku ucieka gdzie pieprz rośnie
I zauważyłam, że bez pieluszki powstrzymuje siku, mam nadzieję, że to przejdzie
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Katrin dasz radę
My też robimy podejścia do nocnika, ale wszystko zależy od dnia. Czasem Bartuś woła jak chce, a czasem krzyczy po fakcie
Mój już taki duży, a taka dzidzia w tych sprawach
Z tym, że nie chciałam Go przymuszać, bo jak próbowałam do tej pory, to na widok nocnika był płacz, ale dopiero teraz widzę, że emocjonalnie dorósł do majcioch, bo jak chce Mu się siku, to zaczyna ściskać nogi, itp. tyle, że ciężko Mu się skupić na dworze, bo to pies szczeknie itp. tyle ważnych spraw ma, a nie tam jakieś siku
On wie co to nocnik, mówi "siiii" jak sika, wie na ten temat dużo, nawet kiedyś "wypożyczyłam" 4 letnią bratanicę, by sikała na Jego nocniku, ale On się pocieszył, że ktoś z jego nocnika korzysta i na tym się skończyło.
Kali Ty to masz szybkie dzieci
kasia19
Postów 935
Data rejestracji 06.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może kup Kubusiowi nowy nocnik ? Taki, który sam wybierze ? U nas na Domisia to był najlepszy sposób
jorunn2010
Postów 664
Data rejestracji 15.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może więc przy starszych pieluchowcach od razu tak spróbować? Tym bardziej, że lada chwila pójdzie takie bobo do przedszkola i tam może nie być nocników
sam
Postów 68
Data rejestracji 24.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chcę tu wywoływać dyskusji, czy warto przechowywać krew pępowinową. My stwierdziliśmy, że na pewno to dziecku nie zaszkodzi, a pomóc może (oby nie było takiej konieczności). Zresztą można o tym poczytać więcej na www.pbkm.pl, a także na www.pbkm.pl/rodzice
Zainteresowane osoby zapraszam na PW.
jorunn mój Kuba ma ponad 2,5 roku, a we wrześniu ma iść do przedszkola, tzn.nie musi, ale chcę by się integrował z dziećmi i może wtedy mowa by Mu się poprawiła, a tam jest warunek - pampersy niet. Muszę spróbować z deską na sedes, bo ostatnio skupiłam się tylko na nocniku.
Kasia19 pewnie, że przetrwasz lato, najgorsza jest końcówka ciąży w takie upały
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas tez pierwsze korzystanie samodzielne to byla wyłacznie nakładka - synek nasladował rodziców i korzystał od razu z toalety, ba - nawet nocnika nie mieliśmy kupionego, dopiero ciocia kupiła nocnik jak on juz umial korzystac z toalety. Ale i nocnik sie przydaje. A na szczescie etap pieluchowanie mieliśmy rok temu i mamy za sobą a obecnie synek pięknie sam korzysta czy z nocnika czy z toalety (z toalety już nawet bez nakładki).
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: gocha28
marzenier
Postów 2263
Data rejestracji 08.09.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Popatrz sobie na firmę Babiators
Duży wybór , a cena.To już zależy co dla kogo jest drogo
Ja po promocji,w jakimś klubie zakupowym wyrwalam za 60 zł
Jak dla mnie cena ok
I jakościowo moim zdaniem są super
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a takich co przegladałam to jeszcze w podobnej cenie sa Uvex'a i Vermari - pierwsze podobne z charakterystyki do tych Babiators a drugie sa polaryzacyjne.
Więc nie wiem czy brać tylko z filtrami czy dodatkowo polaryzacyjne...
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasia19
Postów 935
Data rejestracji 06.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
12 styczeń
Gość: rachel
Gość: BeMyPenguin
Tylko idzie do mnie żebym pomogła majciuszki ściągnąć, bo Jemu się wydaje, że trzeba całe zsunąć, ale niech Mu będzie.
Wczoraj nawet przy gościach nie krępował się i także sikał, zmotywowało Go to, że wszyscy bili brawo, teraz i ja muszę skakać z radości po każdym siusianiu